Siirry pääsisältöön

Pientä herkkua

Posteljooni taitaa tietää, mistä tämä nainen pitää. Ainakin tämän päivän posti oli sellaista, josta tykkäsin. Ei yhtään laskua tai mitään kaavaketta, mihin pitäisi kirjottaa tuloja ja menoja ja sairaspäiväkirjoja. Posti toi kortin ja lahjan minulle.
Upeita, kauniita 3D-tarroja!


Todella paljon kiitoksia Tarja O.lle ja onnea arvontaan. ;)

Pieniä herkkuja päivä täynnä. Iltasella mansikoita ja muutama irtokarkkikin sujahti suuhuni. Puhumattakaan ruuista, joita olemme tehneet ja nauttineet. Kunhan aika on sopiva, laitan kuvia ja ohjeitakin mahdollisesti niistä ruuista. 


P.s. keittiössä tuoksuu marjapiirakka. ;)

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…