Dolce Gusto Eclipse ja aamupala

Avasin eilen Bloggerin hallinta-paneelin ja hämmästyin. suuria muutoksia ja meni aikansa löytää sinun blogisi. Onneksi lista on yhä olemassa, tuolla alalaidassa hallintasivua. Uskon, että tähänkin oppii ja tottuu nopeasti.

Monelle muutos kuin muutos on vaikeaa ja ensireaktiona tulee negatiivista palautetta. Valitetaan siitä, kuinka huono ja piloilla tämä kaikki nyt on, mutta ajallaan huomataan, että onhan se nyt parempi näin. siitä saankin aasinsillan kohti Aika-runoani. Oleppas hyvä:

"Aika on parantanut sieluni. 
Aika on antanut anteeksi. 
Aika tulee ja aika menee. 
Muistoja ja tulevaa, ajan kanssa kaikki 
kullataan. 
Aika rientää, aika mataa.
Aika tekee tehtävänsä ja sitä rataa.
Aika näkyy kasvoiltani, 
aika rypyttää ihoani. 
Ajallaan kaikki on valmista. 
Ajallaan aikakin on kallista. 
Kello tikittää: tik tak, tik tak...
Eikö se koskaan pysähdy?
Käki kukkuu viimeistä kertaa.
Pyrkii kellon sisään, 
löysän vieterin jäädessä roikkumaan ulkosalle.
Kukkuu, tik tak... tak tak...
Käkikellosta on tullut vintagea. 
Rouheaa ja ruostetta. 
Aika pysähtyy.
Odottaen uutta ajan laskijaa. 
Hyvästi neiti aika.
Aika parantaa."

-Viltsu @Copyright-Aamun aika on minulle hyvinkin tärkeä aika olla rauhassa, laittautua rauhassa, nauttia aamupalasta rauhassa. Yksi tärkeä asia rauhallisessa aamussa on aamupalan nauttiminen ja aamupalan houkuttelevuus.

Riippuen aamusta, toisinaan keitän tavalliset kahvit, tai Murunen on voinut keittää termariin kahvit ennen töihin lähtöä, mutta nyt huomaan myös laittavani itse kahvit Nescafen Dolce gusto Eclipsellä. siinä on oma viehätyksensä, arvostus aamupalaa kohtaan ja tietynlainen tärkeäkin rutiini nauttia kahvin valmistuksesta itse. Eclipsessä kahvikapseli laitetaan tuon kaaren sisälle, mikä tulee ulos Eclipsestä. Kuuma tai miksei kylmäkin vesi kulkee kapselin läpi juuri oikealla paineella ja valmistaa ihanan kahvin juuri minua varten. 

Jos normaalilla keittimellä laitan kahvin tulemaan ja menen siksi aikaa laittautumaan, niin se mystinen seikka Eclipsessä on, että sitä vaan jää tuijottamaan kahvin valumista kuppiin. Sitä siemailee tuoksua sieraimiinsa ja ihastelee, kuinka kahvi voikaan näyttää kauniilta! Toki vieressä pitääkin olla, mutta samalla siinä haluaakin olla. Lisäksi tavalliseen keittimeen eroa on se, että tavallinen keittää kahvia useamman minuutin, mutta Eclipse on nopea ja hetkessä teen vaikka koko pöytäseurueelle kahvit, jos vieraita olisi paikalla. Itseasiassa testasin maitokaakaolla, jossa on 2 kapselia, kuinka kauan suurinpiirtein aikaa meni. Siitä, kun painoin nappia käynnistääksni kaakaon valmistuksen, kului alle 50 sekuntia! Tämä ihastuttava aamujeni piristys ja päivieni nautinto, sekä iltojeni ilo saapui siis Buzzadorin kautta minulle. Buzzadorina ostan tuotteita itselleni ja maksan niistä käypäisen hinnan yleensä tuotetestauksella ja esittelyllä, mutta halutessani myös rahalla joitakin tuotteita. Buzzadoriksi on helppo liittyä, ja kerron mielelläni lisää meilitse. Laita siis viestiä jos kiinnostuit! Eclipsessä aukeaa nappia painamalla kaari, johon siis kapseli laitetaan, ja josta pelkällä sormen kosketuksella pyyhkäistään annoskoko haluamallesi kahville tai muulle juomalle. Vesisäiliö on renkaan toisessa kaaressa ja se lähtee irti helposti napsautuksella. Ei tarvitse repiä eikä riuhtoa. Ei myöskään asetella asettelemalla sitä paikoilleen. Tosi näppärä! Kuppi tietenkin tulee tuohon alle omalle paikalleen. Sitten vaan painetaan kevyesti nappia ;kuuma tai kylmä. Kaiken muun Eclipse tekee puolestani. Tai no, se juominen ja nautiskelu jää itselle. Erilaisia juomavaihtoehtojahan löytyy, eikä kahvi tai kaakao ole ainoat, vaan myös teetä ja kylmiä juomia, kuten jäätee tai jääkahvi. Jokaisessa kapselipaketissa on aina ohje, kuinka optimaalinen juoma valmistetaan. Esimerkiksi Latte Macchiato valmistetaan kahdella kapselilla ja ensin maitokapseli viidellä viivalla, sitten kahvikapseli 2 viivalla. Juomissa on myös yhden kapselin juomia, joita tykkään aamulla nauttia. 

