Dolce guston plussat ja miinukset

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Eclipse Tuo arkeemme iloa ja nautintoa. Tässä postauksessa kerron plussia ja miinuksia. Eclipsen ja juomakapselit olen saanut yhteistyössä Nescafe Dolce guston ja Buzzadorin kautta buzzattavakseni. Buzzador on verkkokauppa, jossa maksan tuotteet mielipiteelläni. Jos kiinnostuit, laita minulle meilisi, niin minäpä laitan sinulle linkin jolla pääset mukaan. +Eclipse näyttää tyylikkäältä ja modernilta
+Vie yllättävän vähän tilaa
+Minusta tämä oli helppo ottaa käyttöön ja alkaa tehdä kahvia. Johto kiinni, tarrat pois ja kevyt pyyhkäisy pölystä, johto pistorasiaan, sormella kevyt pyyhkäisy virtanappiin, vesi säiliöön ja kapseli paikoilleen. Kapselin viiva-määrä pyyhkäisyllä ja Kuppi alle ja eikun nauttimaan. 
+Vesisäiliö 1 l

-Laitteessa on punainen johto, jonka idea lienee olla väripilkku. Ei ihan iske, kun laitteessa ei muuta punaista ole. Piilotettiin se! 
+Vain parhaat kahvipavut kelpaavat NESCAFÉ Dolce Gusto -kahviin
+Makuvalikoima on suuri
+Kapseleita voit ostaa ruokakaupassa käydessäsi tai tilata netistä
+halutessasi voit tilata jopa kestotilaajana kapseleita kotiin
+kahvia 
+teetä
+kaakaoa
+jääkahvia
+jääteetä
+uusia makuja tulee kaiken aikaa lisää

-Perusmakuja, kuten Juhla mokka, Presidentti, Gevalia tms ei ole. Toisaalta vastaavaa on Americano, Aamukahvi jne. Vain nimi eroaa, joten täytyy selvitellä ensin mikä on se oma aamukahvi.
Eikä tämä oikeastaan miinus ole, mutta...+Jokaisessa pakkauksessa on selkeästi kerrottu mikä tuote kyseessä, montako kapselia pakkaus sisältää ja kuinka valmistetaan juuri tästä kapselista se täydellinen makunautinto. 
+Pakkauksissa on myös selkeä kuva, millaiseen kuppiin juoma tulee. Näkee koon ja jos tahtoo sen ihan oikean mallinkin laittaa pöytään.
+Pavut paahdetaan erikseen kullekin kahvilajikkeelle sopivassa lämpötilassa, joten kapselit ovat juuri sitä, mitä luvataan
+Pakkaukset (laatikot) lajitellaan pahveihin

-Kapseleihin jää vettä ja vaikka laite tasaakin kapselin paineen lopuksi, tulee sieltä silti ajan mittaan vettä vielä ulos. Olen jättänyt käytetyn kapselin erilliseen kapseleille tarkoitettuun roska-astiaan joksikin aikaa, jottei vesi valu roskikseen. Valutettuina olen laittanut roskiin. Roskasäiliö ei kuulu tämän musta-harmaan myyntipakkaukseen.
-Kapselit lajitellaan kotitalousjätteisiin tai muoveihin, kun muistat puhdistaa kapselin sisällön ensin kahvinpuruista+Maito tulee kapselista ilman erillisiä maidonvaahdottimia tai letkuja
+Soy cappuccino on markkinoiden ensimmäinen laktoositon kapselikahvi
+Cappucinoa saa myös light-versiona samoin, kuin Latte Macchiatoakin
+Latte Macchiato Unsweetened on makeuttamaton
+Yllätyin, etten saa laktoosi-oireita päivän mittaan nauttimistani maitokahveista ja kaakaoista, vaikka kuten näet Latte Macchiatossa, maitoa on reilusti. 

