HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista. 
Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä. 
Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 


Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni vain jotenkin keskiaikaista? Entä voiko jokin pikkutuubi riittää yhtään mihinkään?
Testaukseenhan ne molemmat sitten pääsivät ensimmäisenä. 

Huulivoide näyttääkin mansikkaiselta. Tuoksu on herkullinen ja miellyttävä. Sipaisu huuliin ja välittömästi peilin äärelle. Menikö päin naamaa punat vai mitä tapahtui?! 
Himalaya herbalsin huulivoide antaa luonnollisen ja kauniin kiillon, muttei todellakaan ole mikään huulipuna tai ihoa värjäävä teini-puikko. (kuten mielikuvani ensin ajattelin, yhtään väheksymättä teinejä tai heidän meikkituotteitaan)

Olen hämmästynyt ja erittäin tyytyväinen huulivoiteen kiiltoon, sillä kiilto todellakin korostaa huulia kauniisti, mutta myös luonnollisesti. Lisäksi tuotteen koostumus on voidemainen ja riittoisa, sekä huulia hoivaava ja pehmentävä. Jo yksi kerta auttoi kuivettuneita huuliani huomattavasti ja saatoin olla useita päiviä ilman huulivoiteita. Normaalisti huuleni kuivuvat syksyisin ja talvisin ja joudun voitelemaan tiuhempaan. Tästä huulivoiteesta sain suosikkini, sillä nyt voin yhdellä puikolla hoitaa huuliani ja saada niistä kauniimmat. Ei enää rohtuneita, vaaleaksi kuivuneita huulia! 

Kylläpä voikin nopeasti mieli muuttua! Eikös se toisaalta ole sitä naisen etuoikeutta? ;)

Mansikansiemenöljy - antioksidanttinen, ravitsee ja pehmentää huulia
Aprikoosinkiviöljy - pehmentää halkeilevia huulia antaen pitkäkestoisen
suojan ja kosteutuksen

EI SISÄLLÄ
Säilöntäaineita
Vaseliinia
Synteettisiä väriaineita
Mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita

Jollet pidä jostain syystä mansikasta, valittavanasi on mansikkaisen strawberry shinen lisäksi myös Nourishing lip balm sekä ihana cocoa butter lip balm.


Himalaya herbalsin Multipurpose cream pääsi vertailuun aivan selkeästi. Minunhan piti vain testata, eikä vertailla, mutten voinut itselleni mitään. Onhan kokemukseni Bepanthenista sekä Basipactista sen verran hyvät, että tiukka syyni oli. Voiko joku uusi hoitovoide olla parempi kuin kaksi vanhaa!?

Kyseessähän on monikäyttöinen hoitovoide. 
Sipaisin välittömästi halkeileviin jalkoihini, haavaumiin käsissäni sekä hiertyneisiin varpaanväleihin. Lisäksi jalkapöydässäni oli tulehtunut hankauma Turkin reissun jäljiltä. Nyt siis oli paikkoja, mitä testata! Jalkapohjanikin niin surkeassa kunnossa, että huusivat jo hoosiannaa! 


Tässäpä olisi kuva tulehduksesta ja hiertymästä. tuollainen verenpunainen hiertymä, joka ei enää vuoda verta, mutta turvotusta, punoitusta, kipua ja pientä tihkua.
Otin Himalaya Herbalsin Multipurpose cream-tuubin esille. avasin korkin ja katsoin koostumusta ihmeissäni. Hyvin paljon muistuttaa sellaista kosteaa rantahiekkaa, josta saa tehtyä maailman hienoimmat hiekkalinnat. Otin ihan sormenpään verran vaan voidetta somelleni ja mietin, ettei se mihinkään riitä, mutta laitan pikkuisissa määrissä sitä hoitoa vaativiin kohtiin. 

Se massa, jota kuvailin hiekkalinna-hiekaksi, muuttuikin voidellessani jalkaani voiteeksi! Ja riittoisaksi voiteeksi! Yksi sormen päällinen riitti laajemmallekin alueelle. Hämmästyttävää! 
Eipä paljon kulunut vaikka käytin haavaumiin ja muihin hoidettaviin kohtiin!

Hoitaa ja parantaa hiertymät, haavat, palovammat, ihottumat, hyönteisten puremat, haavaumat.
Hoitaa myös sienten aiheuttamia ihotulehduksia.

TEHORAUHOITTAJA

Tehoaineet
Aloe vera - antibakteerinen, rauhoittava, edistää ihon paranemista
Sinkki - antiseptinen
Kalsium – nopeuttaa ihon paranemista


Vuorokaudessa pienimmät käsien halkeilut olivat ummessa. Viikossa jalkani oli normaali! Ei turvotusta, ei punoitusta, ei yhtikäs mitään! Jälki näkyy, että on siinä jotain ollut, ja varmaan arpi jääkin, mutta eipä olisi meikä-Viltsu uskonut, että se huolestuttava jälki siitä paranisi ilman lisädroppeja! Ja niiin mahdottoman pienillä annostuksilla!

Nyt on pakko myöntää, että enemmän kuluu aikaisemmin käyttämiäni hoitovoiteita kuin mitä tätä Multipurpose creamia! Selvää säästöä siis ja oman itseni arvostusta. Ei tarvita enää lääkeaineita. Riittää luonnonkosmetiikka!

Himalaya herbals-luonnonkosmetiikka-tuoteperheeseen kuuluvat myös mm. hammastahna sekä tällä viikolla esittelemäni muutkin tuotteet! Ole kuulolla! Pian selviää, kuinka kävi ihoni voiteiden ja puhdistusaineiden kanssa. Entä mitä muita tuotteita on tarjolla?

MÄ VIIKKO ON HIMALAYA HERBALS-VIIKKO!

Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Oi jee mahtavaa, pääsit tuohon Ellit testiryhmään, ihana juttu. Minäkin hain siihen silloin, mutta sitten tapahtui käänne ja pääsinkin testaamaan niitä PR-yhtiön kautta tai siis osaa noista. Mutta se meikinpoistoainekin on jumalainen, meikit vain pyyhkiytyy pois. Vitsi on kyllä mahtavat tuotteet. !
tiia, sitä meikinpoistoainetta tykkään itsekin käyttää iltaisin. Kiva, kun sinullekin tarjoutui tilaisuus tutustua näihin. Osaankin vaikka.