Hae tästä blogista

Atc- ja kortti

Kotilaiskan runohaaste inspiroi tekemään rouva ruiskukkasen kavereineen. 
Kyseessä siis atc.


Amalian haaste taas inspiroi isompaan korttiin, mutta teema jatkuu maanläheisin asioin.
Kortista löytyvät VIHREÄ-GLITTER-KUKKA.p.s. Muistakaas osallistua uuteen Inspis-haasteeseenkin. Tällä kertaa Macan tarjoama kesäinen palkinto luvassa!


Ja kauppaan... aina vaan uutuuksiakin joukossa. 

4 kommenttia:

 1. Oi! Ihastuttavia kortteja kaikki, varsinkin runohaasteeseeni tekemäsi on super suloinen. Mistä oletkin noin nostalgisia kuvia löytänyt. Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan!
  Minulla on ylläri työ tekeillä inspishaasteeseen johon sinä annoit ohittamattoman vinkin.Voi mennä muutama päivä ennen kun saan sen valmiiksi mutta tulossa on :) ja kohta myös sinulle tekemistä roskavaihdon merkeissä, pistin kuoren tänään laatikkoon

  VastaaPoista
 2. Kivoja retrokuvia olet kortteihin käyttänyt :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja retrokuvia olet käyttänyt kortteihin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kun osallistuit haasteeseen! Ihania kuvia korteissa olet käyttänyt. Mukavaa kesänjatkoa!

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

Kesän synttäriARVONTA

Yhteistyössä saatu palkinto Kesäkuu meni jo. Heinäkuukin hyvällä mallilla jo. Kesä on meidän, suomalaisten, laatuaikaa, joten arvonnan kanss...

Kestosuosikit