Siirry pääsisältöön

Mitenniin roskissa?! Vastahan minä kuvasin!


Elämä tuntuu minusta liian lyhyeltä

käytettäväksi erimielisyyksien hoivaamiseen

tai vääryyksien kirjaamiseen.

-Charlotte Bronte
Mysteerisesti tietokoneen roskiksesta löysin kuvat atc-korteistani, jotka tein myöhään eilen. Enhän minä ole niitä edes kerennyt julkaista vielä! No, palautus ja julkaisu. Hyvin yksinkertaisia, pieniä toimenpiteitä. Mietin samalla, kuinka on edes mahdollista, että ne kuvat ovat edes koko tietokoneella, koska mielestäni en ole niitä vielä siirtänyt kamerasta.

Aikani pähkäiltyä avaan kuvatiedoston ja katson niitä kuvia. Just joo! Eihän ne olleetkaan atc-korttejani! mitä ihmettä minä sekoilen?!


Otan kameran ja liitän sen tietokoneeseen yhden pienen usp-liittimen avulla. Pari klikkausta ja kuvat ovat OIKEASTI koneella. Voin siis alkaa esittelemään teille ATC:t enkä jotain ihan muuta, mikä näytti samalta. :D


Samalla, kun naureskelen itselleni, mietin, olenko mahdollisesti yhtä hapero tänä aamuna kaikessa muussakin? Mitähän minulla on uunissa pullien tilalla? Entä aamupala, onko se sitä, mitä piti? No, ei kaiken tarvitse mennä niin hassusti, kuin tämän yhden näköhärön. :)

Lumienkeli

Valon enkeli

Tässä ne mystiset atc-korttini nyt ovat. Ja kaikki te, jotka hingutte niiden perään, joudun läppäsemään sormillenne, sillä nämä kortit ovat jo varattuja. Joskus vaihto käy hyvin nopeasti. ;)

Tuo ylempi enkelikortti sai inspiraationsa Tarja O:n ihanasta kirjekuoren sisällöstä! Sieltä löysin tuon harson palasen. Samaa harsoa käytin alemmassakin kortissa kuvan alla, ja siihen päälle vielä tein kulta-kimalteesta koukeroita.


Tuossapa se ihanuus, mitä sain Tarja O:lta. Aivan mahtavan valkoista ja mustaa! Heti iski inspis kimppuuni! Ja talvikin on tulossa... Ihania sävyjä! Ja ne korvikset tulevat ihan omiin korviini. ;)

ja kaikki ne kortit mukana!


Nuo atc:t suorastaan vaativat runoilemaan! ;) Jotenka eiköhän se runosuoni taas pian syki. ;) Itseasiassa runojen puhtaaksi kirjoitus on edelleen käynnissä ja urakka alkaa olla loppusuoralla. Kuitenkaan ei lopu vielä ihan heti. Ja uusia runoja tulee kaiken aikaa. Sehän on selvä. Päiväkirjana kun sitä toteutan, tai lähinnä inspiraation iskiessä, joko päivittäin, viikottain tai vaikkapa puolivuosittain. 


Sain myös salaisia toiveitani toteutettuna. Kiitos J.K. 
Ihanaa kaikkea! Se punakultasävyinen paperiarkki oli ehkä kaikkein ihaninta... Vai olisiko ne vintage-kuvat? Ei, kyllä se oli ne pari kukkahelmeä... Hmm... Tai... :D


huh, pullat olivat uunissa oikean ajan ja ihan oikealla mallillaan. Kyllä kummipojan perhe voi tulla kohta kahvittelemaan. 


Suuri ajattelija poistuu ja kiittää seurastanne taas tänäkin päivänä.
Mukavia tuoksuja ja makuja elämäänne!

Viltsu the mystery sekoboltsi. ;D


P.s. vielä yksi, uusin atc vime yöltä. Kuivui jo liimaukset, joten sain kuvankin. :)


Miss Floralita
Kommentit

Vilimarika sanoi…
PS. Joulukalenterissani on edelleen tyhjiä luukkuja! Auttaisiko joku?
tarja.o sanoi…
varaisin äkkiä nuo ihanat enkeli korttisi!!!valon enkeli ja lumi enkeli. aivan ihania!!! vaihdathan, jooko??? ja voin osallistua joulukalenteriisi useammallakin luukulla jos tarves vaatii:)
ViliMarika sanoi…
Tarja O. Kuten tuossa kirjoituksessakin kerroin, nämä kortit on jo menneet. En voi valitettavasti vaihtaa niitä. Mutta katso tuolta vapaana vaihtoon olevista korteista, josko siellä olisi mieluisia kortteja.
Tällä hetkellä joulukalenterissa on tilaa vielä. :)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…