Siirry pääsisältöön

Blogini on...

Kaikki kuvat ovat tekemiäni koruja, jotka vielä etsivät kotia. 

Yhdysvallat
942
Suomi
744
Saksa
43
Ruotsi
25
Kiina
13
Puola
9
Ranska
4
Britannia
4
Malesia
4

Venäjä
3

Blogini on saavuttanut suosiotaan pikkuhiljaa. Aloitin Vilin verstaalta, jossa Vuodatuksen alaisuudessa esittelin postikorttejani ja kerroin elämästäni. Teknisten ongelmien jälkeen siirryin Bloggeriin ja aloin laajentaa aihealueitakin. Samalla vaihtui blogini nimi Inspirationiksi. 

Inspiration on toiminut nyt reilun vuoden ja tällä hetkellä käsittelen elämäni ja korttien lisäksi koruilua, tuote-esittelyjä, kirjoja, ruoka-ohjeita, pohdiskelen elämää ja herättelen keskustelua vaikeistakin aiheista, kuten anteeksi pyytäminen, koulukiusaaminen, seksuaalisuus jne. Pyrin kuitenkin pitämään blogini kiinnostavana ja asiallisena. Lisämausteena ovat omat runoni, jotka toimivat päiväkirjanani, sekä erilaisiin haasteisiin osallistuminen ja arvontojen ja Inspis-haasteiden pitäminen. 

Inspis-haaste on tarkoitettu paperiaskartelijoille ja siinä on joka kuukausi arvontakin. Inspis-kuvaleikki kiertää blogista toiseen leikkimielisesti kisaten. Siinä runoillaan ja kuvataan ja arvuutellaan oikeaa sanaa. Lisäksi myyn omia korujani ja korttejani sekä kirppistavaraa. 


Blogillani on vakituinen lukijakunta joista osa on "virallistaneet" lukijuutensa, osa taas pysyttelee taustalla. Kertakävijöitäkin varmasti riittää. Tällä hetkellä blogiani on katsottu yli 52000 kertaa ja kuukaudessa kävijöitä on vajaa 5000 kappaletta, joten ei aikaakaan, kun juhlistetaan toivon mukaan pyöreää sataa tuhatta. ;) 

Blogini tekstin saa käännettyä eri kielillekin, mikä auttaa ymmärtämään katsomaansa. Reaali-tilaston mukaan Yhdysvallat ja Suomi painivat keskenään, kummastako on enemmän lukijoita. HYVÄ SUOMI! Taistossa suurvaltaa vastaan! ;) 

Mielelläni otan palautetta vastaan, ehdotuksia, ideoita, neuvoja, ruusuja ja risuja. Pidän silti blogini omannäköisenäni, vaikka mielelläni tasoittelenkin sitä lukijoitteni toiveiden mukaankin. 


Tuotetestaukset ovat yksi oleellinen osa bloggaamistani ja samalla keinoni saada kokeilla jotain extraa. Olenhan pysyvästi työkyvytön ja sen vuoksi vähävarainen, joten extrat jäävät hyvin pitkälti nimenomaan sponsoreiden ja muiden lahjoittajien varaan. Halutessasi voin esitellä myös sinun tuotteitasi, blogiasi tms, enkä todellakaan mistään rahasta sitä tee! Teen sen halusta, uteliaisuudesta, ilosta, auttamisen halusta, mielihyvästä, innosta, hauskuudesta ja mielenkiinnosta! Ota yhteyttä inspis@luukku.com 


Kaiken aikaa saa esittää toiveita, mistä aiheista tai mitä haluat lukea tai nähdä Inspirationissa. Omia kuvia tai muita tunnistetietoja en voi täällä esitellä, sillä henkilökohtaisista syistä pysyttelen nimimerkin takana. Näin voin kirjoittaa aroistakin aiheista kasvottomana ja turvassa. 

Inspiration on löydetty kuitenkin hyvin ilman omaa mainostamistanikin, sillä tälläkin hetkellä Inspiration kisaa Indiedays blog awardissa lifestyle-kategoriassa inspiroivimman lifestyle-blogin tittelistä! "ÄÄNESTÄMÄÄN". Vielä on aikaa äänestää! En usko saavani tarpeeksi ääniä kymmenenkään kärkeen pääsemiseksi, koska toisilla lukijoita voi olla jopa kymmeniä tuhansia, mutta jokainen ääni on tärkeä! Siitä näen, kuinka moni oikeasti tykkää lukea Inspistä. 


Bloggaaminen on saanut alkunsa halusta jakaa omia kokemuksia ja ideoitani sekä auttaa toisia löytämään ilo ja positiivisuus, oman elämän hyvyys. Saada toiset huomaamaan, että elämä on arvokas lahja! Samoin terveys, työ ja ystävät. Omat harrastukset, rakkaus, hyvä ruoka... Että arkikin voi olla juhlan arvoista! Että ilon ja onnen voi saavuttaa, vaikka välillä onkin vaikeaa, kurjaa ja surua.  Uskon, että tämä tulee jatkumaan samalla tavalla ja toivottavasti sinun kanssasi kuljemme vielä pitkän matkaa yhdessä. 


Ruusut, risut ja mitä mieleen tulee : Inspis@luukku.com

Kiitos kun jaksoit lukea! 
ViltsuKommentit

Tiikeriankka sanoi…
Onpas hienoja koruja! :o Mutta tuo äänestys on jo päättynyt? 10.11 oli kai viimeinen päivä :)
Vilimarika sanoi…
Ohops, totta! Sehän loppuikin jo! Kiitti huomiosta. ;) Jotenkin itse oletin sen olevan marraskuun loppuun. :D

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…