Siirry pääsisältöön

Loputkin runot vihkosta ulos

Tämä kauan sitten tekemäni kirjekuori-vihko sisältää omia runojani ja omia atc-korttejani (kortit kiinnitetty niin, että tarvittaessa ne saa irti). Älä siis kopioi runoja itsellesi!


Nyt laitan teille luettavaksi loputkin runot tästä vihkosta. Ei, ei ne runot siihen lopu. Turha toive! ;) Minähän sain vastikää ison kirjan niitä varten! Ja sitä olenkin täytellyt. Kirjoittanut talteen vanhat ja uudet runot. Tai se urakka on sen verran valtava, ettei se ihan heti lopu. Kaikki irtopaperilappuset, joita koko ikäni olen kirjoitellut... 
Ei ne hetkessä ole puhtaaksi kirjoitettu. 
Huh huh. Mutta eipä mennä asioiden edelle.


"Maahan poljettu sielu,
palat hukkuneet.
Sydämen särjetyt sirpaleet. 
Yksi parantava suudelma.
Katse polttava ja luotettava.
Pala palalta kasassa.
Ei hetkessä,
mutta ajoissa."


"Korot"(kortti yhteistyönä tehty Funchalin kanssa)


"Vaikka saisin maailman,
kaiken kauniin ja kimaltavan,
En silti lopettaisi toivomasta,
en luopuisi omista haaveista.
Kaikkein kauneinta
mitä saada voin
olet sinä ja lapseni.
Minun perheeni.
Teille toivon parasta.
Iloa, onnea, rakkautta.
Terveyden ja rauhallisen sydämen".


"Langennut enkeli"


"Yhdessä koetut
tuulet ja tuiverrukset.
Maahan langenneen
enkelin palaset.
Suojassa pahalta,
piilossa ja turvassa.
Haavat sidottuina,
mustelmat sinipunaiset.

Sinä et minua satuttaisi koskaan.
Tiedän ja siksi nukahdan turvaan.
Ja kun herään,
tiedän,
olet siinä vieressäni.
Olet elämässäni.

Haavoittuneen enkelin kyyneleet
kuivuvat pois poskiltani.
Suolaiset kyyneleet,
iloksi muuttuvat.
Hymyilen sinulle. 
Rakkaalleni".


"Silloin, kun ensi kerran tapasimme,
olin särkynyt enkeli. 
Pelkäsin tunteita, rakastumista.
Pelkäsin katseita, ihastumista.

En uskaltanut,
en luottanut ihmisiin,
rakkauteen ikuiseen tai että 
minullekin se tarkoitettaisiin.

Pelkäsin läheisyyttä,
silti kaipasin sitä.
Pelkäsin itseäni,
muita ja 
että taas menisin palasiksi.

Mutta sinä teit minusta ehjän!""Ilon pisaroita,
naurun namusia.
Suolaisia suukkosia,
haleja ja rakkautta.
Sitä toivon sinulle.
Ihanalle ystävälle.
Onnen täyteisiä päiviä.
Auringon säteitä.
Arkea ja pyhiä".Jään odottelemaan tee-seuraa. hyvä ystäväni, Riina Mökkihöperön pöperöistä tulee kyläilemään tuota pikaa. Varokaa naapurit! Kaksi naista vaihtaa kuulumisia! Eikös se yleensä ole kälätystä ja kikatusta ja höpötystä ja naurua? :D

Iloisia ilmeitä, ystävät hyvät!

Viltsu

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…