Himalaya herbals-viikko: Intensive moisturizing cream


Himalaya herbals-viikko on puolessa välissä. Tänään esittelen ihanan voide-duon päällimmäisen purnukan, eli tuon turkoosinvärisen, Intensive moisturizing creamin. 

Tässä onkin sellainen voide, josta intoa puhkuen voisin kiljua ja huutaa ääneen kuin nuoret pissikset konsanaan, että hip hei jippigaijey, tämä on MINUN TUOTTEENI! Pyrin kuitenkin pitämään itseni kasassa ja asialinjalla. Vaikeaa se silti on, sillä todellakin, Intensive moisturizing cream sai minut vakuuttuneeksi itsensä tehokkuudesta ja tarpeellisuudesta meidän perheessä. 

Kyseessähän on tehovoide, joka on tarkoitettu koko vartalolle, mutta erityisesti hyvin kuiviin kohtiin kehosta. Voide kosteuttaa ja hoivaa ihoa niin, että tavalliset kosteusvoiteet jäävät mennen tullen häviölle tehoissa. Oli meinaan hurja tunne, kun illalla rasvasin jalkani, jotka hilseilivät ja olivat hyvin kuivat. Ongellemani. Nukuin levollisen yön ja aamulla katselin jalkojani ja ihmettelin, mitä oli tapahtunut?! Jalkani olivat sileät ja hyvinvoivan oloiset. Kuivat ja hilseilevät jalkapohjat olivat paljon paremmassa kunnossa, mitä muilla voiteilla viikkojen tai kuukauden jälkeen! Koska jalkani todellakin olivat huonossa kunnossa, käsittelin jalkani kolmena iltana samalla tavalla. Voitelu ja sukat jalkaan. Se riitti. Toki uusiihan se kuivuus, mutta tällä voiteella saan pidettyä kunnossa niin jalkani, kuivat kyynärpäät kuin muutkin kehoni tehovoitelua kaipaavat osaset. 

Edelleen puhutaan kolikoilla ostettavasta tuotteesta ja silti laadukkaasta ja tehokkaasta tuotteesta! Näitä Himalaya Herbalsin tuotteita EN esittelisi, ellen olisi vakuuttunut asiasta. 








Kommentit

Tuula's life sanoi…
Ruusuja saat! Mainion tuotteen esittelit. Minulla on tuota voidetta käytössä. On ihanaa kuiville jaloille.
Kiitos! Kevyin jaloin mennään!
Viltsuuuu!!! Tuhannet kiitokset tunnustuksesta, niin kaunista tekstiä kirjoitit että ihan punastuin! <3 Teen haasteen eteenpäin heti ensi vkolla kun joulukalenteri alkaa!
En ole muuten koskaan nähnyt tälläisiä ihonhoitotuotteita ja vaikuttavat mielenkiintoisilta! Täytyy mennä googlettamaan saako niitä ostettua täältä espanjasta!
Ainakin maailmalta tänne Pohjolaan saapunut ja lentoemojen suosima sarja, joten toivotaan, että myös Espanjassa sitä olisi. Tai verkkokaupoissa!
Tuulia, Kiitos! Kyseinen voide todellakin tekee ihmeitä