Siirry pääsisältöön

Illan aikana puuhattua

Tänä iltana minun ei pitänyt tehdä mitään, mutta kun Muruselle sitten tarttesin tehdä uuden kaulanauhan, johon laitoin hänen vanhan riipuksensa, niin samallahan tuota ihan vähän vaan tein yhden kaulakorunkin.

Tollanen nauhassa oleva ihana timanttiriipus ja lasihelmet.

Korun riipus on kirkas! Kuvan tausta sotkee näyttämään vihertävältä, mitä ei siis ole.

Ja ihan vähän vaan maistoin ihanaa inkivääriteetäkin.

Sain synttärilahjaksi Helsingin tuomisia.


Tämä paketti vaan on niin houkutteleva ja inspiroiva!


Ja lisäksi siellä oli jooga-ohjekin. :)


Aivan taivaallista inkivääri-sitruunateetä!


Parasta, suosikkiani!

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Ameriikan lapsimissit

Avasin telkkarin sattumalta TLC:ltä josta tuli juuri sillä hetkellä dokumenttiohjelma Ameriikan lapsimisseistä. Jäin seuraamaan ohjelmaa, sillä paraikaa äiti kinasi tytön kanssa siitä, harjoitellaanko kisoihin ohjelmanumeroa vai ei. Äiti vaatimalla vaati, tyttö itki, ettei halua.


Ohjelmassa seurattiin muutamaa äiti-lapsi paria ja vain yhdestä jäi sellainen kuva, että tyttö itse halusi esiintyä, harjoitella, tulla isonakin malliksi. Lavalla kuitenkin jokainen esiintyi hymyillen ja loistaen.. juuri niinkuin näemme ulkopuolisin silmin. Eräs äiti sanoikin# että hänen tyttö jos häviää, se johtuu ainoastaan harjoituksen puutteesta. Mielestäni kyseinen lapsi näytti nätiltä, ihan tavalliselta tytöltä kotioloissa. Mietinkin, kuinka paljon äidin ajatteluun vaikutti se, mitä jokainen äiti ajattelee lapsestaan; "minun lapseni on maailman kaunein".


Minä en ole oikeastaan hyväksynyt lapsimissikisoja koskaan. Misseyden tulisi olla täysi-ikäisen oma valinta itsestään. Ei muiden päätös, mit…