Himalaya herbals-viikko: Meikinpoistoaine

Inspirationin Himalaya herbals-viikon torstain tuote on meikinpoistoaine. 
Mutta mikä on Himalaya herbals?

Yli 80 vuotta sitten MR. M. Manal lähti Burmaan vierailulle. Matkansa aikana hän näki levottoman norsun rauhoittuvan jonkin juuren avulla. Mr. M. Manal kiinnostui juuresta ja alkoi suunnitella sen käyttöä ihmisillekin yhdessä erinäisten tieteenalojen kanssa. 

Kaikkien prosessien ja tuotesuunnittelujen jälkeen vuonna 1934 lanseerattiin ensimmäinen Serpina tuote, joka auttoi verenpaineeseen. Sama juuri siis, jolla aikaisemmin norsuja rauhoiteltiin.
Tuotekehittelyjen kautta vuosien saatossa sama intohimo ja uteliaisuus ovat jatkuneet ja vuonna 2001 lanseerattiin Himalaya herbals-brändi. 

Himalaya herbalsin ideana on ayurvedan avulla lisätä terveellisiä elämäntapoja sekä pitkäikäisyyttä.  Tänään Himalaya tuotteet ovat hyväksyneet 300 000 lääkäriä ympäri maailmaa ja kuluttajat 89 maassa luottavat Himalajaan heidän terveydessään ja henkilökohtaisen hygienian tarpeissa.



Himalaya herbals gentle make-up remover, eli hellävarainen silmämeikin poistoaine sopii päivittäiseen meikin poistoon ja kaikille ihotyypeille. 

Meikinpoistoaine poistaa niin tavallisen silmämeikin, kuin vedenkestävänkin meikin hellien silmiesi ihoa. Ihana tuote! Ei jätä mitään rasvaisia lammikoita silmien ympärille!
Tiedätkö tunteen, kun laitat viileät kurkkusiivut silmillesi? Sama tunne tulee tällä tuotteella, mutta kätevämmin! Virkistää ja viilentää! Ja hei, sopii myös piilareita käyttäville!

Helppo käyttää. Otat vaan nestettä hieman vanulappuun ja pyyhit meikit pois. Ei tarvitse pestä vedellä tms enää. 
Oma kokemukseni yleisesti ottaen meikinpoistoaineista on juuri sitä rasvaisuutta ja saa hangata ja lotrata kunnolla. Tämä tuote on taattua Himalaya herbals-laatua! Riittoisa pullo, kätevä avata ja sulkea ja sopii peilikaappiinkin mainiosti. Jes! 


Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Meikinpoisto siis silmien on maailman paras, oikein hämmennyin miten hyvä se on. :) Ihanaa päivää Viltsu. <3
tiia, taitavat kaikki olla parhautta. En löydä huonoa tuotetta näiden joukosta.