Siirry pääsisältöön

Puhutaan seksistä!

Tällä kertaa ajattelin kirjoittaa seksistä. Niin juuri. Siitä itsestään! Ihan oikein luit. Seksistä!
Ja mitenkäs se sitten mielen sopukoista pulpahtikaan tänne blogiin? Onko ihan kaikesta kirjoitettava? Joo, kyllä on.

Veikkaanpa, että tätäkin blogia lukevista yksikään ei ole neitsyt. Tai jos on, on kertakäynnillä tai sen verran uskovaista sorttia, että ei ennen papin aamenta ja juuri vihille menossa. Menikö pahastikin pieleen arvaukseni?

No, olipa sinun seksielämäsi sitten kuinka toimivaa tai toimimatonta tahansa, se ei minua kiinnosta. Usko pois vaan. En halua alkaa keräämään mitään kokemuksia tai omakohtaisia tarinoita ja tilastoja. Ehei. Enkä todellakaan aio avautua itsekkään täällä puuhistani tai puuhattomuudesta. Noup.

Mitäkö sitten?

No sitä sitten, jotta tiedätkö ne ihmistyypit, jotka haluavat näyttää mahdollisimman seksikkäiltä valokuvissa? Heti, kun joku ottaa kameran esille, vääntyy naama seksikkääseen irveeseen, tötteröhuuliin tai jopa koko keho vääntäytyy kertomaan seksikkyydestä. Vaatteetkin saattavat avautua ja vähentyä. Ai hyvänen aika... Aina se ei kuitenkaan näytä kuvassa ihan niin seksikkäältä, mitä pääkopassa oli ajateltu.

Tässä muutama otos aiheesta:
Lisää yhtä seksiä tihkuvia valokuvia voit käydä katsomassa tästä "LINKISTÄ"

Tällaiset aiheet saavat nyt riittää. Vaihdetaan aihetta!

Atc-askartelua. Mitä siitä tulee, kun tekee kortin ilman rahallista sijoitusta? tässä lopputulos.Paketoitu on pikkupakettiin tämä ja muutama muukin atc-kortti ja laitettu jo matkaankin. siispä sori, ei ole enää vaihdettavana. Tai enää.. Ei ole vapaa ollutkaan. :D Toivottavasti saaja tykkäsi.
Samaan pakettiin meni myös tuo enkelikorttikin.


Tässä männä päivinä Murunen intoutui leipomaan sämpylöitä. aamupalani siis sisälsi tuoreita sämpylöitä, kahvia, kirsikkatompskuja ja kuivattuja banskuja ja pähkinöitä chilimausteella ja savunmakuisia manteleita. 

Ok, ok.. Tunnustan! Tuo aamupala oli ja meni jo heti silloin, kun ne sämpylät leivottiin! Ei siis tänään. :D Pikkusen pienempi oli tämän aamun migreeni-aamupalanen. 


Liekkö eilisen ompeluinspiksen syytä, että tänään lehtimyyjät ovat pommittaneet minua? Aloittivat varovasti Oliviala ja muilla hömppälehdillä, sitten suurella käsityölehdellä. :D 
Taidan kuitenkin tyytyä tuohon Kotiin kannettuun ilmaisnumeroon, jossa puidaan perheväkivaltaakin. Hmm.. Näenköhän painajaisia taas kohta? Itseasiassa koko sinä aikana, kun olemme täällä asuneet, en ole nähnyt ainoatakaan painajaisunta liittyen menneisyyteeni! JIPPII!!!


Aamulla en meinannut saada silmiäni auki migreeniltä. Sitten kun ne auki sain, heräilin pystyasentoon asti ja aloin aamiaiselle, alkoi pikkuhiljaa sen verran migreeni lievittyä, että hokasin, että selän kiputilahan se se pahempi onkin tänään. Jestas kun mikään ei ole hyvä! Ei istua, ei olla pystyssä, ei maaten... Sitä vaan touhuaa kuin duracelli täällä jotta ajatukset olisivat jossakin tekemisessä. Vaikka sitten kirjoittaa seksistä :D :D 


Jossain vaiheessa aamua istahdin keskelle nauhakasaa ja aloin niitä järjestelemään ja lajittelemaan. Hyvä tästä tulee, sano minun sanoneeni. Vaatii vaan aikaa ja huumorintajua ja pahvia ja nuppineuloja. Olipa muutes lähikaupassa tyyriit nuppineulat! Luulin niiden maksavan ehkä pari euroa sellainen liuska, missä ne olen nähnyt myytävän, mutta maksoinkin 10 grammasta neuloja yli 3 euroa. Pari pakettia tarvitsin, joten sinne meni omaisuus, lähikauppaan! Mutta kannatti, sillä kohta on niiiiin hyvä mieli! Nauhat ovat se vaikein haaste ollut minulle saada järjestykseen. 


Tästä on hyvä jatkaa. 
Jatka sinäkin omia puuhastelujasi. 
Nähdään taas huomenna!

Viltsu


Kommentit

Katja sanoi…
Aikas epäseksikkäitä seksiotoksia! Etenkin toi on kiva, missä ukko istuu skeidalla. Sain hyvät naurut.
Vilimarika sanoi…
Ja sama jatkuu tuolla linkissä! Miten oikeesti kukaan kehtaa?! Ja julkaista ne?! Huoh... No, onhan se tietenkin seksikästä. ;)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…