ATC-vaihto Sussun kanssa

Atc-vaihtoja olen tehnyt jonkun verran ja Tammikuussahan JOKAISEEN atc-vaihtoon sujautin mukaan omatekemäni atc-kirjasen. Se oli lahjani teille, joiden kanssa vaihtoja tein. Helmikuu ja maaliskuu ovat olleet sen verran rankkoja muuten, että olen yrittänyt panostaa vain tilaustöihin, haastetöihin jne. Katsotaan, koska on virtaa alkaa taas keksimään jotain extrakivaa. :)

Extrakivaa sain kuitenkin itse kokea tänään, kun sain Susannan atc-postia. Yllärikorteista oli puhe, mutta kyllähän tämä Sussun yllätys kortteineen on taas jotain ihan omaa luokkaansa. :)


Kuoresta paljastui kaunis kortti sekä atc-kirja! 
Nyt taidan tietää, miltä se extraylläröinti tuntuu. ;)
HURRRRJAN HYVÄLTÄ!


Ihanan siro kirjanen kaikkine keväisine höysteineen suorastaan huusi minua avaamaan itsensä heti. Perhosia... Ah, perhosia! Minä vähän luulen, että seuraavassa elämässäni voisin olla perhonen. Nousisin ilmaan kevyin siiven lyönnein. Hmm.. ei hassumpi ajatus tällä raskaalla ruholla varustetulta. 


Sussun kirjassa on niin paljon muutakin, kuin vain perhonen. Kissa ja seepra. Molemmat minulle rakkaita nekin! Meillä on muutes tulevalle kisulle jo nimikin mietittynä. ;) Ei, en kerro sitä!


WAU mikä ihana atc! 


Kirjan sivuilla on paljon ihania ajatuksia ja kuvituksia ja salataskuja, joista löytyy kivoja ylläreitä tai atc-kortteja!  Korteissa on sanomaa mukana!


Tästä kirjasta tulee hyvälle mielelle ja lämpö valtaa kehon. Matkastakin tuolla on vihjettä... hmm.. Ok, paljastan! Olemme jo varanneet liput ihanalle ulkomaan matkallemme! Sekin on kuitenkin salaisuus, sillä näin olemme sopineet Murusen kanssa. 
Sinulle, joka et tiedä, mistä matkasta on kyse, niin kerrottakoon, että voitin 2 hengen omavalintaisen ulkomaanmatkan! Tietty matkatoimisto kyseessä ja reittilennot, joten se rajoittaa matkakohteen valintaa paljon. Emme todellakaan aio matkustaa yhteen suuntaan 20-40 tuntia!!! 
Lisäksi haluamme tiettyjä asioita matkastamme ja niistä tärkeimpiä ovat turvallisuus kahdelle naiselle kulkea keskenään, ruoka, omatoimisuus sekä se, että minullakin olisi hyvä olla fyysisesti. lisäksi muutama asia, jotka ehdottomasti matkallamme haluamme nähdä! Näillä mennään ja lisää sitten tuonnempana. ;)


Kirjasta löytyy paljon katseltavaa ja kurkisteltavaa, pohdittavaa ja tunnusteltavaa. Todellinen aarre pääsee aarteiden joukkoon kunniapaikalle!


Eli lasivitriiniin toisten kirjojen kerhoon.


Kiitos Susanna! Olet kyllä ihana ihminen! 




Kommentit

Susanna sanoi…
Kiitos sinulle Ystäväinen omista lähettämistäsi korteista! Ne on mahtavia! Kivaa iltaa sinne teille!