Joulukortit löytyivät


Olet varmasti huomannutkin, ettei Inspikseen juurikaan joulukorttia pienempiä kortteja tällä hetkellä synny. Ei vaan ole aikaa. Se aika, mikä minulla on käyttää askarteluun, menee jouluisissa merkeissä. Ja miksikäs ei menisi, kun se on tähän vuodenaikaan ihan kivaa näpertelyä. 

Vaikka joulukortteja syntyykin useita tänäkin vuonna, mietin jälleen ihmeissäni sitä, kuinka on mahdollista, etten saa tehdyksi itseni tarpeisiin kortteja?! Vastaus juontaa alku vuoden vaikeuksista ja siitä, ettei minulla yksinkertaisesti ollut mahdollista istua pöydän ääressä kortteilemassa. Olihan iso selkäleikkaus takana ja sen toipuminen vei pitempään, mitä oli ajateltu. Eikä se edes tuonut niin suurta helpotusta, mitä toivottiin. Siksi puoli vuotta meni hyvin vähillä askarteluilla. Nyt otan sitä aikaa kiinni ja teen kortit, jotka lupasin tehdä muille. 


Kun nyt viime viikonloppuna kävin Murusen kanssa Savon suurimmilla markkinoilla, löysin sieltä aivan ihanan korttipisteen, jonka kortit suorastaan huusivat minua keräämään kasan itselleni. Ne eivät ole ns. tusinatavaraa, eli marketeista niitä ei saa. Siksi oli ihan pakko ostaa niitä tälle ja ehkä ensi vuodellekin tai pahan vuoden varaksi tulevaisuuteen, ja ne taatusti ilahduttavat saajiaan samoin, kuin itse tekemätkin. Niitä en kuitenkaan näytä vielä, sillä osa lähtee blogisiskoillekin. Olen innoissani! 


Kuinka tärkeää sinulle on korttien valitseminen?


Kommentit

Pyrin tekemään kortit aina itse. Kun teen tai valitsen kortteja, haluan, että siinä on ajatusta mukana.
Mukavaa keskiviikkoa <3
Itse tehty joulukortti on paras.