Siirry pääsisältöön

Lahjoja ja askareita

Kävijämäärä on 2227 tällä hetkellä. Se tarkoittanee sitä, että lukijoita riittää. Ja Lukijat-listallekin on tullut uusia nimiä. Aivan mahtavaa! Rohkeasti vaan mukaan, niin näet helpommin aina uusimmat postaukseni. Samalla minä tiedän, että ketkä kaikki lukijoitani oikeasti on.

Lukijoista puheen ollen, minullahan on ne synttärit kohtapuoliin. siihen liittyen arvonta on käynnissä vielä viikonlopun ja sitten arvotaan ylläri ja rannekello paristolla yhdelle onnekkaalle kortin lähettäneelle. Tällä hetkellä kuka tahansa jo lähettänyt voi 33%:n varmuudella olla voittaja! Mahdollisuudet ovat siis valtavat!

Niin, ne synttärit sattuvat samaan aikaan, kun Kotilaiska ilmoitteli olevansa halukas tapaamaan minua. WAUDE! Ja sovimme, että mukaan mahtuu muitakin, ilomielin! Jotenka kyselyjen jälkeen saimme Enkulin ja Marja K.n myös mukaamme tapaamiseen!

Tarkoitushan olisi jutella mukavia, vaihdella atc-kortteja ja hörppiä vaikkapa kahvia. siitä sain idean! Minun synttärit ovat atc-synttärit! siis ei mitään kakkukahveja ja lahjoja, vaan se on se pointti, että juuri silloin saan ihania immeisiä seurakseni sinne, minne itsekin sitten menen heitä tapaamaan ja saan vaihtaa niitä ihanuuksia ihan livenä! Atc-kortteja siis! Ja onhan minulla pieni jäynäkin mielessä... ;)

Ja kaiken kukkuraksi Kotilaiskalle olen järkkäämässä ohjelmaa enemmänkin. ;)
Ja kylläpä illan tullen Murunenkin saapuu mukaan ohjelmiin. ;)
Että ihan huikean erilainen päivä on luvassa. Ei tartte vieraita varten leipoilla ja puunata, vaan mennään ulos ja ollaan vaan, rupatellaan ja naureskellaan toistemme jutuille! That´s the point!

Ja kunhan synttäri-atc-tapaamiset on pidetty, alkaa joulutohinoiden suunnittelu. Sitä varten olen jo joulukalenteria aloitellut. Rasioitakin löytyy tarvittaessa, mutta katsotaan nyt, millaisia paketteja posti tuo tullessaan... Ajattelin itsekin osallistua joidenkin joulukalentereihin, ja itseasiassa yksi paketti lähtikin jo ja 2 odottelee osoitetietoja.

Jaaha, sitä on taas tullut tehtyä atc-korttejakin. Osaa en vielä näytä. Yllärinä atc-livessä. Osa sitten vapaasti vaihdettaviksi heti kaikille. Olkaatte hyvät. Lisää löytyy tuolta ylälaidasta linkistä, Vapaat atc:t.


Kohta on 300 atc-korttia tehty. Huh huh. Sehän on melkeinpä 1 kortti per päivä siitä alkaen kun aloitin atc-kortteilun.

Mitäkö muuta olen tehnyt? Katsotaanpas...


Suolakalapurkista tuli erkkarinauhaa käyttäen ihan kiva kukkapurkki. 

Näillä mennään.

Viltsu
Kommentit

 1. Moi Viltsu ! Vierailen säännöllisesti katsomassa kuulumisesi. Blogissasi on kiva käydä, koska siellä tapahtuu niin usein. En ole liittynyt "lukijoihin" virallisesti, koska en oikein ymmärrä, mitä sillä oikein tarkoitetaan tai mitä se "antaa". Mietin tuota, että onhan meitä lisäksi varmaan monta tällaista blogisi lukijaa, jolla (esim. mulla) on omassa blogissamme linkki, josta näkee heti, milloin esim. sun blogiasi on päivitetty. Mulla näkyy minuutin tarkkuudella. No, silloin poikkean tietenkin piipahtamaan lukaisemassa uudet kuulumiset, etkä sinä - hihhiih - saata nähdä meitä tämäntyyppisiä lukijoita ollenkaan. Ymmärsit kai poittini, lukijoitasi on enemmän kuin mitä "jäsen"joukossasi näkyy.

  VastaaPoista
 2. Heipä hei!On ilo kuulla, että lukijoita on siellä piilossakin. ;) Ja että blogini on "luettava", eli siis kiinnostava. juuri sitä ajoinkin takaa tuolla liittymisellä, että minäkin tietäisin, ketkä kaikki lukevat blogiani, onko teitä montakin. Tokihan minullakin on linkkejä moniin sellaisiin blogeihin, joissa itse vierailen. Tosin olen kaikkien niiden lukijakin, ainakin tietääkseni. Paitsi Vuodatuksessa, jossa se ei ole mahdollista ilman tuota omatoimimatkailua. Nämä bloggersin blogithan näkyy omalla sivulla automaattisesti, niinkuin kerroitkin. tosin kuvittelin, että vain lukijoille. No, aina oppii uutta. :)

  VastaaPoista
 3. Hih, atc-synttärit! Ja me onnelliset päästään äiskän kanssa niihin mukaan :)

  Vau mikä vekotin ja wau mikä hyllykkö, ihania synttärilahjoja olet saanut <3 Tuo hyllykköhän on äydellinen askartelutarvikkeille ;)

  Voihan puistatus tuota tarinaa hoitsusta. Hänellä ei varmasti itsellään ollut ketään kädestä pitelijää kun on tuollainen luonteeltaan :P

  IHANIA nuo kortit! Nyt heräsi kyllä uteliaisuus että mitähän yllätyksiä sinulla on esiteltävänä lauantaina, ihanaa päästä taas "karkkikauppaan" :D

  VastaaPoista
 4. Marja K. Jep, sattui niin somasti. :D
  Kuinkas usein sitä juhliikaan synttäreitään atc-tapaamisessa?! Kerran elämässään, ehkä.
  No, ei se sen ihmeellisempi "juhla" ole. Että ei pelkoa tai turhia jännityksiä. :D
  Pikkuyllätyksiä, ei mitään suurta. Ihan pikku pikkunen vaan. ;) Älä odota ettet pety. ;)
  Karkkikauppaa täälläkin odottelen. niin ihania ootte jo näyttäneet etukäteen! Minulla ne ovat vielä salaisuutena. siinä on yksi ylläri sitten.

  Ja juu, ei se hoitsu vissii kädestä kii pitelijää ole saanut, koska sille mallille lirkutteli sen mieskollegan edessä. Huh huh. Kuola vaan valu ja kieli ruskeena ja imelä vana perästä... YÄK! :D

  VastaaPoista
 5. En minäkään ole liittynyt lukijoihin, mutta kuukkelin syötteenlukijan kautta pystyn kaiken uuden lukemaan :)
  Tuo Expedit hyllykö on ihan näppärä, meillä on se 8-lokeroinen (välillä hyvässä tarjouksessa) Speden huoneessa. Saa sitten lisää kappaleita jos/kun tahtoo :)

  VastaaPoista
 6. Oi joi, sinä olet vielä yhtenä kappaleena. ;) Mietin jo aamusella, että olisitkohan jo sairaalassa. :)

  Juu, jossain vaiheessa vois rikastua ja lakata köyhtymästä ja ostaa sellaisen pienemmän kaveriksi tai tuon samankokoisen. Mutta nyt saa riittää tämä vähäksi aikaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…