Siirry pääsisältöön

Lepattava liekki ja muita tarinoita

Lepattava liekki kynttilälyhdyssä, iltahämärä ja koti-ilta. Kaikki oli hyvin, ja siinä sitä istuskeltiin olohuoneessa Muruseni kanssa. Yks kaks olohuoneen pöydällä pamahti! POKS! 
Katsoin ihmeissäni siihen suuntaan ja kysyin ääneen: "Mikä se oli?"
Päät pyörivät ja sitten Murunen huomasi kynttilälyhdyn hajonneen! Siis kyseessä oli tavallinen kynttilälyhty, mitä kaupoissa myydään ja katkaistiin siitä se pitkä sydänlankakin jopa, ettei liekki olisi liian suuri. steariini roiskui pitkin poikin ja valui liinallekin josta imeytyi peiliin. Harmillista, mutta minkäs teet.

Tämä vahvisti jo tiedetyn asian: Älä jätä kynttilöitä yksin, vahtimatta!

Ja kyllä tuota liinaa voi vieläkin käyttää, mutta ei se enää ole puhtoinen. 

Eilen ennen nukkumaan menoa askartelin vielä joulukortinkin. Teemana oli easel-tekniikalla tehty kortti ja nimenomaan joulukuusi siinä mukana.


Ensin minulla piti selvittää, mitä se easel tarkoittaa ja kun sen sain selville, oli ilo alkaa askartelemaan. Kovasti tuotakin korttia tehdessäni kaipailin nuuttauslautaa, jota minulla ei ole. Etsiskelen edullista sellaista, joten jos jollakulla teistä on kaapissa turhan panttina sellainen, niin ilmoittele! Katsotaan, päästäänkö hinnasta sopimukseen ja onko se sitä mitä etsin.

Tämä siis oli ihka eka easel-korttini ja tyytyväinen olen.


toisaalta mielessäni pyörii sellainenkin asia, että oliko sittenkään ensimmäinen? Olenko kerran tehnyt vastaavan, tietämättä mikä tekniikka kyseessä? Jaa-a. Ei voi muistaa.

Tänään saimme kuulla sekä hyviä, että ikävempiä uutisia, mutta loppujen lopuksi odotettavissa olevia ja päättynee hyvin kuitenkin. Ööö... Ottiko kukaan selvää tästä?! :D

Kirjastossa kävin pyörähtämässä ja otin pari korttikirjaa lainaan ja unikirjankin. Selvittelin muutamaa untani sen avulla ja hykertelin itsekseni. Mieltäni vaivaamaan jäänyt uni kun tarkoittikin ihan hyvää. Pelkäsin jo jotain pahempaakin. 
Uneni tarkoitti seksuaalisuutta ja henkistä rauhoittumista. :)
Lisäksi yksi unistani symboloi kohtua. 
Miten se sitten liittyy asiaan? Liekkö sitten kiertäen kaartaen enteillyt toisen henkilön asioita?

No, unet sikseen ja todellisuuteen! Tänään laitettiin postiin KAIKKI loputkin irjekuoret, joita olin lähettämässä. Eli jos olet odotellut postia minulta, niin tulossa on!

Ja minullekin tuli tänään postia!

Jonsulta sain todella ison paketin joulukalenteriini ja hieman pienemmänkin. Eihän sillä paketin tai luukun koolla tietenkään väliä ole, ja pienikin voi olla ihanaa, mutta nyt kyllä mietityttää, mitä noin isoon pakettiin on laitettu?! ;) 
Saako jo puristella sitä? :D
No, maltan maltan. 

Enkulin käsityöt-blogista Enkulilta itseltään sain vaihtarit. Sinullekin lähti vaihtokuori tänään.


Korttiläjässä oli suoranainen ylläri! Minun blogistani tehty kortti! Mahtava! Kiitos!

Ihania myös muutkin; Lily, Tiuhti, Lepotuolissa, Kasvot, Lukuhetki ja Perhonen peilissä.

Mukana kuoressa oli valtavasti papereita ja kuvioita ja nauhoja, tarroja ja muutama haaraniitti ja kuvia. KIITOS!
Inspis iskisi heti, mutta minulla on pakko alkaa tehdä joulukorttejakin. Kenties saan noista jotain ensihätään niihin mukaan. Nimittäin sormet syyhyävät käyttää ihania vintage-värejä kortteilussa. :P

Pitäisi myös harjoitella kissing-tekniikkaa. Sepä sitten varmaankin lähipäivinä on tulossa täällä näytille. :)

Enkeleitä elämääsi!

ViliMarika

Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Kiitos kirjeestä joka sisälsi kaiken laista ihanaa, kivaa innostavaa, kuvat korteista blogissa.
Tohon kynttilä juttuun joka teille kävi niin sen sreariinin saa liinasta kun pistät sen toviksi pakastimeen ja sit raaputat tai hierot sen steariinin pois, toista pakastus jos et eka kerralla saa kaikkea pois, sama peli käy peilillekkin jos uskallat pistää sen pakkaseen vai saitko sen muutenkin puhtaaksi.Meillä kerran kävi savisen kynttilälyhdyn kanssa niin että kun pohjalle oli sulanut steariinia ja laitoin sit sen päälle tuikun niin siitä tulikin yhtäkkiä roihu, onneks ei käyny pahemmin mut sen jälkeen ollaan oltu aika varovaisii kynttilöiden kans.
ViliMarika sanoi…
Kyllähän sen steariinin saa palasina pois, muttei sitä tahraa mikä siihen liinan jää. Tuo samanen pakastinkikka onkin käytössä ollut. :)
Ja silitysrautakikka talouspaperin kera. :)
Kiva, kun posti tuli ja tykkäsit. :)
Voi harmillista tuota kynttilälyhtyä. Saisi kyllä olla varoitus, jos lyhty noin vain poksahtaa. Minulla on muuten samanlainen lyhty. KÄÄK.
Kiva kun korttini tulivat perille ja sait ispiraatioita.
Tuo kissing-tekniikka rupesi kiinnostamaan-mitähän on tulossa.
ViliMarika sanoi…
Eka kerta oli minulle, että minkäänlainen lyhty poksahti. No, kerta se on ensimmäinenkin.
Sinulle tulee yksi kortti vielä jälkikäteen. Hassu minä!
Pusutekniikka näkyy varmaankin huomenna. ;)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…