Perheenlisäystä

Jos olet kipassut katsomassa kirppis-tarjontaani, olet saattanut huomata myynnissä olevan kapselikeittimen. Syy poismyyntiin on tämä uutukainen perheenjäsenemme, pieni pingun poikanen, joka "syntyi" eilen meille. :) Niin on äipän näköinen että! Yhtä pikkunen, yhtä pyöreä ja yhtä säihkyvä. ;D Meillä kun kahvia juodaan PALJON ja myös siis kapselikahveja, niin käytössä suurkuluttajana tämä oli loppupelissä edullisempi investointi, kuin maksaa joka kerta 50 senttiä enemmän toisesta kapselipakkauksesta. Vähäisemmällä käytöllä tai sanotaanko normaalikäytöllä se aikaisempikin olisi ihan yks ja sama, kumpaa käyttäisi. 50 senttiä vain siis ero, mutta tällaisilla jatkuvasti, joka päivä,  mooonta kuppia, niin äkkiä se 50 senttiä on jo 5 euroa! 5 euroa voi toiselle olla myös vähän, kun saa todellakin keittimen halavala, mutta vähävaraisessa perheessä vitosella eletään pitkälle! Eli kaikessa on laskettava! Mutta siis nyt on pikkurahalla tarjolla keitin kapseleineen! "kurkistusluukku"


Meidän uunituore perheenlisäyksemme päästi tottahan toki ensiparahduksensa heti kotiin päästyämme. Näin ihanaa kahvijuomaa saimme nauttia heti ensikättelyssä jo. 


Grande aroma ilman maitoa...


.. ja maidon kera.


"vauvan" kotiintulon kunniaksi myös suklaacookiesit. <3


Enää ei puutukkaan, kuin teline kapseleille, mutta koska sitä ei ihan heti saada, saa tämä kulho ajaa sen viran sen aikaa. Just mahtuu pari paketillista kapseleita siihen. :) 
Cafe au lait seuraavaksi. nam nam. 


Kaiken aikaa ei kahvia jaksa killittää, ellei välillä mussuta suolukkaakin. Päätin juhlistaa Murusen kesälomaa tekemällä hieman "arvokkaamman" salaatin meille ruuaksi. 
Jääsalaatin lisäksi kirsikkatomaattia, kinkkua, pekonia, kananmunaa ja parmesan-lastuja sekä kananmunaa. 


Päälle lirauteltiin sinihomejuusto-salaatinkastiketta. Tätä kastiketta etsittiinkin "kissojen ja koirien kanssa", mutta kannatti. Yksi firma ainakin tekee tätä. Tanakkaa tavaraa tosin ja voimakkaan makuista, mutta kun ei liikaa laita, hyvä on!


Minusta iltasella sininen hetki on kaikkein kaunein hetki. Mieleeni tulee jokin satumainen maisema, fazerin suklaalevyt, Smurffimaa ja mustikkasose. :) Kerran kerroin ystävälleni kaukana maailmalla, että meillä Suomessa on sininen hetki, jolloin kaikki näyttää siniseltä. Hän haltioissan kuunteli ja sitten alkoi innosta puhkuen hihkua, että hän tahtoo nähdä Smurffimaan! :D

Meillä ei iltaa pilannut edes myrsky tai sähköjen puute, sillä sähköt toimivat kaiken aikaa! Toisaalla, lähikylissäkin, sähköt kuuluivat olleen poissa! Hmm... salainen lisägeneraattori?


Haettiin jouluvalokin jo sisälle. Meidän jouluvalo kun ei ole kovin tyypillinen välkehtivä ja musiikkia rallattava dingle dingle little star-härpäke, vaan hillitty kaunis valopuu. Voi pitää huoletta marraskuussakin. :)

