Siirry pääsisältöön

Puhutaan teestä, osa 10. Lopetetaanko jo?


Vieläkö jaksatte kuunnella, tai oikeastaan lukea teestä? 
Teenkö lisää tee-postauksia vai joko riittää? 

Tämä ainakin. Yleisö päättää! 

Ajatellaan ihana rauhallinen hetki teekupposen ja omenapiirakan jätskillä parissa. Siihen vaikka uusin lempparilehti seuraksi tai paras ystäväsi pitkän tauon jälkeen. Tätä ihanaa hetkeäsi varten olet päättänyt tehdä teetilauksen, jotta varmistat makuelämysten täydellisen sopusoinnun. 

 

Kaikki kaupat kaukana tai jo kiinni. Ehkei siellä omassa lähikaupassa edes ole haluamiasi makuja. Minusta ruokakauppojen pussiteet ovat ihan hyviä, mutta erikoishetkiin haluan teekauppojen ihanuuksia. Laatua! sitä, että makuun ja laatuun, kokonaisuuteen tuoksujenkin suhteen on panostettu. silloin valintani on teekaupat. Meillä täällä, missä olenkaan, ei ole ihan oven takana teekauppoja, joten mieluiten tilaan teeni netistä. Toimii, kunhan tietää, mistä tilaa ja mitä tilaa.

Siispä kuvitellaan, että tekisin tilauksen, jossa olisi jotain tälle rentoutushetkelle.
 Valkoista teetä... Eikun vihreää. Mustaa sen olla pitää päivällä, eikun matea. Voi ei. Makuvaihtoehtojakin on kymmeniä kaikista! Mitä teen?! No tietenkin tilaan laajemman setin, eli teetarakan, josta riittää pitkäksi aikaa iloa ja valinnanvaraa!

Parhaimmillaanhan teetarakka näyttää tuolta upealta kokoelmalta erikoisteetä. Pienet purkit täynnä! On mistä ottaa! Ihana odotus. Sain kuin sainkin ostoskoriin sen toiseksi viimeisen teetarakan! Ei olleet vielä loppuunmyyty. Ja alan raivaamaan tilaa sille paketille. Olen jo niin täpinöissäni tulevasta!

Paketti saapuu aikanaan, nopeastikin. Jippii! Lähden hakemaan sitä postista.
Palaan kotiin ja alan avaamaan pakettia. Mutta ihmettelen, miksi se kolisee niin kummasti?


Saan paketin auki ja minua odottaa järkyttävä näky! Teetarakka makaa laatikossa ja purkit auki ja tottakai ylösalaisin ja sekaisin.
Vain pari purkkia on kiinni visusti ja siis turvassa. 
Parahdan! enhän minä nyt voi tuollaista teesotkua käyttää! Tiedä missä se laatikko on pyörinyt ja milloin purkit auenneet! Voi olla vaikka mitä pölyä sisällä! Sitäpaitsi aika epätodennäköistä, että kaikkien erilaisten makuteiden sekoitus edes olisi juotavan makuista! 


Keräilen purkit yksitellen pois laatikosta ja kyyneleet alkavat valua poskilleni. Olen menettänyt koko paketin sisällön! Purkit olivat paketoitu tarakkaan kiinni, eikä erikseen yksitellen turvallisesti paketoiden. 


Murunen saa päähänsä, että onhan siinä nyt jokin takuu ja palautetaan tuote ja vaihdetaan tai ainakin saan ne teet jos ei koko tarakkaa. siispä kuivaan kyyneleeni ja otan yhteyttä firmaan, josta tämän tilasin. Vastaus oli karu: emme voi toimittaa kyseisiä teemakuja erikseen, emmekä voi vaihtaa teetarakkaa. Lisäksi minun olisi pitänyt ymmärtää tilata erikseen SÄRKYVÄ LISÄ! Eli maksaa 7 euroa postimaksujen lisäksi siitä, että pakkaavat purkit erilleen pakettiin, eikä tarakassa kiinni.

Lohdutukseksi sain seuraavien päivien aikana muutaman näytepakkauksen eri teemakuja. Ei samoja, mitä tarakassa olisi ollut, mutta Jotain kuitenkin. Keitän niistä teen rentouttavalle teehetkelleni.

Tulevaisuudessa tiedän, ettei mitään pidä tilata ilman särkyvää lisää, ellei ole täysin varma, ettei paketissa ole irtoavia osia!

Ehkä pettymystäni helpotti se, ettei itse teetarakka ollut rikki. Lisäksi sain osan teestä muuta kautta hankituksi ja aion tuunata purkit niin, että niissä lukee niitä makuja, mitä saan varmasti hankittua irtopaketteina. Purkit ja tarakka on nyt puhtaat. 


Kyllä, olen keittänyt jo teetä niistä teetarakan makuisista teistä, mitä muuten sain hankituksi. 
Tykkään! Maistuu se kahvikupistakin. 

Kokemukseni oli yksi huono kokemus hyvien kokemusten joukosta. Olen yhä sitä mieltä, että Netin kautta SAA Laadukasta teetä!

Minun suosikkini on Mandragora, mutta sillä ei ole mitään tekemistä tämän postauksen kanssa! 

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…