Hae tästä blogista

Tervetuloa uuteen Inspirationiin!

Tervetuloa uudistuneeseen blogiini. Toivottavasti tykkäätte. Itse ainakin olen haltioissani, sillä nyt t blogini on mielestäni selkeä, moderni ja houkutteleva. Onko se sitä sinusta?

Tutustu rauhassa blogini tarjontaan. Ylhäällä blogin nimen alla ovat tutut sivupalkit, joista löytyvät kauppani, Inspis-haasteblogi, Viltsun toiveet sekä arvonnat-sivu. Oikealta sivusta löytyvät niin inspiration haastaa!-haaste kuin vanhemmat bloggauksenikin.

Ainahan uudistus vaikuttaa hankalalta tai sekavalta, kun kaikki on uutta, mutta periaatteessa vain väritys on vaihtunut, asiat ovat samassa paikassa ja samat yhä edelleen.

Mä olen NIIIN innoissani tästä!

Lisäksi blogin kuvaus on päivitetty, sillä haluan blogata muustakin, kuin vain nyyhkytarinoista. Positiivisuus olkoon jatkossa blogini päällimmäisin asia. Olkoonkin sitten pohdinnoissa, askarteluissa, muodissa tai missä tahansa.

Tervetuloa toistekin ja laittakaan sanaa kiertämään, että ystävännekin osaavat tulla Inspirationiin! Olisi hienoa saada kesään mennessä 100 lukijan raja täyteen.
Samalla voivat hekin osallistua Inspirationin haasteisiin tai vielä voimassa olevaan "ARVONTAAN!"7 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Onnea uudelle ulkoasulle ;) Kiva ja selkeä. Ihanaa viikonloppua sinulle ja muruselle ;)

Vilimarika kirjoitti...

Kiitos Sussu. Kivaa viikonloppua sinulle ja perheellesi myös. Lunalle rapsutuksia.

Marjut kirjoitti...

Selkeä, kiva muutos.
Mukavaa viikonloppua!

Maca kirjoitti...

Onnea uudistuneelle blogille!

Vilimarika kirjoitti...

Kiitos! :)

Tiikeriankka kirjoitti...

Wau, uusi ulkoasuhan on tosi hieno! O.O

Kiki kirjoitti...

Hyvältä näyttää uusi ulkoasu :)

JOKO LUIT TÄMÄN?

Evogenom

-yhteistyö-  Sisältää huikean alekoodin  Oletko koskaan miettinyt sitä, kuka sinä oikeastaan olet? Mitä geenit sinusta kertoisivat, jos vois...

Kestosuosikit