Kerran elämässä maistuu sushikin

Kerran elämässä tulisi jokaisen miehen kysyä: 
"Tahdotko tulla vaimokseni?"

Näin väittää kirja. Itse olen hieman eri mieltä. Jollei ole sitä sellaista kumppania, jonka kanssa OIKEASTI haluaa elää yhdessä, Ihan kokonaisen elämän, silloin ei pidä kosia ketään. Kaikki eivät vaan ole edes pariutuja-tyyppejä! 

Onnettomia avioliittoja, eroja, perheväkivaltaa, alistamista... Avioliitto tai ei, ei se suhde naimakaupoilla parane. Jos suhteessa on jotain vialla, ratkaisu on jossain ihan muualla, kuin avioliitossa tai kihlautumisessa. Kuitenkin melko monesti olen itsekin kuullut ne sanat; "olimme eroamassa, mutta saimme sovittua ja menimme kihloihin". 

Jos avioliittoon kuitenkin oikeista syistä on matkalla ja rakkaus ja toisen kunnioitus ovat kunnossa, silloin sen tunteen soisin jokaisen sitä tarvitsevan ja halajavan tuntevan. Tottakai rakkauden tunne on upea! se tunne, että välität ja arvostat toista. Se kun toinen on sinulle parasta ja sinä hänelle. Kyllä se tunne on jokaiselle ihana tunne... Jollei ole erakkoluonne tai vaikkapa ihmisiä kammoksuva.

Otapa tästä nyt selvää. ;)


Tämä joutaa korttiin-haasteessa Silpputehtaalla vuorossa uusi viikko ja siihenpä tämä kortti sopii hyvin. Olen siivoillut verstasta ja päättänyt "tuhota" vanhemmasta päästä tarvikkeita pois. siis kortteihin käyttää. uudemmat saavat odottaa vuoroaan. Haluan silppulaatikon silput vaihtuvan, kuvien jämäpalat käyttöön ja stanssatut kuviot kortteihin. eikä vaan uutta silppua silpun päälle laatikkoon. 
Siispä tämän kortin tarvikkeet ovat tätä TJK-tuotosta. 

Pikkupalanen paperia, boordi-paperinauha, stanssattu sydän, nappikoristekuva, stanssattu kisu, naisen kuva ja kiiltokuvasta jäänyt kukan nuppu sekä kukkakimpun oksapalanen. siinä tämän kortin TJK-tuotteet. Lisäsin vielä kimalleliimaa korostamaan korttia. 

"Morsian"


Katsoppas, mitä ihanaa posti toi tänään! Ja tässä on vain osa tuotteista! Sushi-tarvikkeita, suklaata, viherpippurikastiketta, muroja....




Kuvioleikkureita, kuvioteippiä....

Tällaista ihanuutta arkeemme kesken kaiken. On kyllä ilo ja onni tuntea ihminen, jolla on sydän paikallaan. Ilahduttava ruoka-tarvike-paketti, kun muutoin rahat ovat tiukilla. Kiitos sinä ihana ystäväni!

Huomenna esitelen toisen ihanuuden.. ;)


Kommentit

Silkku sanoi…
Miten herkullisen värinen kortti:)