Siirry pääsisältöön

Sinin laudepesuri sekä ARVONTATämä postaus sisältää yhteistyötä ja tuotesijoittelua. 

Sinillä siivous sujuu kajahteli jo kauan sitten pienen Viltsun korviin telkkarimainoksesta. Muistan äitini sanoneen, että Sini on arvokas tuote, mutta rahansa arvoinen. Kestää lähes ikuisesti, toisin kuin halpatuotteet.  Kyselin silloin pikkuisena, kuka se Sini oikein on. Leikkisikö Sini minunkin kanssani?! Myöhemmässä vaiheessa Sini todellakin leikkii kanssani! Sinin kanssahan siivous kuin siivous on lasten leikkiä! Helppoa, nopeaa ja hauskaa. 

Äiti opetti minulle, että ostas tyttö laatua ja sijoita, äläkä haaskaa rahojasi turhaan. 
Äiti, olet oikeassa! 

Kaiken lisäksihän Sini on kotimainen tuote!
Jos jokainen suomalainen ostaisi kuukaudessa 10 eurolla lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa. 


Minulle siis Sinituote on tuttu jo niinkauan kuin muistan. Harmillisesti vain kariutuneet parisuhteet ovat verottaneet Sini-varastoani. toisaalta sekin kertoo Sinituotteen laadukkuudesta, että exätkin tahtoneet mielummin Siniä erossa, kuin perintöposliineja, pöytähopeita tai vaikka mikroaaltouunia. ;)

Nyt kuitenkin uusin hankintani on Siniltä laudepesuri. 
On sen verran kätevä, että kerron siitä sinullekin!
Onhan sinullakin sauna? Tai vaikka paneelit seinissä tai mökin lattia puuta? No, käyttötarkoituksia varmasti löytyy...
 Jynssää vaikka se puuveneesi talvikuntoon, jollei kotoa löydy käyttötapoja. ;)
Miksi minä sitten hehkutan jonkun lärpykän takia? Saanen kertoa.


Laudepesuri ei ole mikätahansa vempain, vaan taidokas 27 cm:nen kotimainen tuote, josta on iloa ja apua. Laudepesuri on erityisesti saunan pesuun suunniteltu tuote, kuten nimikin kertoo. Siinä on käteen sopiva kahva, josta on helppo pitää kiinni. Myös iso miehen käsi mahtuu, siinä missä siro naisenkin käsi.

Laudepesuri on siis kahva, kahvassa lasta ja lastan päällä hankaussieni. Hankaussieni ei naarmuta puupintoja! Koska mitään pitkiä varsia tai ylimääräisiä vempaimia ei ole, pääset helposti käsiksi saunan lauteisiin, laudelautojen väleihin, säleikköihin, selkänojiin, paneeleihin, alarunkoon ja lauteiden jalkoihin.
Kylpyhuoneen kaakeli- ja laattapinnat sekä kylpyhuonekalusteet puhdistuvat laudepesurilla myöskin. 


Minähän aloin innolla hankaamaan lauteita, kun tällaisen ihanuuden sain. Piti tottakai kamera kourassa tarkkailla linssin läpi, onko ihan tosi, että kaikki lauteet ovat standardimitoitettuja vaikkapa laudevälien suhteen. No, sitä en tiedä varmaksi, kun en ole rakennusmestari, mutta luulen niin, koska laudepesurini sujahti lauteen väliä nuolemaan puhtaaksi. Ei enää sitä "odotanytettähammasharjaonvanha"-jutua! Hyvästi hammasharjat! Nyt vedellään välitkin isolla pinnalla kertavedolla! Tai muutamalla vedolla. Hammasharjalla nysvättiin KAUAN!
 Jos edes jaksoi nysvätä... ;)


Ja nämä saumat... Siis ei tietenkään mene saumojen väliin, mutta ne mihin nyt voi ajatella hammasharjankaan pystyvän, taas suitsait sukkelasti sinillä siivous sujui näppärästi. Ja Viltsu rallatteli runollisia riimejään. :)


Kastele laudepesuri pesuainevedessä. Pese saunatilat ylhäältä alaspäin.
Nosta saunassa irrotettavat lauteet pois paikaltaan, saat helpommin pestyä lauteiden alapinnat. Laudepesuriin on saatavana hankaussieniä kolmen kappaleen pakkauksissa.


