Siirry pääsisältöön

Wolkkarilla karhuveljeni luo jouluksi?!


Kiitos Wolkkarille ihanista heijastimista! Näitä hommasin 5 kpl, joista kaikkia värejä kuvassa. 3 lähtee kummipojille, niille pienimmille, ja 2 meille Murusen kanssa. On todella tärkeää näkyä pimeässä. Autoilija ei voi nähdä tummaa hahmoa pimeällä! Heijastin on siis halpa turvavarustus ja henkivakuutus! 

Joulukorttikin tuli tehtyä. On jo tosin mennytkin saajalleen.


Taustapaperi sen verran kaunis, etten halunnut sitä alkaa peittämään kuvilla. Vanhaa kalenteria käyttäen, timantti-levyä leikellen ja yhdistellen pikkujuttuja. Tällainen siitä sitten tuli. 


Sisäpuolella myös hieman koristelua. 


Tänään on saunottu, käyty katselemassa uusia astianpesukoneita, haettu Dolce gusto kapseleineen kotiin ja katsottu Karhuveljeni Koda. :) 

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Ameriikan lapsimissit

Avasin telkkarin sattumalta TLC:ltä josta tuli juuri sillä hetkellä dokumenttiohjelma Ameriikan lapsimisseistä. Jäin seuraamaan ohjelmaa, sillä paraikaa äiti kinasi tytön kanssa siitä, harjoitellaanko kisoihin ohjelmanumeroa vai ei. Äiti vaatimalla vaati, tyttö itki, ettei halua.


Ohjelmassa seurattiin muutamaa äiti-lapsi paria ja vain yhdestä jäi sellainen kuva, että tyttö itse halusi esiintyä, harjoitella, tulla isonakin malliksi. Lavalla kuitenkin jokainen esiintyi hymyillen ja loistaen.. juuri niinkuin näemme ulkopuolisin silmin. Eräs äiti sanoikin# että hänen tyttö jos häviää, se johtuu ainoastaan harjoituksen puutteesta. Mielestäni kyseinen lapsi näytti nätiltä, ihan tavalliselta tytöltä kotioloissa. Mietinkin, kuinka paljon äidin ajatteluun vaikutti se, mitä jokainen äiti ajattelee lapsestaan; "minun lapseni on maailman kaunein".


Minä en ole oikeastaan hyväksynyt lapsimissikisoja koskaan. Misseyden tulisi olla täysi-ikäisen oma valinta itsestään. Ei muiden päätös, mit…