Sweater Weather Tag

Haaste otettu mukaan matkaan TUIJAN KORTTEILUA, KÄSITÖITÄ SEKÄ ARKIELÄMÄÄ-blogista. Kiitos vaan. :)

Ja tästä se alkaa!


Mikä on lempituoksukynttiläsi?
-Ihana aloitus haasteelle! Vaikkei kaikki hajusteita voikaan käyttää, niin minä rakastan niitä. Tuoksukynttilöissä esimerkiksi hunaja ja airwickin väriä vaihtavat tai tuoksua vaihtavat kynttilät.



Kahvi, tee vai kaakao?
-Oikeastaan kaikki. Kahvilla aloitan päivän ja päivällä voi kaakaokuppi hyvinkin olla edessäni. Ilta päättyy teehen. Rakastan hyvää kahvia ja teetä, mutta kaakaokin on niiiin taivaallinen nautinto, että. 

Muutatko meikkirutiinejasi vuodenajan vaihtuessa?
-Kyllä! Kesällä on enemmänkin puuteri ja kesäiset värit, talvella meikkivoide alla ja tummemmat värit. Keväällä tietty heräilen värimaailmaan pikkuhiljaa, syksyllä leikittelen huulipunilla. 

Lisäksi olen huomannut itsestäni sen, että syksyn ja talven aikana käytän enemmän öljyjä ja puhdistusaineita, mitä kesällä. Toisaalta se on ymmärrettävääkin, sillä kesällä on raikas vesi ja meikittömämpi iho, kun taas talveksi iho kuivuu pelkästään jo ilman kylmetessä. 


Yksi tämän syksyn MUST HAVE-tuotteistani on Beauty gardenin Kamomillapuhdistus, jolla poistan meikit ja epäpuhtaudet kasvoiltani. Tykkään nimenomaan tästä siksi, että kyseessä on luonnontuote ja että sama aine käy kasvoille ja silmänympärysiholle. Kostutan vain hieman vanulappua, suihkautan kamomillapuhdistusainetta ja hellä pyyhintä kauttaaltaan kasvoja.

Tykkään tuossa myös pakkauksesta itsestään, sillä sen lisäksi, että tuote on toimiva, suihkutettava, on se myös kaunis pullo puukorkilla. Beauty gardenilla ja Boholla on tyylitajua. Mitään heidän tuotteita, missään olosuhteissa ei ole testattu myöskään eläimillä.

INCI Aqua (Water), Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Sodium chloride, Anthemis nobilis flower powder*,Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Caprylyl/capryl glucoside, Parfum (Fragrance) Tocopherol, Linalool, Limonene. *Luomuviljelty


Mikä on lempijouluruokasi? 
-Voiko jouluruuaksi sanoa joulutortut? Ne ovat ihan parhaita. Tosin syömme myös Juhannustorttuja.. No, riisipuuro on maukasta ja luumu- tai sekahedelmäkiisseli kermavaahdolla. Olen herkkuper...so, ja sen huomaa. Myös aiemmin tarjolla olleet Piparkakku-puolukkamuffinsit olivat mitä parhaimpia. Kunpa jotain yhtä hyvää tulisi tänäkin jouluna tarjolle. 


Hatut vai kaulahuivit ?
-Mikäjottei molemmat. Huopahattua käytän samoin kuin pipoa ja metsässä lippistä. Huiveja tosin on runsaammin ja kesät talvet, joten kaulahuivi ja huivi yleensäkin nousee ykköseksi. 

Mikä on eniten käytetty villapaitasi?
-Oikeastaan eniten käytän Fanny Alexandralta tullutta norjalaisen  Spycy  vanillan valmistamaa Angel-neuletakkia. Se on niin upea.


Paras syksyinen kynsilakka?
-Kynnenkovettajat 

Syksyn lempihajuvetesi?
-Toistaiseksi on ollut Hugo Bossin Deep red ja Christina Aquileran By night, mutta luulenpa hyvinkin pian muuttavani mieleni uusiin tuoksuihin. 

Tummat huulet vai kunnon kissarajaukset?
-Ehdottomasti tummat huulet. Kissoja minulla on vain rapsuteltavana, ei rajauksina. Ne kun eivät sovi minulle. 


Futispelit vai lehtikasaan hyppiminen?
-Enemmän houkuttelisi hypätä lehtikasaan, mutta tyydyn viskelemään lehtiä kuitenkin vain päälleni. 

Pillifarkut vai legginsit?
-Leggingsit ja nekin vain kotona

Nilkkurit vai UGGit?
-Helppo kysymys vastata. Nimittäin nilkkurit ovat mielestäni tyylikkäämmät, ja vaikka Uggit ovatkin kehuttuja, eivät ne minua sykähdytä. Liian pelkistetyt makuuni ja samaa tyyliä kuin mummollani oli tossut. Mutta makunsa kullakin. 

Paras tv-ohjelma tänä syksynä?
-Blindspot

Biisi, joka saa sinut uppoutumaan syysfiiliksiin?
-Räppiä ja poppia sekaisin. MG:tä, elaa, Robinia...

Millainen syyssää tämänhetkisessä asuinpaikassasi vallitsee?
-Hiljainen lumisade hunnuttaa maan ja pakkaspojan -8 astetta punaa poskia.

Mikä on parasta syksyssä?
-Syksyssä se on ruska ja marjasato



En haasta ketään, tämän saa tehdä kuka vain haluaa !!   

Kamomillapuhdistus saatu blogiin Green gardenilta
Kaikki muut tuotteet vanhoista kuvista


Kommentit

mummo sanoi…
Hauskat vastaukset, tyypillistä sinua.
Kivoja olivat sinunkin vastauksesi. Mukavaa loppuviikkoa Viltsu <3
Voi Mummo, miten ihana kommentti sinulta! Hyvää yötä!
Outi, kiitos ja sinulle myös. Meillä on myös juhlat tiedossa, vaikkei isiä tai ukkeja olekaan, joten hyvällä mielin viikonloppuun joka tapauksessa.
Kivat vastaukset. Mukavaa viikonloppua teille ihanat.
Anonyymi sanoi…
Pitäähän erään naisen tämä tehdä :)