Joulu?!

Oi, kuinka ihana pelastava enkeli minun luonani pyörähtikään tee-hetkellä tänään! Nautittiin teetä ja mustikkapiirakkaa, jutusteltiin ja vaihdeltiin kuulumisia ja sen sellaista. Tulijaisiksi sain näitä ihanan isoja ja silti  sopivan pieniä valkosipulisankoja.


Näitähän minä olen käyttänyt askartelutarvikkeiden säilömisessä. Nyt vaan tarvisin lisää, kun hyllykkö on avonainen ja halusin samanlaiset purkit. Ja nämä nyt vaan ovat oikeasti käytännölliset ja hyvät! Kannellisia vieläpä! Mulla oli urakka kesken siksi, kun ei ollut mitään muuta astiaa tarvikkeille. Nyt pelastava enkeli naapurista, Riina, tuli näiden ämpäreiden kanssa kylään. Ja taas jatkuu siivous! :) 


Samalla sain joulukalenteriini luukun ja sitten synttärilahjaa ja atc-vaihtoa. huh. Olipas tuossa taas kaikea ihanaa! Naurettiin, että tuli tykötarpeet leivontaankin, joten mulle tuli hommia! :D


Riina oli tehnyt myös tällaisen upean cd-kukkakortin.


hyvä idea ja kaunis! 


Ja kaiken lisäksi suut makiaksi teellä ja makeisilla. Noita namuja ei taida lähikaupasta saadakkaan. Sen verran eksoottisilta näyttävät. ;)


Tossa noi ihanat atc:t jotka sain vaihtokaupassa itselleni. Itseltäni lähti Riinalle kasa Tieteeseen liittyviä lehtiä, tapetteja, joita itselläni oli triplaten ainakin samoja, sammakkoinen jonkun altaan reunalle tahi muuten vaan koristeeksi ja korvikset. Niin ja tietty 3 atc:tä. 
Isosti kiitoksia piristävästä kyläilystä ja kaikista runsaista tuomisistasi!
"Peukutan". ;)


Sitten tulikin posti ja toi Tuulan ihanuudet! Hupsista! On koruiluun ja kortteiluun tarviketta ja kaunis kortti ja joulukalenterin luukku. Mistäpä arvasit, että kaipailin kaulakorun osia?! Paljon kiitoksia Tuula! Ja tsemppiä tulevaan... ;)


Viltsu

Kommentit

Unknown sanoi…
Kiitos vaan itsellesi ! Ja se dippikastikejauhe niin käyttäkää jos uskallatte. Mä tuumin, että ei kai kuiva-aine miksikään mene, mutta ihan omalla vastuulla käytätte tai jätätte käyttämättä :). Mä oisin sen voinut käyttää vaikka ois yli päiväyksen, mutta kun se valkosipuli närästää ja Ukkelikin sanoo kun haisen sitten :).
Mielestäni jos se on kuivassa ollut, korkeintaan aromit heikkenevät. Mutta kostuessaan tietty eri asia. ei tuo nyt NIIN vanhaa ollut, että se roskiin menisi.
Tuula sanoi…
Tulipa posti nopsaan, vaikka kakkosessa sen laitoinkin. Ja kiitos, tässähän kärvistellään vielä...