-Maito  ei kaikissa maitojuomissa ole laktoositonta, joten sellainen maitokahvi ei sovellu vaikeasti laktoosi-intolerantikoille, ellei sitten jätä pakkauksesta maitoja käyttämättä. Onko siinä sitten järkeä.. 
-Ei sovellu soija-allergisille
-Kalorejahan näistä kertyy. Light cappucinossa on 49 kcal kun taas vaikkapa Cappucino Icessä kilokaloreita on 113. Huomioithan, että puhun maitokahveista. Vastaavasti musta Americano, joka on meidän perheen yksi suosikeista, sisältää ainoastaan 2 Kcal. +Kahvin herkullinen tuoksu ja täyteläisyys
+Voin ihailla koko prosessin ajan kahvini valmistumista, ja se todellakin on kaunista ja aistikasta! 
+Upeat kerrostetut kahvit ja myös mustista kahveista löytyy crema-kerroksiset kahvit
+Jos nyt tuntuu siltä, että jokin kahvi, esim. Espresso, onkin makuusi liian vahva, ainahan voit itse lisätä sinulle hyväksi toteaman pykälän lisää vettä, ja suodattaa sen kapselin läpi. Toki kovin pitkänä juuri Espresso laimenee reilusti, mutta esim. Joku 6 pykälän kahvi maxina ei ole paha ollenkaan! 
+Royalty bagejä on alkanut tulla kauppoihin. Eli suurempia kapselipakkauksia 16 sijaan. 
Yksi kapselipakkaus 8+8 tai 16 maksaa noin 5,50€. Joissakin vajaa 6€, joissakin voi olla alle tuon. Ei se ole kallista ollenkaan, jos mietit, että saat 8 tai 16 kahvijuomaa reilulla 5 eurolla kotona, kun kahvilassa jo yksi tai kaksi maksaa saman verran.

-Kahvikoneen kovahko ääni. Onneksi meidän kissat ovat jo tottuneet ja meidän HSP-kissammekin katselee vierestä kahvin valmistumista ihmeissään

Nescafe Dolce gustolla on muitakin kapselikoneita niin automaateissa kuin manuaaleissakin. Osaan ainakin tulee kapseleitakin mukaan. Ainakin verkkokaupasta tilattuna. Laitteet ovat myös sen verran suosittuja mestariteoksia, että voit tutustua monissa kodinkoneliikkeissä tai marketeissa koneeseen ennen ostoakin jo, ihan livenä siis. Tätä Eclipseä saa kuvassa näkyvän värityksen lisäksi täysin mustanakin.#dolcegustobuzz, #nescafedolcegusto, #buzzador
Eclipse ja kapselit BuzzaukseenKommentit

Kuulostaa kyllä hyvältä laitteelta <3
Mukavaa viikonloppua Viltsu!
Unknown sanoi…
Kiva blogipostaus! Mullakin on Nescafen kahvikone, mutta sen olen ihan itse ostanut https://rosaliinarousu.wordpress.com/2016/11/15/testissa-nescafe-dolce-gusto/ ja tykkään sen helppoudesta.

Itsekin olen Buzzador ja olen joitakin tuotteita saanutkin käyttöön. Ihan kivaa hommaa sekin! :)
Tiia Koivusalo sanoi…
Ihan maailman paras postaus kyseisestä laitteesta! Hih ja hauskaa olla myös eri mieltä, punaine on johto on ihana ja vinkeä yksityiskohta, joka puolustettakoon sopii meidän värimaailmaan. Laite on järkyttävän iso ja vie liikaa tilaa ja kahvi saisi olla aavistuksen kuumempaa.

Suuret peukut sille, miten tuon kierrätyksen toit esille, eli kun viitsii vaan puhdistaa kapselit, niin kiertoon. <3

Ihanaa viikonloppua ja toivottavasti lähettävät sulle ne 400 kapselia, koska tämä postaus on <3
Outi, en haluaisi enää olla ilman
Rosaliina, Buzzaaminen on hauskaa. Samoin, kuin hyvän kahvin kanssa bloggaaminenkin. <3
Tiia, nyt menin ihan sanattomaksi! Kiitos ihanuus! Olisihan se ilo voittaa. Jää nähtäväksi. Joisimme ainakin kiitollisina jokaisen kupposen niin me kaksi, kuin ystävätkin, jotka meille tulevat. Esim. Ensi kevään häät tiedossa ja siellähän nämä ovat omiaan!
Unknown sanoi…
Meilläkin on Dolce Gusto...tosin ei noin moderni versio. Hyviä juomia sillä tulee.
Satu, Piccolosta on kokemuksia myös ja hyvää silläkin tulee. tämä on näppärämpi annostelijana.