Viledaa sen olla pitää!


Sain "Mökkihöperön pöperöstä" kokeiltavakseni Viledan microfibre plus-mikrokuituisen siivousliinan. Heti innostuin kokeilemaan sitä, sillä olin juuri edellisenä iltana katsellut paria rasvatahraa, jotka pitäisi pyyhkiä pois. Tietenkin lasisessa ovessa ja puisessa ovessa toinen. 


Otin liinan pakkauksestaan pois, kokeilin ensin ihan kuivana ja koska tulos ei ihan mieleiseni ollut, kostutin kevyesti liinaa. Ei siis märäksi, vaan ihan hieman nihkeäksi. Hyvin toimi! 

Liina todellakin poisti ne tahrat, kun pyyhin ilman mitään pesuaineita. Ei ihan yhdellä vedolla, kuten paketissa sanottiin, mutta ilman fyysistä voimaa kuitenkin. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. 

Siitä innostuneena kokeilin kattila-tiskin jälkeen tiskipöytäänkin tätä liinaa. Lähteekö vesiroiskeet helposti? KYLLÄ! Siihen se kertaveto riitti! Imukyky on erinomainen! aloin sitten jynssäämään koko tiskipöydän ja sain rasvatahrat siitäkin pois. 
Kiiltää! :)

Liina kuivuukin nopeasti ja on miellyttävän ohut ja silti tehokas. Raitoja ei jäänyt pinnoille. 
Helppo oli puhdistaa, kuivattaa ja ottaa taas kohta uudestaan käyttöön. :)


Se minusta on omituista, että liinat yleensäkin pakataan niin, että ne niitataan kiinni pakettiinsa! Tämäkin oli niillä valkoisilla muovi-jutskilla niitattu pakkauspahviinsa ja tietenkin siitä jää reijät. Neljä reikää itseasiassa. No, siivousliinassa ei se niin haittaa, mutta joku vuosi sitten ostin joululiinoja, siis kankaisia, ja huomasin kotona saman asian. Ne puuvillaiset liinat olivat kaikki reikiä täynnä! ARGH! Olisi ehken kivompi, jos nämä pakattaisiin vaikka pahvikuoreen tai muovipussiin tai jollakin tavoin muuten, kuin rei´ittämällä. Muuta purnattavaa ei sitten ollutkaan tästä tuotteesta. 

Suosittelen siis Viledan siivousliinaa teille, jotka haluatte lasi-, peili- ja muut pinnat raidattomiksi ja kiiltäviksi sekä ennenkaikkea puhtaiksi vaivattomammin!

Kiitos Vileda ja kiitos Mökkihöperön pöperöt.

Kommentit

Unknown sanoi…
Ole hyvä ja kiitos testauksesta ! Mä ihmettelin myös tuota kiinnityssysteemiä ja aion siitä laittaakin raportissa juttua. Toi on ihan älytön kiinnityssysteemi. Muuten liinat on kyllä tosi hyviä.
Unknown sanoi…
Hyvään saumaan olet saanut kokeiltavaksesi moisen liinan näin joulun lähetessä, kun joka paikka on puunattava (ja toiset kun puunaa ne komeronsakin, aivan kuin aikoisivat viettää sielläkin osan joulusta tai sijoittaen sinne jonkun jouluvieraansa :D )

Mukavaa viikkoa sinulle ViliMarika muutoinkin!
Vilimarika sanoi…
Ihan suoraan sanottuna, mä en ymmärrä, miksi tehdään joulusiivous?! Mä siivoan päivittäin täällä jotain. Mitään siivouspäivää en voi/pysty pitämään. Sitten porukalla siivotaan kunnolla kertapompsina ns. suursiivoukset, mutta ei todellakaan siihen aikaan, kun on muutakin valmisteltavaa ja puuhaa. Ihmiset tekevät itse joulukiireensä ja -stressinsä. Meillä laitetaan joulu hyvissä ajoin vaikkapa alkukuusta (ei liian aikaisin, syyskuussa. :D ) ja siivoillaan siinä samalla. Sitten aikaa on muuhunkin. toki imuri heiluu, pölyt pyyhitään jne muutenkin normaalistikin.