Siirry pääsisältöön

Mitenniin roskissa?! Vastahan minä kuvasin!


Elämä tuntuu minusta liian lyhyeltä

käytettäväksi erimielisyyksien hoivaamiseen

tai vääryyksien kirjaamiseen.

-Charlotte Bronte
Mysteerisesti tietokoneen roskiksesta löysin kuvat atc-korteistani, jotka tein myöhään eilen. Enhän minä ole niitä edes kerennyt julkaista vielä! No, palautus ja julkaisu. Hyvin yksinkertaisia, pieniä toimenpiteitä. Mietin samalla, kuinka on edes mahdollista, että ne kuvat ovat edes koko tietokoneella, koska mielestäni en ole niitä vielä siirtänyt kamerasta.

Aikani pähkäiltyä avaan kuvatiedoston ja katson niitä kuvia. Just joo! Eihän ne olleetkaan atc-korttejani! mitä ihmettä minä sekoilen?!


Otan kameran ja liitän sen tietokoneeseen yhden pienen usp-liittimen avulla. Pari klikkausta ja kuvat ovat OIKEASTI koneella. Voin siis alkaa esittelemään teille ATC:t enkä jotain ihan muuta, mikä näytti samalta. :D


Samalla, kun naureskelen itselleni, mietin, olenko mahdollisesti yhtä hapero tänä aamuna kaikessa muussakin? Mitähän minulla on uunissa pullien tilalla? Entä aamupala, onko se sitä, mitä piti? No, ei kaiken tarvitse mennä niin hassusti, kuin tämän yhden näköhärön. :)

Lumienkeli

Valon enkeli

Tässä ne mystiset atc-korttini nyt ovat. Ja kaikki te, jotka hingutte niiden perään, joudun läppäsemään sormillenne, sillä nämä kortit ovat jo varattuja. Joskus vaihto käy hyvin nopeasti. ;)

Tuo ylempi enkelikortti sai inspiraationsa Tarja O:n ihanasta kirjekuoren sisällöstä! Sieltä löysin tuon harson palasen. Samaa harsoa käytin alemmassakin kortissa kuvan alla, ja siihen päälle vielä tein kulta-kimalteesta koukeroita.


Tuossapa se ihanuus, mitä sain Tarja O:lta. Aivan mahtavan valkoista ja mustaa! Heti iski inspis kimppuuni! Ja talvikin on tulossa... Ihania sävyjä! Ja ne korvikset tulevat ihan omiin korviini. ;)

ja kaikki ne kortit mukana!


Nuo atc:t suorastaan vaativat runoilemaan! ;) Jotenka eiköhän se runosuoni taas pian syki. ;) Itseasiassa runojen puhtaaksi kirjoitus on edelleen käynnissä ja urakka alkaa olla loppusuoralla. Kuitenkaan ei lopu vielä ihan heti. Ja uusia runoja tulee kaiken aikaa. Sehän on selvä. Päiväkirjana kun sitä toteutan, tai lähinnä inspiraation iskiessä, joko päivittäin, viikottain tai vaikkapa puolivuosittain. 


Sain myös salaisia toiveitani toteutettuna. Kiitos J.K. 
Ihanaa kaikkea! Se punakultasävyinen paperiarkki oli ehkä kaikkein ihaninta... Vai olisiko ne vintage-kuvat? Ei, kyllä se oli ne pari kukkahelmeä... Hmm... Tai... :D


huh, pullat olivat uunissa oikean ajan ja ihan oikealla mallillaan. Kyllä kummipojan perhe voi tulla kohta kahvittelemaan. 


Suuri ajattelija poistuu ja kiittää seurastanne taas tänäkin päivänä.
Mukavia tuoksuja ja makuja elämäänne!

Viltsu the mystery sekoboltsi. ;D


P.s. vielä yksi, uusin atc vime yöltä. Kuivui jo liimaukset, joten sain kuvankin. :)


Miss Floralita
Kommentit

Vilimarika sanoi…
PS. Joulukalenterissani on edelleen tyhjiä luukkuja! Auttaisiko joku?
tarja.o sanoi…
varaisin äkkiä nuo ihanat enkeli korttisi!!!valon enkeli ja lumi enkeli. aivan ihania!!! vaihdathan, jooko??? ja voin osallistua joulukalenteriisi useammallakin luukulla jos tarves vaatii:)
ViliMarika sanoi…
Tarja O. Kuten tuossa kirjoituksessakin kerroin, nämä kortit on jo menneet. En voi valitettavasti vaihtaa niitä. Mutta katso tuolta vapaana vaihtoon olevista korteista, josko siellä olisi mieluisia kortteja.
Tällä hetkellä joulukalenterissa on tilaa vielä. :)

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…