Inspiraatiohaaste

Sain "Tiia K.lta" aivan hurjan ihanan tunnustuksen. Tai haasteen ja tunnustuksen yhdistelmän tarkemmin ajatellen. Tiia K.n piti valita 3 inspiroivaa blogia ja näiden blogien tulisi jatkaa tätä Inspiraatiohaastetta vastaavasti valitsemalla uudet 3 inspiroivaa blogia.

Tiia K.n oma blogihan on "Minäkö keski-ikäinen" ja siellä Tiia K. kirjoittelee arjestaan avoimesti ja itsensä likoon pistäen. Hän osaa nauraa itselleen ja osaa kuvata asiat juurikin niin, kuin ne ovat. Kaunistelematta tai silottelematta.
Tiia K.n. blogista löytyy uskomaton määrä Disneyn mukeja! En ole ikinä koskaan kenelläkään nähnyt sitä määrää mukeja! Hänelle pitäisikin antaa kahvikuppi-haaste. ;)
Keski-ikäisen naisen elämä on täynnä erilaisia asioita; Perhe-elämää, matkoja, meikkausta, juhlintaa, suklaata ja kirjoja...
Tiian tyyli kirjoittaa on se juttu, joka minut sai koukkuun hänen blogiinsa. Tiian huumori uppoaa minuun. Keski-ikä ei ole häpeä eikä kalkkeutumista ja Tiia sen osaa parhaiten tehdä selväksi. Olen iloinen siitä, että Tiia K. sai tunnustuksen jo, sillä jollei olisi saanut, olisi hänen bloginsa minun listallani! EHDOTTOMASTI!Tiia perusteli minun blogini ja minut tähän Inspiraatio-haasteeseen näillä sanoin:

"Viltsu on myöskin ensimmäisiä blogiystäviäni, joka on jaksanut uskollisesti ja ahkerasti kommentoida blogini alkumetreiltä asti. Vili on auttanut blogien säädöissä, ollut tukena kun olen pelännyt postata jostain kipeästä asiasta, nauranut höpinöilleni, jopa todella hölmöille sellaisille. Vilin blogissa suuren osion kattaa korttien askartelu, joista rehellisesti sanon etten ymmärrä muuta, kuin että kauniita ovat. Tyttärieni jälleen lainatakseni "meidän äiti ei ole kovin askartelevainen". Mutta se ei olekaan se juttu miksi Viltsun blogia luen. Viltsu on aito, rohkea, kirjoittaa asioista tavalla johon monella ei riitä kanttia. Nostan hattua näistä ominaisuuksista ja arvostan ihmistä, joka tekee omaa juttua, miettimättä mitä muut tykkää. Koska itse sorrun aivan liikaa miettimään, tykkääkö muut jutuistani. Viltsu on sydämellinen, rohkea, aito ja hauska. Suuri persoona, johon on ollut ilo tutustua ja jonka kanssa olemme kertoneet huolistamme virtuaalisesti bloginkin ulkopuolella. Viltsu osaa suurella sydämellä iloita toisen puolesta, vaikka hänellä itsellään olisi juuri tuolloin vaikeaa. Sydämen suuruutta on Viltsu tulvillaan. <3"

Kirjoitan juuri sitä, mitä ajattelen ja toisaalta suoraan sydämestäni ajattelematta. On ilo huomata, että siitä tykätään! Tai no, ainakin yksi tykkää. ;)
Enää en tällä (keski-)iällä tahdo hyssytellä ja piilottautua toisten selän taa piiloon. Haluan katsoa lukijoita silmiin ja sanoa suoraan, että hei, pysähdy nyt hyvänen aika ja nauti! Nauti kun sinulla on siihen kaikki rahkeet! Kiitos Tiia K. ihanasta palautteesta!


Sitten minun tehtävänäni olisi sanoa kolme inspiroivaa blogia. Ajattelen, että helppoa! Tiedän heti sanoa ainakin kymmenen inspiroivaa blogia... 
Hetkinen! 
Siis valita kaikista vain kolme?!
 Eipäs tämä niin helppoa olekkaan! 

