Siirry pääsisältöön

Keksiä suklaassa, paketteja, lahjoja, atc:ta... eikä edes MEGANA!


Kerroin eilen odottavani intopiukkana joululahjapakettiamme. En ollenkaan arvannut, että se kannetaan kotiin saakka!
Minulla on tällä hetkellä jokin flunssatauti ja olen hyvin tukkoinen. Olen siis hereillä ollut yöllä hyvinkin lahjakkaasti. Kun aamusella nukuin vihdoin sikeästi, soi ovikello. Kyllähän minä ajattelin siinä aamutakkia etsiessäni unenpöpperössä, että jollei se ole postipoika ylisuuren kirjeen kanssa, niin voihan Vihtori!
Löysin vihdoin aamutakin, sain kaiveltua rähmät silmistä pois ja avasin hiukset sekaisin oven, silmät vielä turvoksissa ja nenä taatusti punaisena.
Oven takana oli joku haalarimies. Ai että harmitti! Siis joku rakennusmieskö siellä kyselee, onko remonttitarvetta?! EIKÄ!?
Iloinen "HYVÄÄ HUOMENTA! TEILLE OLISI PAKETTI" sai minut häkeltymään. Tuijotin vain unisena häntä hölmistyneenä. Vissiin niinkin hölmistyneenä, että hän tuuppasi paketin eteiseen puolestani ja ojensi lappusen, johon allekirjoitus tulisi. Yhä hämmästyneenä ja tokkuraisena tuijotin paperia. Hän näytti, että tuohon kohtaan...
Kirjoitin jotain. Kyllä se allekirjoitustani muistutti. ;)
sitten ovi kiinni ja tuijottamaan pakettia.
Siis.. OK! Se on se joululahjamme!
Alkoihan se Viltsunkin silmät aueta ja järki pikkuhiljaa luistaa pääkopassa.
Jännitys tiivistyy! Mitä paketti sisältää?!
Arvaako?! Muutaman tunnin päästä tuli postikin ja toi yhden ainoan asian. Se oli kuitenkin paaaaljon ihanampi asia, kuin kymmenen turhaa paperilappua. Nimittäin saimme hääkortin ystävältä ja lahjan!
Eikä mikään Hömppäpömppä-lahja, vaan VILTSUN OMA LEIMASIN!
JIPPIIII!
siis leimasin toimii täysin. Mustetyyny oli nesteytystä vaille. Nyt sekin asia korjattu ja mustetyyny saanut uuden musteen.
IHANA LEIMASIN!
(Kuvassa olevalle suttupaperille leimattu siis sillä kahdesti päällekäin.)
Nyt on muistojen kansioon ihana hääkortti lisää ja tarpeeseen tuo leimasinkin.
(hääkortithan talletan ja sittenvanhana mummona niitä katselen ja ihastelen lapsenlasten kanssa. :) )


Eilen vai mikä päivä se olikaan, esittelin suklaalevyt, jotka saimme Ärrältä hakea. Tältä ne näyttävät kuoren sisäpuolelta. 


TJK-haasteeseen kortit seuraavaksi.
Molemmat varattuja.
Rakensin kartongille maiseman ensin. Eli lehtisilppuja taivaaksi, vedeksi, nurmeksi ja kivikoksi. Sitten lehtileikkeestä kaunis oviaukkokin.
Tarraperhonen liihotteli pöydän nurkalla, joten leikkelin siitä kukat ja perhosen korttiin sopiviksi.
Lopuksi taiteilin kimalleliimoilla auringonvaloa ja kirkkautta tupaan.


Tässä kortissa TJK-haasteeseen ajatellen revin taustaksi lehdestä mainoskuvan. Peitin mainoksen tekstit ja kuvat kukka-kiiltokuvalla. Jäi siis tuo sinivalkoinen tausta vain näkyville. Sitten 3D-tipuset jostakin arkista jääneet jäljelle ja nehän sopivat tähän täysin.
sellaista raaputeltavaa RUB ON-tarraa raaputtelin tipusista pisteen ja sydämen nousemaan taivaalle ja samaten perhoset ja niistä piste ja sydän. En olekkaan aiemmin keksinyt kunnolla käyttöä niille, joten hyvä vaan, että saivat kortista kodin.
Valokuva ei anna oikeutta kummallekaan kortille ja se harmittaa.


Tähän loppuun vielä kuvakansiosta kuva yhdestä synttärilahjastani.
Saimme siis omppuja todella paljon. Kuvassa osa niistä. Silläpä sitä tuli tehtyäkin paljon erilaisia omenapiiraita.


Terveyttä ja naurua viikkoosi! Ja tarkistathan vielä, oletko jo toimittanut joulukalenteriluukkusi. Arvonta on jo 2 viikon päästä. :)

Kommentit

Riitta Sinikka sanoi…
♥kiva juttu tuo oma leimasin :)
Maca sanoi…
Sinullahan on ollut hieno päivä!
minä itse sanoi…
On kyllä, vaikka tukkoisuus ottaakin voimille. Aina tällaiset positiiviset yllärit piristävät kummasti. :) Olipa sitten kipeä tai terve.
Kaitpa postipoika ja ystäväni tiesivät ajoittaa lähetykset oikeaan aikaan ja kisukin täällä piristää kaiken aikaa minua. :)
Onpas iso paketti. Ihanuuksia olet saanut.
Tiia K sanoi…
Jee oma leimasin! Ihana lahja. Oli pankissa oma leimasin ja sillä aina into piukeana leimailin. Kun lopetin työt sain leimasimen heh mukaan tietenkin ottaa ja välillä yhtä into piukeana leimailen kirjoihin nimeäni. Jee leimasimille. <3
Susanna sanoi…
Onnea uudelle leimasimelle! Minäkin olen joskus sellaisesta haaveillut. Mielenkiinnolla odotan näkeväni, että mitä isosta laatikosta paljastuu...Joku mekaaninen laite se taitaa olla kun päällä lukee "Philips" ;DD
Sisko sanoi…
Sattuu ja tapahtuu. Posti on kyllä kiva olemassa!
Ja leimat! Se omakin.
Ihanan värikkäitä korttea. Kiitos osallistumisesta TJK haasteeseen!
Arvat purkitettu...

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…