Voiko sitten pesuria käyttää toistamiseen? 
Kyllä voi! Hankaussieni EI ole kertakäyttöinen. 
Huuhtele käytön jälkeen puhtaalla vedellä ja kuivata ilmavasti.

Entäpä, kun hankaussieni lopulta on kulunut liikaa tai kaipaa vaihtoa hygieniasyistä? 
Vedä pesurin sivuilla olevia lukitusnappeja ulospäin.
Vapauta kansi painamalla kannen päällä olevaa lukitusnappia. 
Avaa kansi.
Poista vanha sieni pesurin hammastuksista. 
Aseta uusi sieni pesurin alle. 
Tarkasta, että pesuri on keskellä sientä.
Paina sieni uusi kiinni pesurin hammastuksiin. Sulje kansi.
Varmista, että kannen päällä oleva lukitusnappi lukittuu ja työnnä sivuilla olevat lukitusnapit kiinni.


Sinituotteet löydät hyvin varustelluista kaupoista. Voit tutustua Siniin myös "VERKOSSA" sekä "FACEBOOKISSA".  Laudepesurin hinta on reilusti alle 10 euroa. Lisäksi löydät Siniltä välineet kaikkiin kodin siivouksiin. Aina lattiakaivon harjasta lähtien. Sinituote on laadukas ja arvostettu joululahjakin. ;)

Lahjasta puheenollen. Nyt on aika aloittaa arvonta, jossa yksi onnekas saa pikkujoululahjan, josta on iloa tulevillekin vuosille. Arvonta on kiitoksena kaikille vanhoille ja uusille Inspirationin lukijoille. 


Arvonta
Arvontaan saavat osallistua KAIKKI! Lukija ei tarvitse olla, mutta olisihan se kiva asia. Arvostan! 
Anonyymit, jättäkääs tunnistettava nimimerkki sekä sähköpostiosoite kommenttilaatikkoon! Kymmenen "Anonyymiä" tai "ANNAA" ei kerro kuka on se oikea. 


Arvon yhdelle kestokalenterin. 
Kestokalenteri on metallia ja postikorttikokoa. Lisäksi mukana on kirjekuori, jolla voit halutessasi lähettää kalenterin kaverillesi, jollet itse myöhemmin enää sitä halua. 
Lisäksi palkintoon kuuluu yllärikorvakorut puodistani!


Kuinka sitten voit osallistua? 

*Jätä kommentti, jossa kerrot oman Sini-muistosi, nimimerkkisi ja meiliosoitteesi.
Se antaa sinulle yhden arvan. 

*Jos haluat 4 arpaa, toimi edellisen mukaisesti JA julkaise blogissasi tämä arvonta ja linkki tähän blogiin. 

Kerrothan kommentissasi arpojen määrän! Muussa tapauksessa se on sen yhden arvan verran. 
Ja vain oikein kommentoimalla osallistut arvontaan. Lue siis ohjeet tarkasti. 

 Arvonta 26.11.-4.12.2014 välisenä aikana. Voittaja julkaistaan Inspirationissa arvonnan jälkeen ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostilla. 

Onnea jokaiselle arvontaan!


