Siirry pääsisältöön

Puhutaan seksistä!

Tällä kertaa ajattelin kirjoittaa seksistä. Niin juuri. Siitä itsestään! Ihan oikein luit. Seksistä!
Ja mitenkäs se sitten mielen sopukoista pulpahtikaan tänne blogiin? Onko ihan kaikesta kirjoitettava? Joo, kyllä on.

Veikkaanpa, että tätäkin blogia lukevista yksikään ei ole neitsyt. Tai jos on, on kertakäynnillä tai sen verran uskovaista sorttia, että ei ennen papin aamenta ja juuri vihille menossa. Menikö pahastikin pieleen arvaukseni?

No, olipa sinun seksielämäsi sitten kuinka toimivaa tai toimimatonta tahansa, se ei minua kiinnosta. Usko pois vaan. En halua alkaa keräämään mitään kokemuksia tai omakohtaisia tarinoita ja tilastoja. Ehei. Enkä todellakaan aio avautua itsekkään täällä puuhistani tai puuhattomuudesta. Noup.

Mitäkö sitten?

No sitä sitten, jotta tiedätkö ne ihmistyypit, jotka haluavat näyttää mahdollisimman seksikkäiltä valokuvissa? Heti, kun joku ottaa kameran esille, vääntyy naama seksikkääseen irveeseen, tötteröhuuliin tai jopa koko keho vääntäytyy kertomaan seksikkyydestä. Vaatteetkin saattavat avautua ja vähentyä. Ai hyvänen aika... Aina se ei kuitenkaan näytä kuvassa ihan niin seksikkäältä, mitä pääkopassa oli ajateltu.

Tässä muutama otos aiheesta:
Lisää yhtä seksiä tihkuvia valokuvia voit käydä katsomassa tästä "LINKISTÄ"

Tällaiset aiheet saavat nyt riittää. Vaihdetaan aihetta!

Atc-askartelua. Mitä siitä tulee, kun tekee kortin ilman rahallista sijoitusta? tässä lopputulos.Paketoitu on pikkupakettiin tämä ja muutama muukin atc-kortti ja laitettu jo matkaankin. siispä sori, ei ole enää vaihdettavana. Tai enää.. Ei ole vapaa ollutkaan. :D Toivottavasti saaja tykkäsi.
Samaan pakettiin meni myös tuo enkelikorttikin.


Tässä männä päivinä Murunen intoutui leipomaan sämpylöitä. aamupalani siis sisälsi tuoreita sämpylöitä, kahvia, kirsikkatompskuja ja kuivattuja banskuja ja pähkinöitä chilimausteella ja savunmakuisia manteleita. 

Ok, ok.. Tunnustan! Tuo aamupala oli ja meni jo heti silloin, kun ne sämpylät leivottiin! Ei siis tänään. :D Pikkusen pienempi oli tämän aamun migreeni-aamupalanen. 


Liekkö eilisen ompeluinspiksen syytä, että tänään lehtimyyjät ovat pommittaneet minua? Aloittivat varovasti Oliviala ja muilla hömppälehdillä, sitten suurella käsityölehdellä. :D 
Taidan kuitenkin tyytyä tuohon Kotiin kannettuun ilmaisnumeroon, jossa puidaan perheväkivaltaakin. Hmm.. Näenköhän painajaisia taas kohta? Itseasiassa koko sinä aikana, kun olemme täällä asuneet, en ole nähnyt ainoatakaan painajaisunta liittyen menneisyyteeni! JIPPII!!!


Aamulla en meinannut saada silmiäni auki migreeniltä. Sitten kun ne auki sain, heräilin pystyasentoon asti ja aloin aamiaiselle, alkoi pikkuhiljaa sen verran migreeni lievittyä, että hokasin, että selän kiputilahan se se pahempi onkin tänään. Jestas kun mikään ei ole hyvä! Ei istua, ei olla pystyssä, ei maaten... Sitä vaan touhuaa kuin duracelli täällä jotta ajatukset olisivat jossakin tekemisessä. Vaikka sitten kirjoittaa seksistä :D :D 


Jossain vaiheessa aamua istahdin keskelle nauhakasaa ja aloin niitä järjestelemään ja lajittelemaan. Hyvä tästä tulee, sano minun sanoneeni. Vaatii vaan aikaa ja huumorintajua ja pahvia ja nuppineuloja. Olipa muutes lähikaupassa tyyriit nuppineulat! Luulin niiden maksavan ehkä pari euroa sellainen liuska, missä ne olen nähnyt myytävän, mutta maksoinkin 10 grammasta neuloja yli 3 euroa. Pari pakettia tarvitsin, joten sinne meni omaisuus, lähikauppaan! Mutta kannatti, sillä kohta on niiiiin hyvä mieli! Nauhat ovat se vaikein haaste ollut minulle saada järjestykseen. 


Tästä on hyvä jatkaa. 
Jatka sinäkin omia puuhastelujasi. 
Nähdään taas huomenna!

Viltsu


Kommentit

Katja sanoi…
Aikas epäseksikkäitä seksiotoksia! Etenkin toi on kiva, missä ukko istuu skeidalla. Sain hyvät naurut.
Vilimarika sanoi…
Ja sama jatkuu tuolla linkissä! Miten oikeesti kukaan kehtaa?! Ja julkaista ne?! Huoh... No, onhan se tietenkin seksikästä. ;)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…