5 kuvaa arkielämästäni osa 5

"Tiikeriankka" haastoi minut hauskaan haasteeseen, jossa säännöt ovat yksinkertaisuudessaan: "Ota 5 kuvaa arkielämästäsi ja haasta jokaisen kuvan kohdalla joku bloggaaja!"

Tokihan otan haasteen vastaan ja ilmeisesti saa itse valita, tekeekö kerralla viiden kuvan postauksen vai 5 päivänä 1 kuvan postauksia. Minun valintani on 5 päivää putkeen. Seuraavan 5 päivän aikana haastan myös lukijoitani mukaan. Ole kuulolla!

Kuva 5/5

Se olisi sitten tässä viimeinen arkinen bloggaus. Niin ja viimeinen haaste jollekin. Kelle, se selviää lopussa. 


Kovin nopeasti tämä 5 päivää on mennyt. Lisäksi kuvia tulisi vaikka ja kuinka, jos vaan viitsisin kuvailla ja julkaista niitä täällä, mutta kun tarkoitus oli että joko 5 kuvaa päivän aikana tai kuva 5 päivän aikana. Ja minä olen jokainen päivä julkaissut jo monta kuvaa. :D Siitä tuskin rangaistaan. 

Päivän puuhia ovat tänään mm. ruuan laitto ja siihen perunat keitettävä. Tänään teen poikkeuksen ja keitän perunat kuorineen. Meillähän normaalisti keitetyt perunat on keitetty ilman kuoria. Nyt ajattelin, että keitän kerralla enemmän ja huomenna syömme pyttipannua. Syystä että huomispäivä tulee olemaan kivuliaampi taas kuin tämä päivä ja todella hankala päivä, joten en todellakaan haluaisi seisoa hellan äärellä yhtään pitempään, kuin on pakko. 


Seisomisesta puheenollen, tällainen on varajalkani, jonka kanssa kuljeskelen välillä. Mahdollisimman paljon tietysti ilman varajalkaa, mutta on niitä hetkiä, että heittelehdin ilman tuota päin seiniä. Välillä on mustelmia kehossa jo sen takia, että seinät hyökänneet päälleni. 


Myöskin lääkkeiden jako on tälle päivälle ohjelmassa. Jaan aina kerran viikkoon suun kautta otettavat lääkkeet dosettiin. Ei tarvitse joka päivä rohmuta monia pilleripurkkeja ja pitkin päivää. Tuollainen yksittäisrasia on sitten helppo ottaa yöpöydällekin mukaan ja ottaa aamulääkkeet ennenkuin nousen sängystä. Helpottaa aamuja kovasti. Samaten reissuun lähtiessä tai vaikka vaan kauppaankin, niin rasia mukaan. Päivittäin minulla on käytössä toistakymmentä pilleriä, joten aiheellinen pakkaus tuo dosetti. 


Ja askartelu. Tässä hieman vilautankin tämän päivän tehtävääni. Tosin en todellakaan näytä kaikkea! Osa jääköön pimentoon vielä, etten paljasta liikoja. ;) Kaikki ajallaan, kaikki ajallaan.

Haastan arkisia kuvia kuvailemaan:



Kommentit