Siirry pääsisältöön

Ps...

P.s. Piti ihan tulla kertomaan vielä sellainen ihanuus, että luin tuossa toissa päivänä voittaneeni E-alkuisen palkinnon Kotilaiskan arvonnassa ja tänään sähköpostissa kerrottiin, että olen voittanut Palmoliven tuotepaketin, joka sisältää KAIKKI uutuus sarjan saippuat.

"Täällä" pääset katsomaan 30 sekunnin videolta esimakua siitä, millaisiin tunnelmiin pääsemme lähitulevaisuudessa. ;)
 Mietin vaan sitä, kun minä löydän 3 eri tuoksua netistä tuota, mutta viestissä kerrottiin palkintoon kuuluvan neljä tuotetta. hui..
 Mikähän se neljäs mysteria onkaan? ;)


Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …