Siirry pääsisältöön

DETOX-Puhdistus ja SKINNY- laihdutus Teet

Olen 2 viikkoa käyttänyt Skinny-teetä painon hallintaan ja Murunen saman aikaa Detox-teetä puhdistumiseen. Halusimme olla varmoja tuloksista, ennenkuin nämä kyseiset teet päätyisivät blogiini. Onhan se selvää, ettei ihan heti uskoisi, jos väitettäisiin, että juoppas teetä niin laihdut! Nyt kannattaa lukea, mitä näistä on kerrottavaa! 


Tee sinänsä on kuulunut kauan iltarutiineihimme, joten tee itsessään ei ole mitenkään uutta ja ihmeellistä. Sen sijaan Skinnyn ja Detoxin kohdalla teehen ei ole sujahtanut sokeria laisinkaan eikä sitä ole kaivattu edes. Minä en välttämättä sokeria ole käyttänyt ennenkään joka kupilliseen, joten pelkkää teetä siis olen juonut ennenkin ja enemmän. Nimittäin joimme aikaisemmin kaksi kupillista illassa, kun nyt se jää yhteen aamulla ja yhteen joka toinen ilta.


Kehoa puhdistava Örtte Detox Tee ja Örtte 28 Päivän Skinny Tee saapuivat siis reilu 2 viikkoa sitten meille. Molemmat kävimme puntarilla ennen aloitusta ja aina viikon jälkeen. 
Detox-tee on suunniteltu erityisesti edistämään kehon terveellistä puhdistusta ja Skinny-tee on suunniteltu auttamaan terveessä painonpudotuksessa ja parantamaan kehon aineenvaihduntaa. Örtte 28 Päivän Detox sekä Skinny Teet sisältävät kumpikin 28 aamuteepussia ja 14 iltateepussia. 

Detox-tee sisältää luonnollisesti puhdistavia aineksia, kuten Ruusujuurta, Vihreää teetä ja Nokkosen lehtiä. Lisäksi Detoxista löytyy paljon muitakin hyödyllisiä aineksia Laventelista Gojimarjaan ja Rohtovirmajuuresta Punaiseen taateliin sekä paljon muita herkkuja. Vaikka vihreää teetä onkin, ei silti varsinaista vihreän teen kitkeryyttä ole niin, kuin on puhtaasti vihreässä teessä itsekseen. Valkoinen tee taittaa muiden yrttien kanssa hyvin kitkeryyden.


Detoxin luonnolliset ainesosat  voivat auttaa lisäämään energiatasoa, edesauttamaan terveempää painonhallintaa ja huuhtelemaan ei-toivotut myrkyt kehosta. Ja todentotta, muutoksia on Murusessa tapahtunut tämän kuurin aikana. Vaikkei Murusen vatsa olekaan missään vaiheessa ollut kova, Detox on pehmentänyt sitä entuudestaan sopivasti. Tämä 28 päivän detox -tee voi myös edesauttaa parempaa unirytmiä ja parantaa energiatasoa.  Murusella on aina ollut hyvät unenlahjat, joten unensaannista en osaa sanoa juuta enkä jaata. Päivät ovat kuitenkin energisempia olleet, joten kyllä sen huomaa jo siinäkin. 

Teelehtien annetaan hautua noin 5 minuuttia. Jos haluat teehesi pientä lisämaustetta, voit hyvin lisätä siihen sitruunaa, kanelia tai hunajaa. Yhdet kupilliset vaihdoimme erään aamun aikana päikseen, eli olen myös maistanut Detoxia, eikä mitään vikaa ole. Hyvin kevyt maku, missä mikään ei hypi silmille. 

Ensimmäisen viikon jälkeen Murusella tippui paino puolentoista kilon verran. Seuraavalla viikolla meillä oli herkuttelua kerrassaan lomaviikolla ja juhlia, joissa oli kakkuja ja muita ihania asioita. Murusella paino laski edelleen kilolla. Nyt odotamme seuraavaa kahta viikkoa, jotka ovat normaalia arkea. 


Örtten ihana vaaleanpunainen pakkaus, Skinny-tee , on siis minulla käytössä, sillä painonpudotus ja aineenvaihdunta ovat erityisen tärkeitä minulle. Aineenvaihduntanihan ei ole toiminut sitten lapsuuden kilpirauhas-sairastumisen jälkeen kunnolla. Se tarkoittaa sitä, että turvotusta tulee helposti ja paino nousee, jollen ole erityisen tarkka siinä, mitä suuhuni pistän. Juu, en ole. Sen näin taas toka viikolla. 