Kommentit

Piritta väistö sanoi…
Olen myös ihastunut sini-laudepesuriin. Taas koittaa joulusiivous ja laidepesurille käyttöä. Meillä on myös sinin mattopiiska kovassa käytössä ja kestänyt vuosia. Yhdellä arvalla mukaan.
Katja sanoi…
Yhdellä arvalla mukana: Minä tykkään kovasti Sini-tuotteen harjasta, jolla saa pestyä hyvin laattojen välit. Loistava väline.
Kata Maria sanoi…
Yhdellä mukaan. Tuo kalenteri sopisi niin mielelleni. :)
Sini muistona mummuni ikkunapesin! ;)
Maca sanoi…
Laatuun kannattaa luottaa! =Sini!.näitä tulee käytettynä.
Susanna sanoi…
Mulla ei ole Sini-muistoja...meillä on vissiin ollu aina jotain halpoja kopioita ;)) Arvonnassa olen mieluusti mukana arvalla. Kivaa päivää teille!
Beate56 sanoi…
Kiitos Sini-laudepesurin esittelystä. Meillä tarvittaisiin tommonen ja eipä ole kalliskaan eli pistetäänpä hankintalistalle.
Sini-muistoja..hmmm ei taida nyt tulla mieleeni. Kävin katsomassa Sinin sivuilla, ovatko kehittäneet pitkävartista harja-rikkalapiosettiä, no eivät ole. Minusta se on jotenkin huteranoloinen käteen eli jotakin parannusta toivoisin.
Yhdellä arvalla tulen mukaan.
Maaria sanoi…
Mukana!
Sinin tuotteet olen useasti todennut hyviksi ja kestäviksi, hinta vain hieman kirpaisee!

marvu954(at)hotmail.com
Hukkakukka sanoi…
Arvalla mukana. :)
Äitini käytti aina Sinin tuotteita, erityisesti parkettimoppeja, joten sitä kautta on tulleet tutuksi ja ilmeisen pitkäkestoisia ja laadukkaita tuotteita!
sopeutuja(at)hotmail.com
Cherrycloud sanoi…
Juuri tänään etsin tuollaista laudepesuria kaupasta, mutta en löytänyt. Vaikuttaa niin kätevälle että täytyy käydä uudestaan etsimässä :) Sinin tuotteet on muuten kyllä tuttuja, mutta kivoja uutuuksiakin on tullut.
cherrycloud@luukku.com
Linkitän blogiini tietenkin.
Tuitiina sanoi…
Sini lankamoppi + sanko jossa oli sen mopin liiat vedet pois 'puristin' oli ihan ensimmäinen siivoustuote, jonka hankin ensimmäiseen vuokrakämppääni, sillä minä tyttö sitten luuttusin lattioita ja puhdasta tuli :)
Neljällä arvalla mukana!
koiperhonen sanoi…
Yhdellä arvalla mukaan arvontaan. :) Sinimopilla tulee moppailtua aina silloin tällöin eli liian harvoin.. e1101012@edu.vamk.fi
Apris sanoi…
Melkein kaikki siivousvälineeni ovat Siniä, eli luotan laatuun ja ainakin osalla tuotteista on myös erittäin pitkä takuuaika. Yhdellä arvalla mukana.
sinise sanoi…
Sinin moppeja on aina tullut käytettyä.
senvia[at]hotmail.com
Anonyymi sanoi…
Mukana yhdellä arvalla.
Omistan siniltä ainoastaan lattiakuivaimen, mutta on ollut todellakin joka euron arvoinen!
Mussaka
mussaka(at)luukku.com
Anonyymi sanoi…
Mukana yhdellä.sinimoppi on se jota on tullut käytettyä tosi kauan. Salli.moilanen36@gmail.com
Anonyymi sanoi…
mukana arvalla!
sinimoppi on mulla ollut jo vuosia ja aivan huippu!
elluj
elina_jokitalo(at)luukku.com
Anonyymi sanoi…
Tuttu juttu! Mukana yhdellä arvalla.
t. mallukka
marja-anneli@luukku.com
Miimii sanoi…
Mukana yhdellä arvalla!
Laadukkaita Sinin tuotteita hankkisin enemmänkin budjetin salliessa, hyviä kokemuksia on.
wonderwhy@netti.fi
Jolana sanoi…
Yhdellä arvalla mukana!

Kiitos edellisille asukkaille, jotka antoivat minulle Sini mopin :) Se on ollut hyvä!

voilooa@gmail.com

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.