Talkoopuuhissa

Joulukorttitalkoot käynnissä. Samalla puran pahaa oloani näitä tehdessä. Kivut ovat kovat ja eilinen lääkärissä käynti vain lisäsi sitä turhautumista ja pettymysten sarjaa, vaikka parhaansahan ne lääkäritkin vain tekevät. Sitä vaan alkaa olla niin voimaton näiden tällaisten asioiden edessä. "sinähän kävelit ovesta sisään ihan normaalisti", "Sinä istuit ihan normaalisti". Totta helkutissa mä kävelen ja istun yön yli levänneenä ja aamu jäykkyyden kadottua normaalisti sen hetken, kuin kärsin! Mutta onko se lääkäri katsomassa minua sitten parin tunnin päästä?! EI! Näkeekö hän niitä hetkiä, kun itken ja vapisen sängyssä kivuista? EI! Uskooko hän minun sanaani? Tuskin täysin! 
takerrun pienimpiinkin oljenkorsiin joita saan. Eilen sentään lääkäri sanoi ääneen asioita: "Onko leikkauksessa sattunut virhe?", "Tekikö lääkäri virheen?" ,"Sinä olet ongelma".

10 käskyä. atc-kortti.

Joulukorttitalkoistani. Teen nyt tilausten mukaan kortit. Sitä mukaa kun saan tilauksia, teen ne ja laitan tulemaan. Ja tilatahan voit myös yksittäiskortteja!
 vink vink. ;)


 eilen saapui lähetys Tarja O.lta. Kerroit meilissä, että tulen tykkäämään ainakin yhdestä asiasta... ;) ei jäänyt epäselväksi, kun kuoren avasin, että mitähän mahdoit sillä tarkoittaa! :D IHANA! Ja laitoinpa sen tuohon kuvaankin näytille! Siis ihan parasta! KIITOS! tuota kamelia en todellakaan laita mihinkään koruun tai muuhun, mikä menisi muille. Se on ja pysyy minulla! Lajitoverinsa ovat jo ottaneet tuon kaunottaren ei siipiensä suojaan, mutta kamelin karvojen suojiin. ;) Katsotaan, tulisiko tuosta vaikkapa kaulakoru minulle vai ihanko vain koriste?

Ja atc-kortit, jotka sain Tarja O:lta. Ihan mielettömän ihania, tyypillistä häntä. 


Olkoon kameleilla karvat, sinullakin ehkä, tai kenties posliinikinttuna siellä kuljet. Samapa tuo minulle. Kaikille karvaisille ja karvattomille oikein ihanaa valkoista talvipäivää! Pipot päähän, toppatakinkin saa jo ottaa esille ja vielä jemmaan talvikenkiä talvemmalle. Lähden kipaseen kaupungilla hakemassa B-todistukseni. (Harmi, etten saanut sitä eilen mukaani. Maksoinhan jo bussia 6,40€ eilen plus vajaa 14€ terveyskeskusmaksuja ja tänään taas tuon saman todistuksen takia 6,40€. ) No, yritän keksiä taas jotain positiivista toisella kertaa. ;)

Viltsu

Kommentit