Luonnollisesti koottu ja lisäaineeton Skinny- laihdutus tee voi radikaalisti edistää laihtumista käyttäen luonnon tehokkaita ainesosia. Estämällä ruokahalua ja lisäämällä aineenvaihduntaa, Örtte Skinny Tee voi antaa lisää energiaa samalla, kun se auttaa kehoa polttamaan rasvaa ja muuntamaan rasvan tehokkaammin. 

Se, mitä minä huomaan muutoksia, on se, että ekana viikkona painoni putosi kilolla. Toisella viikolla todellakin söin kaikkea sokerista ja kermaista ja olin aivan varma, että tyypillisesti tuollainen herkuttelu kostautuu ja nostaa painoa 3-4 kiloa! Arvaa vaan, että pelotti mennä vaa´alle ja ajatella, että tämähän se pitää blogiin sitten kertoa... Noloa! Mutta kun luku tuli näytölle, huokaisin ihastuksesta! Painoni oli noussut vain 2 kiloa! Periaatteessa olin siis kilon nyt plussan puolella, mutta toisaalta tuon viikon olisi pitänyt nostaa painoani lisää 1-2 kiloa eikä se sitä tehnyt! Puhun kokemuksesta. 

Nyt jos mietit, että noniin, ei se laihdu, niin eläs nyt. 2 viikkoa ilman kermaleivoksia on edessä vielä ja tiedätkös, koko tämän kahden viikon ajan olen saanut vatsan toimimaan NORMAALISTI ilman mitään ummetuskonsteja! Lisäksi olen hikoillut tämän ajan runsaasti, mitä en todellakaan ole tehnyt aiemmin! Mietinkin jo, että mitkä vaihdevuodet minulla nyt alkoi, mutta sitten muistin Skinnyn vaikutukset. Olen siis lähestulkoon varma, ettei paino nouse enää ensi mittauksessa. 

Skinnyn ansiota on myös se, ettei kehoni ole ollut enää turvoksissa. Itseasiassa turvotusta on ollut vain yhtenä aamuna silmäluomissani, eikä mitään muuta! Sekin johtui liiasta suolasta. Ennen Skinnyä silmäluomet olivat lähes joka aamu turvoksissa ja kasvot, vatsa, nilkat... Eikä siihen suola ollut syynä, vaan aineenvaihduntaongelmat. Odotan innolla seuraavia viikkoja! 


Päästäksesi alkuun, ota yksi pussi 28 Päivän Skinny Teetä, aseta se mukin pohjalle ja kaada kiehuvaa vettä päälle. Kun teen ainekset ovat hautuneet noin 5 minuuttia, tee on valmista juotavaksi. Myös Skinnyssä iltatee juodaan vain joka toinen ilta. 

Skinnyssä vaikuttajina ovat lukuisat herkulliset luonnonantimet, joista ehdottomasti suosikkejani ovat Limen Lehti, Lotus lehti, Voikukan Lehti ja Sennan Lehti. Löytyy siitä myös mm. raparperia. Ainesosaset siis aamu-ja iltateet yhdessä.

Ylhäällä olikin jo linkit molempiin teepakkauksiin, mutta jos tahdot saada paremmat tulokset ja Skinnyn jälkeen heti Detox-kuuri perään, niin silloin ehdottomasti kannattaa ostaa settinä nämä, sillä setti tulee halvemmaksi kuin yksitellen ostoskoriin naputeltuna! Setti löytyy TÄÄLTÄ

Örtte Scandinavian toimittaa tilaukset koko Suomen alueelle ja yli 50 muuhun maahan ympäri maailmaa. Örtte toimittaa kaikki tilaukset merkittömässä pakkauksessa, joten paketista ei ole pääteltävissä sen sisältöä tai sen lähettäjää. Sen vuoksi sinun ei tarvitse edes miettiä sitä, ettet syystä tai toisesta kehtaisi tilata laihdutusjuomia.

Örtte Scandinavian löytyy myös Facebookista sekä Instagramissa.
Molemmat setit ovat blogin kautta saatuja testattavaksemme.


Kommentit

Silkku sanoi…
Ja taas täällä on mielenkiintoisia juttuja! Kiitos kun jaat nämäkin kanssamme:) Ja täällä odottelen mielenkiinnolla mitä painollesi kuuluu parin viikon jälkeen ♥
Viltsu Mari sanoi…
Silkku, olen iloinen että minulle tarjottiin tällaista mahdollisuutta! Nyt en herkuttele yhtiöpäin ja jännitän itsekin saanko vielä pari kiloa pois.
Minna Vinni sanoi…
Mä innostuin heti tuosta Skinny-teestä! Ja tuli kova halu kokeilla sitä. Taidankin tilata sitä heti joulun jälkeen. Olisi kiva saada hieman potkua omaan aineenvaihduntaan.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…