Siirry pääsisältöön

Puhutaan seksistä!

Tällä kertaa ajattelin kirjoittaa seksistä. Niin juuri. Siitä itsestään! Ihan oikein luit. Seksistä!
Ja mitenkäs se sitten mielen sopukoista pulpahtikaan tänne blogiin? Onko ihan kaikesta kirjoitettava? Joo, kyllä on.

Veikkaanpa, että tätäkin blogia lukevista yksikään ei ole neitsyt. Tai jos on, on kertakäynnillä tai sen verran uskovaista sorttia, että ei ennen papin aamenta ja juuri vihille menossa. Menikö pahastikin pieleen arvaukseni?

No, olipa sinun seksielämäsi sitten kuinka toimivaa tai toimimatonta tahansa, se ei minua kiinnosta. Usko pois vaan. En halua alkaa keräämään mitään kokemuksia tai omakohtaisia tarinoita ja tilastoja. Ehei. Enkä todellakaan aio avautua itsekkään täällä puuhistani tai puuhattomuudesta. Noup.

Mitäkö sitten?

No sitä sitten, jotta tiedätkö ne ihmistyypit, jotka haluavat näyttää mahdollisimman seksikkäiltä valokuvissa? Heti, kun joku ottaa kameran esille, vääntyy naama seksikkääseen irveeseen, tötteröhuuliin tai jopa koko keho vääntäytyy kertomaan seksikkyydestä. Vaatteetkin saattavat avautua ja vähentyä. Ai hyvänen aika... Aina se ei kuitenkaan näytä kuvassa ihan niin seksikkäältä, mitä pääkopassa oli ajateltu.

Tässä muutama otos aiheesta:
Lisää yhtä seksiä tihkuvia valokuvia voit käydä katsomassa tästä "LINKISTÄ"

Tällaiset aiheet saavat nyt riittää. Vaihdetaan aihetta!

Atc-askartelua. Mitä siitä tulee, kun tekee kortin ilman rahallista sijoitusta? tässä lopputulos.Paketoitu on pikkupakettiin tämä ja muutama muukin atc-kortti ja laitettu jo matkaankin. siispä sori, ei ole enää vaihdettavana. Tai enää.. Ei ole vapaa ollutkaan. :D Toivottavasti saaja tykkäsi.
Samaan pakettiin meni myös tuo enkelikorttikin.


Tässä männä päivinä Murunen intoutui leipomaan sämpylöitä. aamupalani siis sisälsi tuoreita sämpylöitä, kahvia, kirsikkatompskuja ja kuivattuja banskuja ja pähkinöitä chilimausteella ja savunmakuisia manteleita. 

Ok, ok.. Tunnustan! Tuo aamupala oli ja meni jo heti silloin, kun ne sämpylät leivottiin! Ei siis tänään. :D Pikkusen pienempi oli tämän aamun migreeni-aamupalanen. 


Liekkö eilisen ompeluinspiksen syytä, että tänään lehtimyyjät ovat pommittaneet minua? Aloittivat varovasti Oliviala ja muilla hömppälehdillä, sitten suurella käsityölehdellä. :D 
Taidan kuitenkin tyytyä tuohon Kotiin kannettuun ilmaisnumeroon, jossa puidaan perheväkivaltaakin. Hmm.. Näenköhän painajaisia taas kohta? Itseasiassa koko sinä aikana, kun olemme täällä asuneet, en ole nähnyt ainoatakaan painajaisunta liittyen menneisyyteeni! JIPPII!!!


Aamulla en meinannut saada silmiäni auki migreeniltä. Sitten kun ne auki sain, heräilin pystyasentoon asti ja aloin aamiaiselle, alkoi pikkuhiljaa sen verran migreeni lievittyä, että hokasin, että selän kiputilahan se se pahempi onkin tänään. Jestas kun mikään ei ole hyvä! Ei istua, ei olla pystyssä, ei maaten... Sitä vaan touhuaa kuin duracelli täällä jotta ajatukset olisivat jossakin tekemisessä. Vaikka sitten kirjoittaa seksistä :D :D 


Jossain vaiheessa aamua istahdin keskelle nauhakasaa ja aloin niitä järjestelemään ja lajittelemaan. Hyvä tästä tulee, sano minun sanoneeni. Vaatii vaan aikaa ja huumorintajua ja pahvia ja nuppineuloja. Olipa muutes lähikaupassa tyyriit nuppineulat! Luulin niiden maksavan ehkä pari euroa sellainen liuska, missä ne olen nähnyt myytävän, mutta maksoinkin 10 grammasta neuloja yli 3 euroa. Pari pakettia tarvitsin, joten sinne meni omaisuus, lähikauppaan! Mutta kannatti, sillä kohta on niiiiin hyvä mieli! Nauhat ovat se vaikein haaste ollut minulle saada järjestykseen. 


Tästä on hyvä jatkaa. 
Jatka sinäkin omia puuhastelujasi. 
Nähdään taas huomenna!

Viltsu


Kommentit

Katja sanoi…
Aikas epäseksikkäitä seksiotoksia! Etenkin toi on kiva, missä ukko istuu skeidalla. Sain hyvät naurut.
Vilimarika sanoi…
Ja sama jatkuu tuolla linkissä! Miten oikeesti kukaan kehtaa?! Ja julkaista ne?! Huoh... No, onhan se tietenkin seksikästä. ;)

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…