Päivän kupit

"KataMarialta" nappasin haasteen, Päivän kuppi.
Olen facebookissa tämän haasteen saanut tehtäväkseni jo kahdesti ja nyt sitten tänne kolmannen kerran. Yritän kovasti etsiä kupit kaapista, ettei tarvitse päivän kupiksi mitään luvatonta... A, B, C, D, E... Sitärataa -kuppeja. ;)


Jumbokuppi. 
Näitä jumboja halusin kauan. Halusin kupin, josta juoda iiiiso kuppi kahvia, teetä tai kaakaota, tai ottaa keittoa talvipakkasella. Kun tämän vihdoin löysin, oli se ostettava. Sittemmin löysin toisenkin, erilaisen, ja sekin tuli meille asumaan. Eriparisia, mutta niin rakkaita. 


Juhlakuppeja, kaakaota kermavaahdolla-kuppi, tiukkaa espressoa... 
Näillä on tunnearvonsa. Molempia on kuusi ja pienempään on tasetitkin. Vartavasten minulle tehdyt. 


Kun oli atc-synttärini muutama vuosi sitten, sain tämän ihanan kupin lahjaksi Enkulilta ja Marja K.lta. 


Kuppi sain paikan sydämestäni ja aamupalapöydästäni.Tunteella valittu teksti, tunteella nautitut kahvit!


Ihan parasta, kun teen herkkukahvin, on se, että näen, miltä se kahvi näyttää. Kerrostettu upea tricolori vaikkapa. Tämä lasikuppi ei polta käsiä. 


Kerman saven Heinä-sarjasta minulla on hyvin iso kokoelma astioita ja lisäosia. Hyvin monta myös puuttuu edelleen, sillä tämä sarja on lopetettu tuotannosta. En siis voi saada enää tarjotinta, purnukoita, amppelia tms muualta, kuin tuurilla kirpputoreilta. 
Jos jostakin olen ylpeä, niin tästä sarjasta. Sen keräämisen kun aloitin nuorena tyttösenä jo. Ei siis ihme, että sarja on kasaantunut laajaksi kymmenten vuosien varrella. Ajatonta, laadukasta, kaunista. Tätä on helppo yhdistellä meidän vihreän astiaston kanssa. 
Kuvassa teekuppi. Sellainen isompi kuppi, mitä ne kahvikupit ovat. 
Näitä meillä on 2, mutta eniten käytämme juuri näitä teekuppeja. 

Tälläinen oli kuppi-haasteen oma osuuteni. 
Nyt haastan 3 bloggaajaa esittelemään omat kuppinsa, eli 5 kuppia ja he haastavat sitten 3 bloggaajaa myöskin. Eiks vaan!


Kommentit

Unknown sanoi…
:D Kiitos haasteesta ja haaste otettu vastaan! Eikun kuppikaappia kaivelemaan.. heti kun yövuoroputkeltani pääsen. :D
Upeita kuppeja. Hymyilyttää tuo "suuri ajattelija" kuppi. Oi että meillä oli kiva atc-tapaaminen. Meidän mielestämme olet aina ollut suuri ajattelija.
KataMaria sanoi…
Kiva ku napsasit haasteen! :)
Oi, ihanaa. Kiitos haasteesta!!! Sain saman haasteen facen puolella se minäkin ja nyt varmaan pitää moinen toteuttaa lähitulevaisuudessa. Ihanaa loppuviikkoa <3