Puhutaan seksistä!

Tällä kertaa ajattelin kirjoittaa seksistä. Niin juuri. Siitä itsestään! Ihan oikein luit. Seksistä!
Ja mitenkäs se sitten mielen sopukoista pulpahtikaan tänne blogiin? Onko ihan kaikesta kirjoitettava? Joo, kyllä on.

Veikkaanpa, että tätäkin blogia lukevista yksikään ei ole neitsyt. Tai jos on, on kertakäynnillä tai sen verran uskovaista sorttia, että ei ennen papin aamenta ja juuri vihille menossa. Menikö pahastikin pieleen arvaukseni?

No, olipa sinun seksielämäsi sitten kuinka toimivaa tai toimimatonta tahansa, se ei minua kiinnosta. Usko pois vaan. En halua alkaa keräämään mitään kokemuksia tai omakohtaisia tarinoita ja tilastoja. Ehei. Enkä todellakaan aio avautua itsekkään täällä puuhistani tai puuhattomuudesta. Noup.

Mitäkö sitten?

No sitä sitten, jotta tiedätkö ne ihmistyypit, jotka haluavat näyttää mahdollisimman seksikkäiltä valokuvissa? Heti, kun joku ottaa kameran esille, vääntyy naama seksikkääseen irveeseen, tötteröhuuliin tai jopa koko keho vääntäytyy kertomaan seksikkyydestä. Vaatteetkin saattavat avautua ja vähentyä. Ai hyvänen aika... Aina se ei kuitenkaan näytä kuvassa ihan niin seksikkäältä, mitä pääkopassa oli ajateltu.

Tässä muutama otos aiheesta:
Lisää yhtä seksiä tihkuvia valokuvia voit käydä katsomassa tästä "LINKISTÄ"

Tällaiset aiheet saavat nyt riittää. Vaihdetaan aihetta!

Atc-askartelua. Mitä siitä tulee, kun tekee kortin ilman rahallista sijoitusta? tässä lopputulos.Paketoitu on pikkupakettiin tämä ja muutama muukin atc-kortti ja laitettu jo matkaankin. siispä sori, ei ole enää vaihdettavana. Tai enää.. Ei ole vapaa ollutkaan. :D Toivottavasti saaja tykkäsi.
Samaan pakettiin meni myös tuo enkelikorttikin.


Tässä männä päivinä Murunen intoutui leipomaan sämpylöitä. aamupalani siis sisälsi tuoreita sämpylöitä, kahvia, kirsikkatompskuja ja kuivattuja banskuja ja pähkinöitä chilimausteella ja savunmakuisia manteleita. 

Ok, ok.. Tunnustan! Tuo aamupala oli ja meni jo heti silloin, kun ne sämpylät leivottiin! Ei siis tänään. :D Pikkusen pienempi oli tämän aamun migreeni-aamupalanen. 


Liekkö eilisen ompeluinspiksen syytä, että tänään lehtimyyjät ovat pommittaneet minua? Aloittivat varovasti Oliviala ja muilla hömppälehdillä, sitten suurella käsityölehdellä. :D 
Taidan kuitenkin tyytyä tuohon Kotiin kannettuun ilmaisnumeroon, jossa puidaan perheväkivaltaakin. Hmm.. Näenköhän painajaisia taas kohta? Itseasiassa koko sinä aikana, kun olemme täällä asuneet, en ole nähnyt ainoatakaan painajaisunta liittyen menneisyyteeni! JIPPII!!!


Aamulla en meinannut saada silmiäni auki migreeniltä. Sitten kun ne auki sain, heräilin pystyasentoon asti ja aloin aamiaiselle, alkoi pikkuhiljaa sen verran migreeni lievittyä, että hokasin, että selän kiputilahan se se pahempi onkin tänään. Jestas kun mikään ei ole hyvä! Ei istua, ei olla pystyssä, ei maaten... Sitä vaan touhuaa kuin duracelli täällä jotta ajatukset olisivat jossakin tekemisessä. Vaikka sitten kirjoittaa seksistä :D :D 


Jossain vaiheessa aamua istahdin keskelle nauhakasaa ja aloin niitä järjestelemään ja lajittelemaan. Hyvä tästä tulee, sano minun sanoneeni. Vaatii vaan aikaa ja huumorintajua ja pahvia ja nuppineuloja. Olipa muutes lähikaupassa tyyriit nuppineulat! Luulin niiden maksavan ehkä pari euroa sellainen liuska, missä ne olen nähnyt myytävän, mutta maksoinkin 10 grammasta neuloja yli 3 euroa. Pari pakettia tarvitsin, joten sinne meni omaisuus, lähikauppaan! Mutta kannatti, sillä kohta on niiiiin hyvä mieli! Nauhat ovat se vaikein haaste ollut minulle saada järjestykseen. 


Tästä on hyvä jatkaa. 
Jatka sinäkin omia puuhastelujasi. 
Nähdään taas huomenna!

Viltsu


Kommentit

Katja sanoi…
Aikas epäseksikkäitä seksiotoksia! Etenkin toi on kiva, missä ukko istuu skeidalla. Sain hyvät naurut.
Vilimarika sanoi…
Ja sama jatkuu tuolla linkissä! Miten oikeesti kukaan kehtaa?! Ja julkaista ne?! Huoh... No, onhan se tietenkin seksikästä. ;)