Hermoradat sikin sokin

Optimisti näkee valoa pimeimmässäkin kolosessa. Pessimisti vaan kerkeää sammuttaa sen valon aina ensimmäisenä...
Minäkö positiivinen? Pyh. Tällä hetkellä hermoratojani on raastanut useampikin asia ja tuntuu siltä, että positiivisuus on hukkunut maailman hälyyn. Ei sentään kokonaan, mutta välillä näitä hermoja raastavia hetkiä vaan tulee. Tuntuu siltä, kuin kaikki kaatuisi päälle ja sieltä ja täältä yhtä aikaa pukkaa jotain sontaa niskaan. Onko kaikissa asioissa joku tietty järjestys, että joko tai?! siis että joko sitä on ja kunnolla tai sitten ei ole yhtään? Tuntuu vaan siltä, että se sopii hyvin moniin asioihin. 

En viitsi alkaa puimaan koko närästyksen määrää täällä, koska mielummin ajatteleisin jo jotain kivaa, kuin pelkästään niitä ikäviä aiheita. Niitä kun kuitenkin ON. Tekisi mieleni  huutaa suoraa huutoa ja päästää ulos se kaikki. Osa on niin NAURETTAVAA ja osa niin turhauttavaakin. ARGH! No, se on vain tätä elämää...

Vaihteeksi laitetaan palautukseen digiboxikin. Kun ei toimi, ei toimi. Onko tämä yksinkertaisesti huonoa tuuria, että uudet laitteet ovat viallisia, vai onko se ihan tarkoituksella niin, että laitetaan tulemaan sekundaa, halpaa, jotta jos vaikka joku kelpuuttaisi ne? Uskomatonta joka tapauksessa!

Uskomatonta on sekin, ettei ihmiset ota omia virheitään ja erheitään omiin nimiinsä tai sen enempää kyselemättä ja selvittämättä asiaa alkavat muita syytellä. nimitellä, haukkua tai osoitella sormella. Uskomatonta on se, että laskutetaan sellaisia asioita, mitkä eivät asiakkaalle edes kuulu, kuten kytkennät väärään aikaan tai täysin perättömät laskut. Uskomatonta on valehdella suoraan puhelimessa tehneensä jotain, mitä ei ole tehnyt. Tätä riittää... hohhoijaa.

Riittää kipuakin, eikä se mihinkään hellitä. On taas vaikeampi jakso menossa ja turhauttaa, kun ei vaan kerkeä tehdä kaikkea samaa viikossa, mitä vaikkapa kesällä kerkesin. Aika menee huilatessa, voimia kerätessä. Yrittäessä lievittää kipua ja selviytyä päivästä. Siihen sitten jokin lihaskramppi lisäksi ja migreeni useaksi päiväksi ja eikun vaan lisää tätä sontaa niskaan. hyvä tulee! :S Hermoradat ovat jotenkin sikin sokin kropassakin, eikä vaan ajatusten rintamalla. Yöt menee valvoessa ja pyöriessä ja päivät.. no samoin. Ei minulla silti mitään sellaista hätä hätää ole, sillä aina on joku joka voi pahemminkin. Sitä paitsi tuoreessa muistissa on vielä tämän syksyn tapaus, jossa olin sairauskohtauksen vuoksi menettää rakkaimpani. Saan olla kiitollinen siitä, että minulla on "vain" kipuja, eikä vakavempaa. Ja että rakkaanikin on taas tolpillaan ja oma ihana itsensä. <3 Esimerkiksi näin ihana yllätys oli aamupalapöydässä bagelsien kera! JUHLAA!


Todellakaan en halua purnata koko aikaa, joten nyt kun olen edes hieman purnannut sen enempiä selittelemättä, voinen jatkaa elämääni eteenpäin iloisemmissa asioissa. Iloakin siis todellakin on elämässäni!

Kysyin alussa, onko kaikessa jokin jokotai-suhde. Sama pätee tilauksiin. Pitkään aikaan ei tullut yhtään tilausta, varmaan 3-4 kuukauteen! Nyt taas sadellut pikkusia parin euron tilauksia yhtä aikaa. :) Se on todellakin ilahduttanut minua. Saan kasaan rahat taas kuukaudeksi eteenpäin pakollisiin menoihin. Kiitos!

