Atc-vaihto ja oma artist trading card


Marjapuuro on ehdottomasti suosikkejani. voisin syödä sitä vaikka joka päivä. Toinen suosikkini, liittyen eri asiaan, on Enkuli. Hän on rakas ystäväni ja hurjan taitava askartelija. Oleme tavanneetkin ja heti synkkasi. 


Meillä oli Enkulin kanssa nyt Atc-vaihto, ja sain häneltä vaikka ja mitä ihania juttuja kortin lisäksi. Esimerkiksi tuo ystävyys-kortti on niin hurjan ihana, ja kaiken lisäksi kuvaa Enkulia ja meidän ystävyyttämme. Pari mietelause-lappustakin oli mukana. 


Lisäksi mukana oli paksuja kortteja, joissa toisella puolen oli upeita vintage-kuvia. Nämä ovat todellisia aarteita!!!


Se tärkein oli kuitenkin tämä atc, jonka halusin ihan ehdottomasti. Ns. vahingossahan nämä vahatyöt syntyvät, eli kun alkaa tekemään, ei välttämättä tiedä etukäteen, mitä siihen syntyy. Mutta tätä korttia katsellessani mielikuvitukseni laukkaa, ja vaikka mitähän tähän syntyi! Ja nuo värit! Hurjan ihana, ihanampi vielä luonnossa! 



Minä tein Enkulille tällaisen turkoosin prinsessakortin. Harmi, kun kiireessä paketoidessani jo postiin kuvasin, niin tuli pikselimössöä ja eihän tuosta edes näy, kuinka kimaltelee timangit ja yksityiskohdat. Laitoin mukaan Enkulille myös yllärin, josta hän ilahtuikin kovasti. JEE! 



Kommentit

Kauniita kortteja olet saanut ja kauniin nortin omet myös tehnyt.
Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sinulle Viltsu <3
Silkku sanoi…
Ihku ihanaisia kortteja teillä kummallakin, väria piisaa ja mieikuvitusta:) Marjapuuro on hyvää, minun mieleiseni on smoothie hedelmillä;) Mukavaa viikon alkua sinne ♥
maiju sanoi…
Marjapuuro oli aiemmin minunkin ykköspuurojani. Sitten tuli keliakia ja sen koommin en ole voinut syödä. Joku osaava on osannut tehdä riisijauhoista vastaavaa, itse en ole vielä onnistunut.
Onpa ihanaa, että tykkäsit. Laitoin uuri korttisi blogiini esille. Kiitoshaleja tuhat.
Anni sanoi…
Heippa! Vastailinkin jo oman blogin puolella sinulle, mutta tulin vielä katselemaan sinun blogiasi. Ja kaiken lisäksi ollaan molemmat savosta! :D Taidetaan sen verran eri aiheista kuitenkin kirjoittaa etteivät pääse lukijat sekoittamaan :)