Korujen maailmassa


Koruja tuli tehtyä  muutamia taas. 
Kaikki siis yhä ja edelleen kierrätysmateriaaleista ja käsin, joten uniikkeja ovat ja ainokaisiksi jäävätkin. tuotteissani käytän uutta ja vanhaa sekaisin ja tuossa naureskelinkin eräälle ystävälleni, että koska kierrätysmateriaaleista en aina tiedä, saattaa joskus aitojakin korunosia lähteä pilkkahinnalla maailmalle. :D No, rahastus ei ole se tärkein asia minulla vaan ilon saaminen ja antaminen. 

tuotteideni hinnat pidän matalina, materiaalikustannukset nippanappa kattavina, sillä toivon saavani tuotteita kaupaksi, eikä tarkoituksena ole jättää niitä itselleni lojumaan. Inspiksen ilosanomaa siis. ;)

Vertailun vuoksi olen välillä katsellut toisten tekemiä koruja ja huomannut esim. rannekorujen maksavat jopa 25 euroa,kun minulla hinnat pyörivät 5 euron pintaan samankaltaiset korut. Kaulakoruissa samankaltaiset maksavat reippaasti yli 30 euroa muualla, 45 euroakin jopa, kun taas itselläni kallein kaulakoru taitaa olla 24 euroa ja yleisesti ottaen alle 20 euron. Jopa kymppikin alittuu joissakin joskus. 


Kierrätysmateriaalit ovat hurmaavia, haasteellisia ja ainutlaatuisuudessaan täydellisiä. Rakastan niiden elämää ja elämän jatkumista. Haluan antaa niille ihanille muistojen koruille uuden tulevaisuuden. antaa kauneuden olla esillä uudelleen ja uudelleen. 


Kuka uskoisi, että osien alkuperäinen merkitys olisi ollut jotain ihan muuta, kuin missä ne nyt ovat? Silti voit joskus jossakin saada deja vu-ilmiön katsoessasi verhonipsuja, vyön solkia tai vaikkapa kelloja tai mitä tahansa muita esineitä. Huomata, että hei, onkos tuossa jotain samaa, kuin niissä koruissa, joita teen? Ihanaa!


Suurimmaksi osaksi inspirationin saan luonnosta tai ympärillämme olevista asioista. Naisellisuus, herkkyys, rohkeus ja kauneus antavat koruilleni yhtenevän sanoman. Inspiskorujen sydän on luonnollisen kaunis kierrätetty maailma. Henkäys menneisyyttä tulevaisuudessa.

Korujani ja korttejani voit kysellä minulta!



Kommentit

Voi että ovat upeita kaikki
pikku-peikko sanoi…
upeita koruja vastaan nyt tänne siun kysymyksiin eli tällä liimalla laitoin tapit kiinni http://www.paperinauha.fi/panokitt-quick-glue-liima-x10ml-p-9780.html
ja niitä noppa helmiä mitä kyselit aikasemmin olen ostanut ison pussin sinellistä