Kakkukahville, mars mars

Nyt jo 88 lukijaa... Tällä vauhdilla 100 tulee kohta täyteen! Ja käyntejä jo 51 tonnia ja risat!  KIITOS <3 Ja tervetuloa uudet lukijat! Toivon, että viihdytte Inspiksessä.

Tällä hetkellä en uusia arvontoja laita käyntiin, sillä teille, lukijat, on jo olemassa tuo "Sydämellä sinulle lukijani"-arvonta, joka arvotaan 10.11. jälkeen, eli ensi viikon aikana! Lisäksi vasta viime viikolla loppui yksi arvonta. Onhan tuo Inspis-haaste tietysti myös, missä arvotaan askartelijoiden kesken, mutta se on pikkusen eri asia.

Mutta muita asioita. Olen siivoillut blogiani ja se on ollut iso projekti. Turhia postauksia pois. Jotain erilaista siis voi olla täällä, eikä se johdu bugista. Mitenkähän monta kuvaakin olen poistanut samalla, ihan picasastakin. Jos siis jostain postauksestani näet, että tässähän pitäisi kuva olla, mutta on vaan se harmaa ruutu, vinkkaa minulle, niin poistan sen harmaan ruudunkin.

Koska lukijamäärä on kasvanut noin hurjasti, käyntien määrä samoin ja koska siivous-projektikin on hyvällä mallilla, voisin palkita teidät kakkakahvilla!
On tietysti silkka mahdottomuus keittää niitä kahvia kaikille tai kakkuja leipoa liukuhihnalta, joten tarjoan sen näin kuvan muodossa. Meistä tämä kakku ON HYVÄÄ!


Tarvittavat tarvikkeet näet kuvassa. Munia, appelsiini, suklaata, jauhoja, leivinjauhetta, sokeria, tomusokeria...


...voita ja..hmm.. missä kuva pähkinärouheesta?! Jaahas... Kakun päällä! :D


Appelsiini-pähkinä-suklaakakku! 


Saa nuolla huulia ja ihastella kuvia, lipoa suupieliä ja valuttaa kuolaakin halutessaan. ;) Me söimme jo tämän kakun, tosin emme ihan kaksistaan. Olipas oikeasti ihan blogikaverikin makustelemassa mukana! 

Vaikket nyt ihan suuta makiaksi saakkaan, voithan ainakin keittää kahvit ja juoda kanssani niin ne kahvit. Minulla on ainakin niin väsy päivä, että kahvit juon oikein mielelläni virtuaaliseuranasikin. Siispä kakkukahville, mars mars! 

Isänpäiväkin on jo sunnuntaina. Juhlitko isää jotenkin? 
Onko teillä silloin kakkukahvit? 

Minä löysin nahkanarua ja ketjua, joten alan niiden kanssa nyt puuhastelemaan. en kuitenkaan taida ihan heti näyttää lopputulosta, sillä tarkoitus olisi tehdä siitä yllätysjuttu Muruselleni. Hän kyllä tietää, että ajatuksenani olisi rannekorun tekeminen, sillä kaupoista en saa ostettua mieluista, mutta minkälainen tästä tulee, sitä en nyt kerrokkaan! Sori. :)

Viikonloppu alkamassa. Levätkää, olkaa armollisia itsellenne ja ottakaa vaikka lasi punaviiniä.

Viltsu





Kommentit

Kiki sanoi…
Osaisitko sää neuvoa miten sinne Picasaan mennään. Ja olenko ihan väärässä sellaisen kuvitelman kanssa, että se Picasa voi tulla täyteen ja sitten se liittyy jotenkin bloggerin kuvatilaan? Kiitos, kiitos, kakku oli hyvää näin kuvan välitykselläkin :) Raaka-aineet kertovat :)
Vilimarika sanoi…
Hetki pitää muistella, kuinka sen löysin, mutta neuvon paremmin, kun selvitän sen sulle ensin. Totta se on, että picasassa on kaikki blogin kuvat ja kun kuvatila on täynnä, et voi enää lisätä kuvia. Siksi kuvat kannattaa jo heti pienentää, ennenkuin julkaisee. Ja tietty poistaa turhat kuvat. Itse käytän esim. samaa kuvaa picasan kautta, enkä uudelleen ladaten. Palaan asiaan, kunhan ohje valmis. :)