Millä perusteella valikoin vain kolme?! 
Paremmuusjärjestys... 
Ei hyvää päivää! Ei sellaista voi tehdä! 
Ei ole mitään mittaria tai arvoasteikkoa, josta voisin rustata kolme parasta!

Kolme blogia, kaikista inspiroivimmat, joista saan ammennettua voimaa, iloa, ideoita, energiaa,... Niistä blogeista lähden liikkeelle. Ja niistä sitten mietin, keiden kolmen luona käyn eniten blogi-kylässä. 
Keiden blogeja LUEN, enkä vain vilkaise.
Joista saan jotain sydämeeni.

Nyt en siis valitse parhaita ystäviäni blogimaailmasta, vaan suoraan ne kolmen kärki, joista ammennan voimavaroja itseeni! 
Ei se silti ole helppo valinta!
 Vain kolme... 


Blogit eivät ole paremmuus- tai muussakaan korostavassa järjestyksessä. Laitoin aakkosjärjestykseen ainoastaan. 

Kristallihelmi on blogi, jossa Sussu esittelee mm. itsetekemiään kortteja, kirjoja, sisustustarvikkeita... Sussu on hyvin monipuolinen askartelija ja todella taitava, inspiroiva ja kiehtova. Lisäksi blogissa vierailee ihana Luna-kissa. Luna on valloittava persoona, jonka arkea on hauska seurata. Vaikka Sussulla onkin kaksikin blogia, on Kristallihelmi minun valintani niin inspiroivaksi blogiksi, kuin aamuisin lukulistallenikin. Sielunsolinaa on sitten siellä usein-muttei-joka-päivä-listalla. ;) Kristallihelmen päivityksiä odotan innolla ja kurkistan aamuisin, onko uutta julkaistu tänään. Malttamattomana odotan aina uutta postausta. 

Ku ite tekee on täynnä monipuolista ideointia. Askartelun takiahan minä tähän blogiin alunperin jäin koukkuun, samoin myös Pinterestin puolella, mutta perhekodin arki saa minut myös seuraamaan blogia mielenkiinnolla. Onhan hoitotyö myös osa minun menneisyyteni arkea. 
Minna on luova, sosiaalinen ja monipuolinen nainen, joka Ku ite tekee-blogissakin sen osoittaa. Välillä sotketaan sormet maaliin, välillä otetaan valokuvia hyvinkin tarkasti zoomaten ja tehdään kuvista tarinoita. Emmon askartelukurssit ovat varmasti monelle tuttuja, mutta Ku te tekee innostaa myös muilla lifestylen saroilla. Herkkuja ohjeineen, lasten kasvatusta, plus muotia tai Kotona puuhastelua. Monipuolisuus sekä intohimo askarteluun ovat tämän blogin valttikortteja. 


Pitsi ja pipari on sisustusblogi ja tämän Inspiroiva blogi-listani yllättäjä, sillä minähän en niinkään sisustusblogeja seuraa, mutta Marin blogi on saanut minut koukkuun ja lukulistan kärkeen. En voi sanoa päivittäin lukevani, sillä päivityksiä ei ihan päivittäin tule, mutta aina kun tulee, luen.
Pitsi ja pipari inspiroi minua siksi, ettei kyseessä ole tavallinen valkoinen ja ah niin valoisa koti-blogi, mitä "kaikilla" tänä päivänä on, vaan Marin kotoa löytyy lämpimiäkin värejä valkoisen ja valoisan lisäksi. Näistä ihanuuksista Pitsi ja pipari-blogissa kerrotaan kauniiden kuvienkin kera. Sisustustyyli on muutenkin hyvin samantyylinen oman makumme kanssa, vaikka omamme onkin vielä sitä palapeli-sisustusta. Pitsi ja pipari antaa hyviä vinkkejä ja ideoita oman kotimme sisustamiseen ja tässä tottakai yksi hyvin iso plussa, miksi tätä blogia luen.

