Siirry pääsisältöön

Lääkärin lopullinen puhelu

EDIT: "ADRESSI" aiheeseen liittyen. Saadaankohan uudelleen kasaan tarpeeksi nimiä?! Saa jakaa! Saa allekirjoittaa!Sitä ollaan taas alkutekijöissä lääkäri-asioiden suhteen. Tästä lähtien TK-omalääkäri jatkanee sairaslomaa ja kirjoittaa lääkkeet.Jos katsoo tarpeelliseksi. 

Mitään ei vaan ole tehtävissä ja vahvempiin lääkkeisiin emme voi ryhtyä tulevan toleranssin vuoksi.
Ei enää sairaalan lääkäriä eikä mitään suunnitelmia. 

Diagnoosimuutoksia ei tule ennen kuin sairaudet edenneet ja tehneet uutta tuhoa. Tämä myös tarkoittaa sitä, että monilla samanmoinen tilanne olisi korjattavissa, mutta koska olen niitä epäonnisia, joilla tilaa ei voida korjata, kela tuijottaa vain sitä, että olen yleisesti ottaen samanlainen kuntoutettava, en yksilö/vähemmistö/tietty prosenttimäärä joilla tilanne ei korjaannu kuntoutuksella tai lääkityksellä. Lohduttaako se sitten minua?! No ei! Eli lähitulevaisuudessakaan en saa työkykyä, toimeentuloa enkä ennenkaikkea kipujen lievitystä yhtään enempää, mitä nyt on. 

Vetää sanattomaksi, vaikka tiedossahan tämä oli. Mikään kun ei muutu.Kommentit

Tämä lääkäreiden ainainen vaihtuminen ja nykyaikainen tutkimusten ja hoitojen tehottomuuden puute on kamalaa. Voimahaleja sinulle.
Vasi sanoi…
On nämä laitokset Suomessa suunniteltu enemmän byrokratiaa kuin apua tarvitsevaa ihmistä varten, huokaus. :-/ Käsittämätöntä, ja vielä enemmän käsittämätöntä, kun terveydestä on kyse.
Toivon myös voimia sinulle!
Riina Itkonen sanoi…
Voihan Kela :(. Minulle taas työterveyslääkäri ilmoitti, että työpaikkani sisäilmaa ei aleta tutkia, koska on turhaa alkaa tehdä laajoja tutkimuksia kun vain yksi oireilee. Just. Eikö työterveyden pitäisi ajatella meitä yksilöinä eikä massana ? Todella luottavaisesti alkoi yhteistyö uuden työterveyshuollon kanssa. No, elämä on.
Olen itse tuota samaa kokenut. Ei mikään häävi tilanne sulla :( ! Ihminen on vaan joku numero, ei katota kokonaisuutta ollenkaan. Mä en oo saanut pitkiin aikoihin mitään kuntoutusta, fysikaalista vain, jonka itse maksan niinkauan kun rahat piisaa, sitten lopetan kun ei oo sitä millä maksais :( !!!!
Jotenkin se on sellaista: Kärsi kipua ja unhoita se ! Joo jospa sen vois unohtaa kun on yötä päivää kipee !???
Täti Punainen sanoi…
Tsemppiä arkeesi, olen huomannut että ammennat tilanteista huolimatta voimaa arkeesi tästä blogista sekä askartelusta.
Vilimarika sanoi…
Kiitos.
Lääkärit ovat tehneet parhaansa ja kirjoittaneet jo vuosikausia todistukset täydellisestä työkyvyttömyydestä, mikä ei koskaan tule paranemaan/muuttumaan. On kirjoittaneet, ettei lääkityksellä tai kuntoutuksella saada parannusta tai oleellista kuntoutumista aikaan. Lääkärien puolestahan asia on selkeä ja kaikki tehty. Kela on se, jossa lyödäänkapulaa rattaisiin ja todetaan, ettei ole oikeutta eläkkeeseen ja voin palata töihin. Voin uudelleen kouluttautua ja tehdä jotain työtä. Olenhan nuori, asun alueella, jossa on hyvät kulkuyhteydet ja työpaikat ja koulut, ja voin toipua liikkumalla ja käyttämällä oikeanlaisia lääkkeitä. Kela tietää??? Tottahan toki turhauttaa ja suututtaa ja surettaa, sillä minä en voi tehdä asialle itse enempää! en voi olla vuotta töissä saadakseni jäädä taas sairaslomalle samasta syystä ja saada sairaspäivärahaa. Vuosi on aivan liikaa "hengailla", eikä kukaan palkkaa makaamaan sinne!

Kohdallani kaikki on siis tehty. Odotellaan nyt vaan että aika tuhoaa minua tarpeeksi, että olen liian sairas töihin Kelankin mielestä. Tai että ikää karttuu lähelle 60v. siihen asti elän elämäni varattomana. Se on niin väärin!!!

Koska olen kaikkeni tehnyt ja tiedän, ettei vika ole minussa tai lääkäriä vaihtamalla, on minun pakko etsiä voimaa jostakin. en voi vain luovuttaa, masentua ja elää katkeruuden vallassa. Ne tunteet on pakko jotenkin sivuuttaa. Elää niillä keinoin, mitä minulle on annettu. Pyydettävä apua muilta elämänlaadun parantamiseksi. Joskus olen apua saanutkin ja silloin kyyneleet valuvat kasvoillani. Siitä ilosta,että joku oikeasti välittää, tunnistaa hätämme ja ymmärtää, että minäkin kaipaan ihmisyyttä ja inhimillistä elämää. Ihmisarvoa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…