touhukasta nautiskelua ja harmiskelua




Murusen loma alkoi, joten ajastettuja postauksia tulee jonkin verran ja naatiskelemme toisistamme ja elämästä yleensäkin. Tänään nautintoon kuului mm. reissu naapurikylään, jossa kummilapseni 1 vuotis synttäreitä juhlistettiin. 

Kuva omani

Tälle päivälle on mahtunut mukaan myös Nasti-Astianpesukoneen rikkoutuminen aivan totaalisen yllättäen! Vuokraisäntä on sitten käynyt kylässä ja otti Nastin mukaansa haudatakseen sen arvokkaasti. Huomenna lähdemme katselemaan uutta konetta ja valitsemme mieluisen. Samalla haetaan uusi kapselikahvinkeitin. Niin ja tämän päivän hakuihin kuului myös digiboxin haku. Meillä kun ihan uusi boxi oli viallinen. Tämä uusi toimii. :) 

Kuva omani

Kuva omani

Nautintoihimme kuului illan viettäminen toisen kummipoikani kanssa. On ollut menoa ja meininkiä ja kroppani on väsynyt ja kivulias. Saunassa alkoi sydän pompotella sille mallille, että katsoin viisaimmaksi lopettaa lyhyeen saunomisen. Hyvää se toivottavasti silti teki.

Luin netistä neuropaattisesta kivusta ja se on niiin minua. Kömpelöys, kivut, tasapainohäiriöt, ihan kaikki. Envaan tajua, miksei siitä saada diagnoosia?!

Niin tai näin, viikonloppu jatkuu vielä ja nyt silmät alkavat jo painaa. Hyvää yötä!

Viltsu

Kommentit

Kiki sanoi…
Jos sulle on yksi lääkäri jättänyt antamatta diagnoosin niin joskus on niin, että toinen lääkäri on ihan eri mieltä asiasta :) Voisitkohan saada lähetellä erikoislääkärille?
Kiki sanoi…
Taisin laittaa sinne lähete sanan tilalle jotain muuta :)
Vilimarika sanoi…
Lähete tai lähetellä. ;) Minua on tutkittu jo vuosiakausia ja kohdallani on ollut useita lääkäreitä. viimeiset vuodet vain ja ainoastaan erikoislääkäreitä ja kokeneita sellaisia. Suurin osa on sanonut, ettei minussa ole vikaa, eikä oireille ole selitystä. Nyt ensimmäisen kerran ylilääkäri tuumasi, että selkeä vika on, eikä todellakaan pääkopassa, vaan nimenomaan toiminnallisena kropassani. Tutkijat eivät vaan ole keksineet selitystä, miksi kipu on meillä kaikilla tästä kärsivillä. Jollain tapaa se liittyy hermostoon ja hermoihin ja niiden vaurioihin, mutta koska sitä syytä ei ole löydetty, ei voida vaan heittää arvausta, että ehkä hermovaurio tai ehkä hermojen sekoaminen tai ehkä jotain muuta. Toivon, että tulevaisuudessa joku tutkija löytää sen syyn ja selityksen.