Vuosi 2017


Muista pitää joka päivä palaveri unelmiesi kanssa. Näillä sanoilla Anna-Mari Westin kalenterikirja herättelee uuteen vuoteen, eli vuoteen 2017. Vaikkei vielä olekaan uuden vuoden aika, on silti joululahjojen aika. Jos mietit lahjaa, josta on iloa ja hyötyä jokaisena päivänä, niin se on silloin kalenteri. Omani tipahti postista pari päivää sitten, ja ehdottomasti haluan sen näyttää sinullekin! 


Minulle tärkeää on joka vuodelle saada oma kalenterikirja. Tähän asti kirjani on ollut tylsän yksitoikkoinen, lukuunottamatta paria vuotta. Siksi innoissani olenkin, kun nyt ensi vuodelle kalenterini on tämännäköinen. Todellinen kaunotar! 


Tämä Anna-Mari Westin kalenterikirja on sopivan kokoinen käsilaukkuun, reppuun, pöydälle tai missä sen paikka sitten onkaan. Sanotaan vaikka, että käteenkin sopiva.  Kovat kannet suojaavat kirjan sivuja ja mukana myös kirjanmerkkinä toimiva nauha.

Kuun alussa on sivun kokoinen mietelausekuva, josta voisi myöhemmin taiteilla vaikka sisustustaulun tai jotain muuta kivaa. Eihän tuollaista kuvaa tohdi roskiin laittaa! Lisäksi kuun alussa on tilaa muistiinpanoille, aivan kuten aivan kirjan lopussakin. 


Viikkoaukeamalla on tilaa joka päivälle. Ihastuttavia kuvia löytyy koristeena sivuilla, joten tylsää tämän kanssa ei ole! Nimipäivät ovat niin tässä varsinaisen kalenterin puolella, kuin myös kirjan takana listattuna. Onpa siellä myös vuoden 2018 tammikuu samankokoisenakalenterina ja myös pienempi kalenterikin!!! Hyvin monipuolinen setti siis luvassa!  

Ja jos tykkää itse taiteilla plannereita, niin kuka kieltää lisäämästä niitä omia teippejä ja tarroja tähän muistikirjamaiseen teokseenkin! Pohjanahan on jo näyttävä kirja, joka ei kaipaa välttämättä mitään lisää, mutta vähällä vaivalla saa sen omannäköisensä viikko-tai kuukausikoristelunkin tehtyä. Itse ainakin aion merkata tärkeät tapahtumat ja käyttää klemmareita maskotteineen lisänä. 


Anna-Marilla on nyt Joulunavaustarjous vielä pari päivää (11.11.2016 saakka), joten jos omaa kalenteria haaveilet, tässä voi olla tilaisuutesi. Yli 50e ostoksiin nimittäin saat kaupan päälle seinäkalenterin tai kalenterikirjan. Vastaavasti pukinkonttia ajatellen ostaessasi kolme kalenteria (seinäkalentereita ja/tai kalenterikirjoja), saat neljännen kaupan päälle! Kumpi tahansa tarjous kiinnostaakaan enemmän, niin ilman postikuluja ne saat itsellesi. 

Mitäs tykkäät? Onko sinulla tapana hankkia kalenterikirja?


Kalenteri saatu blogiin Anna-Mari Westiltä


Kommentit

SatuKoo sanoi…
Kiitoksia vinkistä, aion tilata itsellekin :)
mummo sanoi…
Ihanan näköinen kirja, tuota on kiva kuljettaa mukana vuoden aikana.
Tapana on hankkia sellainen kalenteri, jossa on kunnolla tilaa muistiinpanoille. Tällainen kalenterikirja näyttää ihanalta <3
Ihanuus tämmöinen kalenteri. Kauniit ja voimaannuttavat kuvat.
Nanna sanoi…
Onpa tosi kaunis! Mä tarvitsisin juuri sellaisen pienemmän kalenterin joka mahtuu laukkuun. Ei viitsi tuota Happy Planneria laukussa raahata kun on niin iso.
Satu, ole hyvä vaan. Tuolta mä kerään kortteja itselleni voimakorteiksi. Ja ne magneetit ja muistikirjat. .. Ihan kaikki. Sellainen kauppa missä ei ole yhtään tuotetta mitä en haluaisi
Outi, kuvitus on romanttinen ja kaunis ja tilaa on kirjoittaa. Toimii!
Nanna, kun näin tämän eka kerran toisessa blogissa, rakastuin heti. Olin ihan pakko vaihtaa se perinteinen tylsä tähän Nättimykseen. Koko on just hyvä että mahtuu kirjoittaa mutta myös laukkuun mukaan.
Mä tykkään kalenterista, jossa olis edes vähän tilaa kirjoittaa. Tavallaan olis pieni päiväkirja.