Kommentit

Minna Enqvist sanoi…
Kiitos ihanista sanoistasi!
Tiia Koivusalo sanoi…
Oi mahtavaa, jee nyt tämä on täällä! Voi Viltsu ihanuus ja anteeksi, että heitin pahan nakin, eli jouduit valitsemaan kolme blogia. Se olikin ainoa sellainen hankalampi puoli tuossa haastessa. :)

Koska kyllä siinä tulee pesäpalloilmiö, kun nuorena kukaan ei valinnut joukkoon kuin vasta viimeisenä. Minun perusteet tiedän ja oli mielenkiintoista lukea sinun. <3

Ja kiitos sinulle, että olet siellä aina lämpimästi kommentoimassa ja huumorilla. Olet mahtava huumoripakkaus. Nyt menen tutustumaan noihin vinkkaamiisi blogeihin. <3

Iloista iltaa ja kiitos hyvän kierrättämisestä moneen suuntaan.
Tuula's life sanoi…
Hei Viltsu! Tämä haaste on mainio, tässä löytää itsekin uusia seurattavia.
Minä valitsin tuon Tiia-ihanaisen yhdeksi inspiraatio-blogikseni, Tiia kun on niin rehellinen ja mainio päiviensä tallentaja.
Tiia oli valinnut sinun blogisi yhdeksi inspiraatioblogikseen mukavin argementein. Niinpä minäkin nyt haluan tutustua sinuun ja hyppään seuraajaksi.
Terveisiä Tuulialta Turusta.
Manumiina sanoi…
Onnittelut! Ainahan on mukavaa saada tunnustusta.
Nyt oli kivaa löytää tämän sinun postauksesi avulla taas kaksi uutta mielenkiintoista blogia. Susannan ja Minnan blogit ovat jo ennestään tuttuja.
Sitä ihailen, kun jaksat tehdä niin ahkerasti uusia postauksia. Itsellä tuntuu, että välillä ei vaan saa millään tehtyä edes pientä postausta. Toinen asia, missä voisin tehdä parannusta, on kommenttien jättäminen. Olen viime aikoina ollut aivan liian laiska jättämään mitään julkista merkkiä blogivierailustani.
Hups, nyt taisin ihan ylittää itseni, kun näin pitkään kirjoittelin.
Tiia K. <3 tiedän tunteen, kun jää viimeiseksi ja sitten opettaja pakottaa ryhmän ottamaan sinut oman ryhmänsä jäseneksi. :( snif.
Vaikeaa on valita kolme blogia ja vaikea myös jättää ketään pois päivittäin käymistäni blogeistakin, mutta säännöt ovat sääntöjä. ARGH. mutta kivaa toisaalta oli! Pisti ajattelemaan kunnolla kaikkia blogeja!

Tuulia, hei, ja ihana saada sinut lukijakseni. tervetuloa! Minäkin kurkkaan sinun blogiisi. tiia ei voi olla väärässä... ;)

Manumiina, voin paljastaa salaisuuden, että olit yksi niistä, joita mietin listalle, mutta oikeastaan aikamoiseksi arvonnaksi meni lopputuloksen saaminen. Postausten määrä ei ole se pointti, ja nyt tosiaan ystävyydelläkään ei ollut merkitystä. Ei kommenttien määrällä tai laadulla. Mutta tokihan kaipailen kommentteja lisää ja kovasti yritän miettiä, miten saisin ihmiset kiinnostumaan kommentoinnista!? Ne kun ovat minulle tärkeitä ihan muuten.

Viltsu sanoi…
Ole hyvä. ��
Viltsu sanoi…
Ole hyvä ��
Susanna sanoi…
Voi kiitos Viltsu ihana! ja anteeksi kun en ole huomannut tätä. Kiitos kun vinkkasit!!!