Hae tästä blogista

Hyvinvointia joulukalenterista 1: 3 asiaa joista olet kiitollinen + esittely

 Joulukalenterin aika on koittanut. Olen tarkoituksella vaiennut siitä, tuleeko joulukalenteri tänäkin vuonna, sillä mikään ei turhauta minua niinkuin sinuakin enempää, kuin lupaus, jota ei voi pitää. Siksi on parempi katsoa lähemmäs h-hetkeä, mikä on oma voimavara-kapasiteettini. Nyt kuitenkin iloksemme julkistan joulukalenterin ja joulukauden avatuksi Inspiksessä! 


Vuoden 2020 joulukalenteri on täysi yllätys. Joka päivälle on jotain tärkeää sanottavaa. Hyvinvointi on pääteemana. Lisäksi muutamana päivänä viikossa pääset näkemään, mitä ihanaa saan itselleni ostamastani Lasipaja Sinisiiven nukkekoti-joulukalenterista ja vielä extrana muutaman kerran (vointini mukaan) nukkekotipäiväkirjaa.  Muuttokuorma, se pikkuruinen, mutta sitäkin tärkeämpi, on saapunut Utuvuorelle. Ella ja Lauri ovat TO-DEL-LA jo miettimässä joulua.

 Eli kannattaa pitää silmällä niin joulukalenteria, kuin Nukkeperhekodin päiväkirjaakin. Instagramissa Utuvuori löytyy #nukkeperhekotiutuvuori . Tervetuloa! 
2 kommenttia:

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Sitku-Isistä to doksi

Karantteenitehtäviin oivallinen postaus. Tämä jokaisen kannattaa tehdä nyt. Ei sitku sinulla olisi sellainen fiilis. Laitamme sinun sitku-is...