Alapää juttuja kuvien kera

Eikö sinua naurata enää Putouksen ainaiset hokemat tai naapurin isännän ainaiset "hillittömät kurvit"? tervetuloa Inspirationiin ja saat nauraa luvan kanssa Viltsun toilailuille ja ajatuksille, tekosille tai vaikka vaan kätten töille. En pane pahasti... eikun pahaksi... vaikka hekotus kuuluisi minullekin asti. Parempi on nauraa naama hevosenkengällä ja ruvet per*iissä, kuin olla naama ruvella ja palkokasvit nenukissa. Pefletti puuduksissa ja mieli mutterilla.



Ja jotta oikein fiilikseen päästäisiin, postaukseni tänään olkoon alapääjuttuja. Nehän ne naurattaa ensimmäisenä jokaista... Ainakin melkein jokaista... Tai ainakin minua... Hmm.. Olenko minä yleistämässä ainutlaatuisen minuuteni? Ei hemm.... EN OLE! Minusta ei saa tavallista tekemälläkään, saatikka terveen huumorin omaavaa. Tervettä... Ihan sama! :D

Mutta siis alapää-asiaa...
Kaikkihan me naiset tiedämme, jollemme omalta kohdaltamme, niin ainakin äidin kohdalta, siskon, mummon kertomana tai vaikka terkkatunnilta, että väestössämme aika suurella prosentilla naisista on NE jossain vaiheessa. Siis eihän NIISTÄ sovi ääneen sanoa.. Eihän?! Noloa... Mutta jos puhun NIISTÄ, voi joku käsittää väärin.. Mikä olisikaan hyvä salanimi NIILLE?

Mensut, menkat, rempat, juoksuaika, öljynvaihtoviikot... Ja sitten me feministit rekka-lesbot väitämme, että miehet esineellistävät meidät?! Ja samalla puhumme ÖLJYN VAIHTO VIIKOISTA?! Huoh! no ok, korjaan pari seikkaa... En ole feministi enkä rekka. Hyvinkin naisellinen hempukka-rinpsessa olen. :D Jos nyt joku tietämätön tai uusavuton miettii, mistä mä edes puhun edelleenkään, kerron suoraan, hiljaa kuiskaten, että kuukautisista.


Mutta mitä sitten, vaikka alapää vuotaakin?! Vuotaahan se tai on vuotanut siis melkein jokaikisellä toisella ja miljoonallakin naisella! Luonnollista ja tavallista ja silti niin noloa ja tabua!? Miksi?! No koska se on sellainen alapääjuttu. :S

Nyt Viltsu ottaa härkää sarvista, vai olisiko se se sarvellinen lehmä tässä kohtaa parempi esimerkki, ja heittää kuvia kehiin ja faktaa! Nyt loppuu sivistely ja supattelu!

Postista tulla tupsahti kotipakettina tampoonieja. Kyllä niitä mulle tulee muulloinkin. Silloin tällöin saan "Reddvillestä" pakkaukseni, aina ilmaiseksi. Tällä kertaa sen sponsoroi "Lactacyd".


Mielestäni naisia "riivaava" kuukausittainen vuotoasia ei ole sen ihmeellisempi asia, kuin vaikkapa käyttää Lactasydin kosteusvoidetta kuiville säärille tai käsille. "kaikkihan" sitä tekee, muttei ääneen huutele sitäkään! "Hei, mä rasvaan sääriäni täällä!" joo, ei kuule ei. 


Näillä on hyvä alkaa odottelemaan seuraavaa H-hetkeä ja kaiken lisäksi sitten on varattava aika myös papa-kokeeseen, sillä se jos mikä on myös tärkeä asia meille tehdä! Pitää huolta terveydestämme! Tarkistuttaa, että kaikki on hyvin tai ehkäistä syövän leviäminen ajoissa! Ystäväni on hyvä esimerkki tästä. Sai vastikää diagnoosin joukkotarkastuksen seurauksena. 

Voidelkaa itsenne ja olkaa ylpeitä naiseudestanne naiset!
Sanokaa Lactasyd kun tahdotte voiteenne apteekista tai muualta hyvin varustetuista kaupoista. 


Kommentit