Ystävä kävi kylässä kauempaa ja toi punaviiniä tullessaan, joten lähitulevaisuudessa nautiskelemme jälleen herkkuhetkestä. Kerroimmekin hänelle, että tämä syksy on ollut niin uskomaton! Aiemmin kaikkea kökköä tullut niskaamme ihan olan takaa, mutta nyt on niin käsittämätön fiilis! Asunto, lapsen asunto ja auto, tietokone ja ajokorttiasiat kunnossa. Meille matka tulossa. Sekin, että enää ei ole papereissani tieto: Ei ole vikaa löydetty! Vaikkei syytä tiedetä, tiedetään se, että toiminnallinen vika on ja ymmärretään se, miten se kipu tulee. Eikä mietitä psyyken osuutta enää! Lisäksi voitin aikaisemmin useamman satasenarvoisen tuotteen, jonka myytyä sain koko summan käteeni. Juuri silloin, kun meillä oli kaikista vaikeinta rahallisesti! Tällaisia asioita parin kolmen kuukauden sisällä! Ei vaan voi oikeasti käsittää, että kuinka niin suuria, arvokkaita asioita, joista joku voisi sanoa, että ok, sattuuhan sitä, mutta meillä on turvattu koko elämämme! Ilman enkeleiden apua emme olisi tässä pisteessä! 

Hiljennyn!Kommentit

Tiikeriankka sanoi…
Mä en suostu juomaan kahvia, jos se ei tule StarBucksista tahi minun kapselikeittimestäni <3 Mulla on kanssa tuo saman valmistajan keitin, mutta se isompi pyöreä malli :) Mieheke osti sen mulle viime vuonna joululahjaksi ^_^ Sillä on myös tosi hyvää teetä!
Liisa sanoi…
Tommonen pingviinikeitin pitäs ittelleki hommata.. ko joskus ois sillon rahaa ko niitä on jossain tyrkyllä. :) Anoppilasa semmonen on ja kyl sillä niin hyviä ja erilaisia kahveita saa aikaseks. :P
Katja sanoi…
Minä en ymmärrä kahvin päälle, mitä nyt ehkä kerran vuodessa hörppäsen cappucinon, jos mies löytää hyvän jota voi suositella. Tänä vuonna taitaa olla vielä juomatta. Vihreät teet saa mulla koneen hyrräämään.

Sun salaattis näytti niin hyvältä, tuosta tönköstä salaatinkastikkeesta huolimatta ;O), että kuola valuu ja piti mennä kaapille katsomaan, että mitähän sitä löytäis sieltä.
Vilimarika sanoi…
Meillä juodaan kahvia. Keitinkahvia, pannukahvia, nuotiokahvia, kapselikahvia, perkolaattorikahvia... Myös teetä ja/tai matea ja yrttijuomia kuluu päivittäin. rooibos, vihreä, valkoinen, musta...
Kyllä kylässäkin juodaan tavallista kahvia. Ei viedä mennessämme take awayta. :D
Meillä nautinoja, harrastuksia jahemmotteluja ei tapahdu kampaajalla, shoppaillessa, salilla, teattereissa, baareissa jne, vaan nautiskellaan kulinaristisista asioista.
Mielettömän upea pingviini.
Mukavaa viikkoa sinulle
Anonyymi sanoi…
Siis myynnissä keitin?Missä? Tuo valopuu on ihana,olen noita kaupassa nähnyt ja salaatti,NAM,pitääpäs kokeilla!
Vilimarika sanoi…
Neta, klikkaa linkkiä kurkistusluukku. ;) nyt en pääse koneelle laittamaan linkkiä uudestaan.
Unknown sanoi…
Wau, mikä herkkukeitin teillä on! *kateellisena täällä viertelen*
Mutta olet sinä sen ansainnutkin varmasti!
Viimeaikoina olen huomannut juovanu itse vähemmässä määrin kahvia, sillä olen jo alkanut hörppiä lämmintä glögiä myös iltapalalla voileipien kera, Nam Nam... :)

Koskas se teidän matkanne toteutuukaan? (vai oletkohan jo aikaisemmissa postauksissasi kertonut...en vain ole päivitellyt itseäni ajantasalle vielä-jatkan siis lukemista eteenpäin..)

Mukavaa viikkoa sinulle! :)

Susanna sanoi…
Täytyypä sanoa, että näköjään voi kahvimasiinakin olla suloinen ;D
Tuula sanoi…
Meille tuskin ikinä tulee erikoiskeitintä. Juodaan "taviskahvia" Ne kerrat, kun olen jotain erikoiskahvia juonut, niin eteen tulee nopea vessareissu :( Ei ole laktoosiongelmia, ei mitään sellaista. Ne vaan aiheuttaa sen, samoin automaattikaakao...