Siirry pääsisältöön

Lahjoja ja askareita

Kävijämäärä on 2227 tällä hetkellä. Se tarkoittanee sitä, että lukijoita riittää. Ja Lukijat-listallekin on tullut uusia nimiä. Aivan mahtavaa! Rohkeasti vaan mukaan, niin näet helpommin aina uusimmat postaukseni. Samalla minä tiedän, että ketkä kaikki lukijoitani oikeasti on.

Lukijoista puheen ollen, minullahan on ne synttärit kohtapuoliin. siihen liittyen arvonta on käynnissä vielä viikonlopun ja sitten arvotaan ylläri ja rannekello paristolla yhdelle onnekkaalle kortin lähettäneelle. Tällä hetkellä kuka tahansa jo lähettänyt voi 33%:n varmuudella olla voittaja! Mahdollisuudet ovat siis valtavat!

Niin, ne synttärit sattuvat samaan aikaan, kun Kotilaiska ilmoitteli olevansa halukas tapaamaan minua. WAUDE! Ja sovimme, että mukaan mahtuu muitakin, ilomielin! Jotenka kyselyjen jälkeen saimme Enkulin ja Marja K.n myös mukaamme tapaamiseen!

Tarkoitushan olisi jutella mukavia, vaihdella atc-kortteja ja hörppiä vaikkapa kahvia. siitä sain idean! Minun synttärit ovat atc-synttärit! siis ei mitään kakkukahveja ja lahjoja, vaan se on se pointti, että juuri silloin saan ihania immeisiä seurakseni sinne, minne itsekin sitten menen heitä tapaamaan ja saan vaihtaa niitä ihanuuksia ihan livenä! Atc-kortteja siis! Ja onhan minulla pieni jäynäkin mielessä... ;)

Ja kaiken kukkuraksi Kotilaiskalle olen järkkäämässä ohjelmaa enemmänkin. ;)
Ja kylläpä illan tullen Murunenkin saapuu mukaan ohjelmiin. ;)
Että ihan huikean erilainen päivä on luvassa. Ei tartte vieraita varten leipoilla ja puunata, vaan mennään ulos ja ollaan vaan, rupatellaan ja naureskellaan toistemme jutuille! That´s the point!

Ja kunhan synttäri-atc-tapaamiset on pidetty, alkaa joulutohinoiden suunnittelu. Sitä varten olen jo joulukalenteria aloitellut. Rasioitakin löytyy tarvittaessa, mutta katsotaan nyt, millaisia paketteja posti tuo tullessaan... Ajattelin itsekin osallistua joidenkin joulukalentereihin, ja itseasiassa yksi paketti lähtikin jo ja 2 odottelee osoitetietoja.

Jaaha, sitä on taas tullut tehtyä atc-korttejakin. Osaa en vielä näytä. Yllärinä atc-livessä. Osa sitten vapaasti vaihdettaviksi heti kaikille. Olkaatte hyvät. Lisää löytyy tuolta ylälaidasta linkistä, Vapaat atc:t.


Kohta on 300 atc-korttia tehty. Huh huh. Sehän on melkeinpä 1 kortti per päivä siitä alkaen kun aloitin atc-kortteilun.

Mitäkö muuta olen tehnyt? Katsotaanpas...


Suolakalapurkista tuli erkkarinauhaa käyttäen ihan kiva kukkapurkki. 

Näillä mennään.

Viltsu
Kommentit

Funchis sanoi…
Moi Viltsu ! Vierailen säännöllisesti katsomassa kuulumisesi. Blogissasi on kiva käydä, koska siellä tapahtuu niin usein. En ole liittynyt "lukijoihin" virallisesti, koska en oikein ymmärrä, mitä sillä oikein tarkoitetaan tai mitä se "antaa". Mietin tuota, että onhan meitä lisäksi varmaan monta tällaista blogisi lukijaa, jolla (esim. mulla) on omassa blogissamme linkki, josta näkee heti, milloin esim. sun blogiasi on päivitetty. Mulla näkyy minuutin tarkkuudella. No, silloin poikkean tietenkin piipahtamaan lukaisemassa uudet kuulumiset, etkä sinä - hihhiih - saata nähdä meitä tämäntyyppisiä lukijoita ollenkaan. Ymmärsit kai poittini, lukijoitasi on enemmän kuin mitä "jäsen"joukossasi näkyy.
ViliMarika sanoi…
Heipä hei!On ilo kuulla, että lukijoita on siellä piilossakin. ;) Ja että blogini on "luettava", eli siis kiinnostava. juuri sitä ajoinkin takaa tuolla liittymisellä, että minäkin tietäisin, ketkä kaikki lukevat blogiani, onko teitä montakin. Tokihan minullakin on linkkejä moniin sellaisiin blogeihin, joissa itse vierailen. Tosin olen kaikkien niiden lukijakin, ainakin tietääkseni. Paitsi Vuodatuksessa, jossa se ei ole mahdollista ilman tuota omatoimimatkailua. Nämä bloggersin blogithan näkyy omalla sivulla automaattisesti, niinkuin kerroitkin. tosin kuvittelin, että vain lukijoille. No, aina oppii uutta. :)
Marja K sanoi…
Hih, atc-synttärit! Ja me onnelliset päästään äiskän kanssa niihin mukaan :)

Vau mikä vekotin ja wau mikä hyllykkö, ihania synttärilahjoja olet saanut <3 Tuo hyllykköhän on äydellinen askartelutarvikkeille ;)

Voihan puistatus tuota tarinaa hoitsusta. Hänellä ei varmasti itsellään ollut ketään kädestä pitelijää kun on tuollainen luonteeltaan :P

IHANIA nuo kortit! Nyt heräsi kyllä uteliaisuus että mitähän yllätyksiä sinulla on esiteltävänä lauantaina, ihanaa päästä taas "karkkikauppaan" :D
ViliMarika sanoi…
Marja K. Jep, sattui niin somasti. :D
Kuinkas usein sitä juhliikaan synttäreitään atc-tapaamisessa?! Kerran elämässään, ehkä.
No, ei se sen ihmeellisempi "juhla" ole. Että ei pelkoa tai turhia jännityksiä. :D
Pikkuyllätyksiä, ei mitään suurta. Ihan pikku pikkunen vaan. ;) Älä odota ettet pety. ;)
Karkkikauppaa täälläkin odottelen. niin ihania ootte jo näyttäneet etukäteen! Minulla ne ovat vielä salaisuutena. siinä on yksi ylläri sitten.

Ja juu, ei se hoitsu vissii kädestä kii pitelijää ole saanut, koska sille mallille lirkutteli sen mieskollegan edessä. Huh huh. Kuola vaan valu ja kieli ruskeena ja imelä vana perästä... YÄK! :D
Tuula sanoi…
En minäkään ole liittynyt lukijoihin, mutta kuukkelin syötteenlukijan kautta pystyn kaiken uuden lukemaan :)
Tuo Expedit hyllykö on ihan näppärä, meillä on se 8-lokeroinen (välillä hyvässä tarjouksessa) Speden huoneessa. Saa sitten lisää kappaleita jos/kun tahtoo :)
ViliMarika sanoi…
Oi joi, sinä olet vielä yhtenä kappaleena. ;) Mietin jo aamusella, että olisitkohan jo sairaalassa. :)

Juu, jossain vaiheessa vois rikastua ja lakata köyhtymästä ja ostaa sellaisen pienemmän kaveriksi tai tuon samankokoisen. Mutta nyt saa riittää tämä vähäksi aikaa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…