Avaamme paketin yhdessä


Lahjakääre houkuttelee avaamaan paketin. Se kuiskuttelee korvaan jännittäviä kysymyksiä, kuten Arvaa mitä? Tiedätkös? Tai Joko sormesi syyhyävät avata..?
Tämän paketin avaamme nyt yhdessä. Sinä ja minä.  


Jaana HV sai itselleen 2 atc:n vaihdossa tällaisen kirjasen. Koska korttien aiheet olivat kissa sekä numerot, ajattelin yhdistää ne samaan kansioon. 


Kissalan pojat-kirjanen sai lukkonauhakseen Hello Kittyt. 


Pallokuosi on omatekemäni. Kissoihin liittyviä sanontoja oli hauska miettiä. Ne tottahan toki kuuluivat kansien sisälle teksteiksi. 


Eka taskussa oli Jaanalle lahjaksi enkeleitä, joita voi laittaa roikkumaan vaikka joulukuusen oksille tai voihan niistä tehdä korttejakin. 


Toisessa taskussa oli Numerot-teeman atc-kortti. Atc on lyhenne sanasta artist trading card eli taiteellinen keräilykortti. Kortin koko on 2,5 x 3,5 tuumaa eli 6,35 x 8,89cm. Atc:n tulee mahtua keräilykorttitaskuun. Tuossa kuvassa alakulma ei näy kokonaan, joten kyllä siinä oikeasti lukee Sukkuahousuja, leggingsejä ja polvareita.


Keskiaukeamalle tein pienen tervehdyksen Vilkkilän kissoilta. Ylhäällä lukee KISSANKOKOISIN KIRJAIMIN Vilkkilän kissat ja Kissalan pojat.


Kolmas tasku sisälsi toisen atc:n, eli sen kissa-teemaisen. Neljännessä oli lisää herkkuja askarteluun Jaanalle. 


Tokihan ne kaiken maailman KISSANRISTIÄISET piti tähän ympätä. ;) Huomannee, että olen nyt innostunut palloista. :D Sitä kuosia töhertelen sinne tänne. 

 Kirjan kannet kiinni ja kirja postiin. Sinne se meni, Jaanan iloksi.


Terkkuja yhdeltä hurmuriltamme vielä sinullekin. Carlosin yksi lempiasennoista on maata selällään. 

Kommentit

Yrmykissa kortissa näyttää hauskalta.
Kivaa alkanutta viikkoa Viltsu ja kisuille haleja <3
Suloinen on pakettisi ja Jaana varmasti on ikionnellinen.
Hurmuri on ihana.
Susanna sanoi…
Oi oi ihana Casanova tuossa kellii alimmaisessa kuvassa! Ihanan kirjasen teit ja varmana Jaana tykkää! Terkkuja täältä meiltä sinne teille! ;)
Jaana H-V sanoi…
TYKKÄÄÄÄÄÄN! Kiitos vain jos en ole vielä kiittänyt (ehkä fb:sä) täällä, kiitos kiitos kiitos!
Mä en ole vielä päivittänyt blogia, mutta kyllä sen teen pian. Minulla on taas ollut "joulu" kun olen saanut vaihdossa kauniita kortteja.
KIITOS sulle vielä kerran!!!!!