F vai G?

Inspiration haastaa-haasteessahan on menossa F ja G-kirjaimet, mutta Inspis-haasteessa tehdään talvisia liikuntamuotoja. Olkaahan mukana! 

Mietin, mikä olisi F tai G-alkuista asiaa tälle päivälle. Enhän minä joka päivä teema-kirjaimilla postaa, mutta tänään voisin... Voisinko? 


Amor minulla on mielessäni tänään ollut, mutta eihän se ole kumpaakaan. Eros on myös väärä sana. voisiko sitten Gabriel enkeli tehdä lemmen taikojaan? Iskeä nuolen suoraan kahden ihmisen sydämiin?

Tai miten olisi Amor Fati... Hmm... Hakuammuntaa. Annetaan siis kirjainten olla ja inspiroidun valokuvatorstain kuvasta. 

Oli aika, jolloin tunsin itseni kahlituksi ja periaatteessa vangiksi omassa kodissani. Minua ahdisti kaikki elämässäni, tai ainakin lähes kaikki. Kahleiden paino oli todella raskasta. 

Olen eronnut siis vuosia sitten ja vapautunut kahleista. Nyt elän onnellisena, rakastavassa suhteessa. Avoliitossa sellaisen naisen kanssa, joka ei minua satuta millään tavalla. Nyt voin hengittää puhdasta ilmaa. Kertoa olevani onnekas ihminen ja rakastavani. En vain rakastuneeni, vaan myös rakastavani. 
 Ja siksi esittelen nyt teille Private spamme vieraan. Neiti Amore Eros:in.


Hänen afrikkalaispiirteensä kertovat, että hän on lennähtänyt pienillä siivillään melkoisen kaukaa maapallomme alalaidalta. Tumma kaunotar pitkällä kaulalla ja pyöreällä kasvon muodollaan. Hoikka uuma ja pyöreät rinnat verhottu esiliinalla. Taivaallinen vieraamme asettui eräänä saunapäivänämme kylppäriimme suihkuverhon toiselle puolelle. Näin hänet saunan ikkunasta. Henkäisin suuresti ääneen ja Murunenkin katsoi, mitä minä siellä näen. 
Jousipyssy viritettynä ampumaan rakkauden nuolensa Murusen sydämeen. Seuraava nuoli minulle omistettu. Ja niin hän ampui nuolensa meihin ja rakkautemme on sinetöity ikuisesti pysyväksi.
Kiitos Amore Eros.


Tämä hurmaava pieni enkelimme on edelleenkin läsnä luonamme. Heitimme tänäänkin hänelle tervahunajan tuoksuja rentouttamaan käsivarsija, joilla hän virittää jousensa. Levätköön välillä ja sitten taas uusia nuolia ympäri maailmaa. 

Hyvää tulevaa viikonloppua!

Kommentit

Raija Annikki sanoi…
Hienosti inspiroi kuva sinua ja sai kertomaan elämäsi tarinaa.
Toivotan mukavaa viikonloppa.
arleena sanoi…
Amor on aina läsnä rakastavien luona
Heenu sanoi…
Upea kuva, hieno tarina. Ihanaa naistenpäivää lauantaille !!
Pieni Lintu sanoi…
Kivat kuvat!! :)



Oma torstaivastaukseni: http://www.pienilintu.blogspot.fi/2014/03/goodbye-darkness.html