Ah, täydelliseen aamupalaan kuuluu ehdottomasti aamukahvi ja täyttävä ateria. Kas kummaa, arvaappa mikä katosi ensimmäisenä aamupalasta!? Jotenkin se vaan tuo kahvi on se, mitä aamulla tarvitaan. Eclipse ja kapselit saatu testiin Buzzadorin kautta.

#dolcegustobuzz #nescafedolcegusto #buzzador

Kommentit

Mä kans just postailin tuosta samasta kahvikoneesta. Tosi kiva kone ja kahvi on hyvää, mutta voi kun oli opeteltavaa käytössä. Nyt kun olen oppinut, en vaihtaisi sitä mihinkään! :)

Mun postaus löytyy tälltä https://villavalko.blogspot.fi/2016/11/tuliko-minusta-barista-arvostelu.html
Tuo kahvinkeitin on kyllä kaunis <3
Bloggerin muutos on muuten ihan ok, mutta tuo tulleiden kommenttien hyväksyminen on rasittavaa, koska ne kommentit pitää kaivaa kahden lenkin takaa. Ennen ne sentään näkyivät heti kotisivulla.
Mukavaa torstai-iltaa Viltsu <3
Outi, tuo on minulle uutta, sillä itse en "kaiva" kommentteja, vaan saan ne meiliin. Kuulostaa hankalalta. Itse tykkäsin vanhasta enemmän myös siksi että Blogilistalle pääsi heti eikä erikseen sitä klikkaamalla.
Kati, se punainen johto on miinusta myös minun mielestäni.
mummo sanoi…
Itse tykkään syödä ensin aamupalan ja kahvin vasta sen jälkeen. Mukavaa torstai-iltaa!
Mummo, minulla aamukahvi menee ekana leivän tms kanssa. Munakokkeli oli tällä kertaa kyseessä, joten kahvi eka , Munakokkeli toka ja kakku ja mehu kolmas. Jos on vain kahvi leipä ja mehu niin mehu on jälkkäri.
Kuulostaa varsin näppärältä kahvikoneelta :) Mukavaa viikonloppua!
Mä en osaa oikein vielä sanoa tosta uudistuksesta yhtikäs mitäään.
Mulla ei ole hyväksyntä juttua ollenkaan kommenteissa.
Mä syön puuron ja juon kahvin yhtäaikaa, siis puurolusikallinen suuhun ja perään kahvi.....kätsyä kun en syö leipää.
Jani, näppärä onkin ja oiva apu aamukahville tai herkkuhetkiin.
Tuija, jokainen tavallaan. Kyllähän se kahvi yleensä tulee yhtä aikaa juotua mutta joskus innostun... hih.