Sain viestiä myös parista voitosta blogimaailmassa ja tokihan ilahduttaa tieto, että piakkoin voin odottaa kirjekuorta saapuvaksi. Palkinnosta puheen ollen, Kainis ilahdutti palkinnolla myöskin:

Hurmaavista korteista suuri kiitos Kainikselle!

Kirjekuoria on saapunut nyt muutenkin parikin kappaletta lisääkin, sillä näitä atc- teema-vaihtoja on ollut jonkun verran. Esittelenkin teille seuraavaksi sekä Netan että Tarjo O.n kortit.

Netalta tullut ihanan talvinen ja kimalteleva atc-kortti. On romantiikkaa, kimalletta ja harrasta tunnelmaa.
Kiitos Netalle kortista ja ihanasti lämmittävästä lahjasta mukana, meille molemmille. ;)

Tarja O.n kanssa vaihdoimme myös kortit ja teeman mukaan.

Aiheena oli runo/miete.

Hurmaavan nostalginen, kaunis runokortti. 

Aiheena oli sateenkaari.

Hersyvän humoristinen ja romanttinenkin, salaperäinen ja kaunis kortti. Tiedämme, että sateenkaaren päässä on aarre, mutta tällaista siis on sateenkaaren päällä! Ihana!

Aiheena kuu ja aurinko. 

Hauska toteutus kummassakin. Kuuteemassa hyvin samankaltainen minun tekemäni kanssa, aurinko todella erilainen ja hauska. 

Kiitos Tarja O. kaikista ihanista korteistasi ja lisukkeista! Joulumyyntiä tässä pitää alkaa jo toivomaan ja siksi kaikenlaista uutta ihanaa on tarjolla taas. Vanhoista  tekemistäni koruista olen ottanut uusia, kauniimpia kuvia. Uusia koruja olen tehnyt ja uusia tuotteita ajatuksella valinnut pois myytäväksi. Jospa vaikka jouluksi saisimme jotain pientä itsekin sitten laitettua ja hankittua.  


Nyt leimasimiakin voi saada minulta edulliseen hintaan. ;) Laita meiliä, jos kiinnostusta on. Kerron tarkemmin, kuinka toimia. 


Haluaisin kysyä mielipidettäsi, pitäisikö minun laittaa tälleen kaikki asiat yhteen postaukseen ja tehdä pitempiä postauksia mutta vain yksi päivässä, vai onko liian tuskastuttavaa alkaa pitkiä lukemaan ja haluatkin, että erittelen aiheet useammaksi eri postaukseksi, kuten monesti olen tehnytkin? Ihan mielelläni kuuntelen toiveitasi, sillä tämä on minua mietityttänyt. Onko liikaa 3-4 postausta päivässä vai se että on hirvittävän pitkä aina yksi ainoa?! 

Ai niin, jotta nyt vielä kaikki tähän saisin ympättyä, niin tuolla oikeassa sivupalkissa on uutuutena sekä translator että koeta onneasi-peli. Heitä 5 kolikkoa peliin ja katso, paljonko sait pisteitä. ;)

Jatkan nauhasavottaani ja tilaustyö-runokirjan tekoa. Se alkaakin olla loppusuoralla jo. ;) 

Iloa, löyhempiä hermoja ja samarinia elämäänne. 

Viltsu
Kommentit

Maca sanoi…
Kiitos kirjeestä, koru tuli tänään! Kaunis!
Minusta voisit ihan hyvin tehdä useamman postauksen, tosin riippuen aiheesta. Jos sinulla on pitkä kirjoitus muuten, niin silloin voisit laittaa muut erikseen. Tälläinen ehdotus.
Kiki sanoi…
Kyllä melkein olisin useamman kannalla :)
Katja sanoi…
Minä kanssa olen sen kannalla, että lyhyempiä tekstejä, vaikka sitten useita päivässä. Jotenkin selkeämpää lukea, eikä ähky yllätä.