Kädentaitoja korttien muodossa

Halloween tuntuu lähestyvän, joten pari uutta atc-korttia aiheesta tuonne vaihto-sivulle. 

Pelottasko sua tällainen?


Mua ainakin.. Tai ainakin melkein. 

Ja jouluunkaan ei aikaa enää kauaa ole, koska kaupoissakin joululauluja jo soitellaan ja Ikeassakin oli jouluosasto ihan täydellä teholla.


siispä myyntiin uusia joulukortteja. uuden stanssin koeajoa samalla. Hyvä tuli, tuo nauhakuja siis.


Pääsin testaamaan uutta kohokuviotaskuakin.

Viime yönä nukuin peräti 4 tuntia, kun alkoi koskea tonne selkään, siihen kakkosrappeumakohtaan, eli mitä ei olla vielä raudoitettu. Meinas Yrjö tulla kylään siitä kivusta. Odottelin aikani, hieroin mitä yletyin hieromaan ja yritin venytyksillä saada lihaslukkoa auki ja kipuja lievennettyä. sitten jo soikin Murusella kello ja otin toviksi piikkimaton yläselkäni alle ja makoilin siinä. Aikansa kirveli, sitten helpotti. Ja sitten sainkin jo ottaa aamulääkkeet ja unikin tuli uudestaan. Onneksi!

Eilen käytiin Ikeassa syömässä perheen kanssa, kun siellä saa niin edullisesti viiden jälkeen lihapulla-annokset. 2,45€/hlö! Ja siihen kuuluu 10 lihapullaa, muusi tai ranskalaiset, kermakastike ja puolukkahillo. Niin ja vesihän kuuluu myös. Kiva päästä valmiiseen pöytään joskus. 
samalla käytiin katselemassa ovia ja laatikostoja tonne askarteluhyllyyni ja ostettiinkin 2 ovea ja yksi iso laatikko siihen heti. Plus lisää niitä läpinäkyviä purkkeja seinätelineeseen. Tänään siis on ohjelmassa ovien asentelua ja pikkusälän siivousta. Mitkä menee lokerikkoon, mitkä purkkeihin. Eilen itseasiassa sain isoon laatikkoon kaikki tapetin palaset ja rullat piiloon. Olipa ihanaa, kun ne ovat siististi nyt. 

Siivousko kivaa? No, tavallaan joo, koska lopputulos on nautinto.

Nyt aamusella tutkiskelin varpaitakin ja alkaa olla mustelmat ukkovarpaista katoamassa pikkuhiljaa. Ne kyllä kestävät kauan! Onneksi normaalisti iholla ei kuukautta kestä. Noi ukkovarpaathan sain atc-livetapaamisella mustiksi, kun oli huonot kengät jalassa. Silloin hainkin uudet kengät kaupasta tarjouksesta, koska pakkohan mun oli! Edelliset paremmat kun meni rikki kesällä. 9eurolla onneksi sain uudet, paremmat. Ja ne liian pienet kengät roskiin. (Ne oli joskus pakko ostaa, kun ei ollu varaa parempiin, joten tarjouskorista mitä sain. Ihan niinku noi uudetkin, mut sentäs oli kokoja isompia).

Terveitä varpaita, iloisia ilmeitä ja siivousvimmaa teille kaikille!

Viltsu ja pottuvarpaat

Kommentit

Nanna sanoi…
Aivan ihania kortteja!!
Paranemista selälle!
Maca sanoi…
Kivuliaat yöt ovat sangen epämiellyttäviä. Olin juuri tekemässä uutta atc-korttia, kun huomasin, että sinä olet tehnyt samasta kuvasta erittäin kauniin kortin. No, minun kortistasi tulee erilainen, vaikka sama kuva onkin. Siivousvimma saisi iskeä tännekin huusholliin, koska pieni askarteluhuoneeni on kaaoksen vallassa.
Salma sanoi…
Upeita töitä olet tehnyt!