Siirry pääsisältöön

Raivon vallassa lehmää tökkimässä

Opi välillä pysähtymään, muuten mikään arvokas ei ehdi saada sinua kiinni.

Maata kaatava migreeni senkun jatkaa jyskyttämistään pääni sisällä. Toivossa on hyvä elää, sanos lapamatokin, sillä huomenna kaiken pitäisi olla historiaa. Ei, en ole viiltelemässä ranteita epätoivon vallassa auki, vaan saamassa lääkityksen kohdalleen. Tämän päivän kun vielä jaksaisin pureskella kynsiäni ja yrittää hillitä hakkaamasta päätäni seinään. Luulisin, että se vaan lisäisi pään sisäistä kiputilaa.

Maatessani sängyssä, selailin Appseja kännykkääni. Uusia pelejä lähinnä. Niin, minä saatan todellakin pelata tärräyttää jonkun pelin joutessani, jos en muutakaan pysty tekemään. Sitä varten älypuhelin on näppärä, ettei tarvitse hankkia puhelimen lisäksi jotain kevyitä ja pieniä kannettavia pelikoneita, jotka eivät sitten sovellu vaikkapa puhelimen ominaisuuksiin. Tosin saattaa sekin aika vielä vanhuuden höppänänä tulla, että laitan wiin käyntiin pelatakseni kanan ammuntaa ja kun musiikki alkaa soida, tungen remote-kapulan korvaani ja alan huudella roikkuvaan nunchukiin haloota. Saattaa olla, että kiroan silloisen nykynuorison törkeästä käytöksestä ja luurin korvaan lyömisestä.

Niin tai näin, katselin niitä pelejä siis kännykkääni. Ilmaisia saa tilattua, mutta ne eivät yleensäkkään ole kovin hekumaa herättäviä. Maksamaan en ala, vaikka siitä voisikin saada peliriippuvuuden tai armottoman hedarin vielä lisäksikin, sillä koukuttaahan ne pelit, jos tarpeeksi mielekkäitä ovat. Lisäksi puhelinoperaattorini ei tunnista moista laskutustapaa, kuin "maksa peli puhelinlaskussasi". Luottokorttia ei ole eikä tule.  Siispä todellakin selasin vain ja ainoastaan jälleen kerran ilmaisversioita.

Ah, mitä huumoria sai jo siitä, että pelkästään luki pelien nimiä ja näki pikkukuvan niistä. Ihan parhaat nimet olivat ehdottomasti gangnam bubbles sekä tap the cow. Jälkimmäinen kuulosti niin kovin eläinrääkkäykseltä, että päätin sen ladatakin tarkistaakseni, onko kyseessä vakavakin eläinrääkkäystapaus. Puolustan sen verran innokkaasti heikompiani, joihin lasken myös lehmät, että olin jo se wii remot... hmm... kännykkä valmiina soittamaan eläinsuojeluyhdistykselle. Olihan se yhdenlaista eläinten tökkimistä! Mulla pääsi muutaman kerran kirosana, kun aika loppui kesken! Kauhukseni huomasin kotvan kuluttua itse syyllistyneeni tökkimään lehmiä silmään, apinoista, koirista ja muista eläimistä puhumattakaan! KAMALAA! Häpeissäni jätin soittamatta eläinsuojelijoille.

Jos oppisimme huomaamaan mahdollisuudet yhtä nopeasti, kuin huomaamme toistemme virheet, olisimme pian kaikki onnistujia. 

Kyselin eilen postausteni pituudesta ja aiheiden yhteen tumppaamisesta. Niinhän se on, mitä itsekin ajattelin, että erottelen jatkossa eri aiheet erillisiksi postauksiksi. Minulle se on muutenkin helpompaa, joten kiitos palautteestanne ja jatkossa ollaan viisaampia tässäkin asiassa.

Toivottavasti minunkin neuvostani on otettu vaari, tai mummo tai eno tai mitä tahansa. yritin neuvoa asiaa, mitä eräs ei osannut. Kerroin, kuinka toimia. Kerroin kauniisti myös, että eihän kaikkea voi osata heti alkuunsa! Voi voi... Joillekin se palautteen vastaanottaminen vaan on niin vaikeaa. Suorastaan hyökkäys itseään vastaan tai jonkin asteinen kriisitilanne. Minusta kriisiä tuollaisessa ei ole, etenkään, kun itse kertoi, ettei osaa! Enemmänkin kriisiksi heittäisin Talvivaaran touhut, kuin sen, että keskustellaan asioista hyvässä hengessä! Juna lähti just...

Alan päätellä tämän päivän juttutuokiota ja toivotella teille kaikkea kaunista. Vielä on 24,7 eri asiaa tekemättä, joten niiden kimppuun hyökkään seuraavaksi hullun migreenipotilaan raivolla. Murunen tietää, että sen raivon edessä ei passaa olla. ;) Tai oikeastaan passsaahan sitä, sillä nimenomaan tarkoitus olisi saada valmista, eikä nakella edestään pois. Runokirja on loppusuoralla, atc-kortteja on tilauksessa muutama, nauhasavotta loppusuoralla sekin, stanssausurakka ja vielä kerta kiellon päälle, laitetaan raivon eteen lisäksi vielä pakkaamiset. Joulumyynti on alkanut, joten lähetyksiä lähetyksiä... Niin ja joulukalenterissa aikaraja umpeutui jo, joten tarkistan, montako luukkua on ilman lähettäjän yhteyden ottoa etc.

Näissä merkeissä, Tämä olkoon sinulle:

Jos voisin antaa sinulle yhden ominaisuuden, antaisin kyvyn nähdä itsesi kuten muut näkevät sinut. Silloin voisit huomata, miten verraton olet.
Kommentit

Katja sanoi…
Pikaista paranemista, sisko!
Vilimarika sanoi…
Kiitos Katja <3

KUUKAUDEN TOP 3

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…

Kuopio, Suomi Finland

Kuopio on kotini. En voisi kuvitella asuvani jossain muualla, pienessä tai suuren suuressa kylässä tai kaupungissa tällä hetkellä, jos koskaan. Toki joskus haaveilen muutosta Turkkiin, mutta silti Kuopio on ja tulee olemaan minun Suomen kotini. 
Tiedän kyllä, mitä ne kylät ja cosmopolitat pitävät sisällään ja houkutuksia on kaikkialla, mutta on myös nähtävä lähelle ja löydettävä houkutuksia myös omasta kodista. Aina ei pidä olla tarvetta saada lisää ja lisää tullakseen onnelliseksi. Minulla on jo kaikkea! 

Kuopio ei ole syntymäkaupunkini ja olen asunut muissakin kaupungeissa ja elänyt oman aikani pitäjilläkin. Kuopio oli kuitenkin haaveeni jo lapsena ja tänne tulin sen jälkeen, kun olin nähnyt ensin muutakin Suomea. Enkä ole katunut. Täältä löytyi myös elämäni nainen, jota kutsun blogissa Muruseksi. 

Shoppailumahdollisuudet ovat runsaat. Matkus shopping center tunnetaan myös nimellä Ikano tai Ikea. Tämä pitää sisällään muutakin kuin pelkästään ison kaksikerroksisen Ikean. Kauppoja ja…