Brum brum bruuuuum!


Postipoika soittaa kahdesti. Meille tosin riitti yksikin kerta. Olin juuri noussut sängystä ja vielä täysin nakuna kylppärissä, kun ovikello soi. Eka ajatus oli, että posti-aika, mutta eihän he kanna enää maxeja kotiin, joten olisiko jehovan todistajat? Hiukset sekaisin vielä, nopsaan vaatehuoneelta kylpytakki päälle ja potkimaan oven edestä pahvilaatikot, jotka roskakatokseen menossa, edestä pois. Siellä se postipoika odotti oven takana kiltisti ja ojensi ylisuuren kuoren minulle, hymyili ja ojensi loputkin postimme kauniissa nipussa. Toivotti hyvät päivänjatkot ja lähti. 
Olen sen verran hempukka-rinsessa, että nolottaa ilman meikkiä, aamuhiuksilla ja kylppäritakissa ketään tavata, mutta onneksi oli tuntematon postinjakaja. :D Ei tainnut kovin järkyttyä kuitenkaan, hymystä päätellen. Katsoi varmaan, että onpas siinä hehkeä nainen heti aamutuimaan. :D :D REPS! 

Hehkeydestä puheenollen, olen nyt jo jonkun aikaa testaillut aivan huippuihanaa voidesarjaa ja tulen niin innolla ne sinullekin esittelemään, jotta olehan kuulolla! 



Laadukkaat tuotteet auttavat niin silmäpusseja vastaan kuin vaikkapa siivouksessa. 
Nenäpäivän kohokohtia. Turkoosi patukka. 
Tällä en kiharra hiuksia, enkä anna kaksoisleualle akupunktioita, vaan lataan tarvittaessa kännykän kätköilyreissuilla. 
Olen niin haaveillut tästä ja nyt se on minulla! Samalla sain tukea nenäpäivää 2 euron summalla. 



Tuo EXTRA BOOST-lause onkin tuttu voidepurkeistakin. Jotain yhtäläistä siis tällä virtalähteellä ja kasvojen virtalähteillä. :) 



Virtaa on pienissä ihmisissäkin. Joskus sitä intoa miettii, että onko sen virran lähteen pakko lakata toimimasta aikuisena?! Entä jos juoksisimme aikuisenakin pitkin huushollia ja kirmaisimme kuin villivarsat kevätlaitumella!? Kiljahdukset voisi kuitenkin jättää pois. AH, korvani soivat yhä ja ovat tukossa. Onneksi huomenna pääsen lääkäriin... Tosin taitaa nyt jokin muu syy olla, kuin kirmaavat lapsoset. Synttärikakkujakin oli pari kappaletta ja maistoin hyytelökakkua ja oli taivaallista! 


Murusella soi tänään korvamatona eräs Toni Virtasen esittämä kappale. Minä sitten ajattelin auttaa ja aloin hoilaamaan antaumuksella Wannabe:ta. En edes muistanut kaikkia sanoja, joten annoin paukkua tyyliin "didididiididiiwannabe Viliviliviliwannabe...". siis niin typerää kuunneltavaa mun versio, kuin olla ja saattaa! Mutta kuis ollakkaan, se jäi meille molemmille Vili-versiona soimaan päähän! JIHAA! :D

 Jihaa huudahdin sen aamullisen postipoijjaan paketinkin vuoksi, sillä kuoresta löytyi mm. joulukalenteri! Eikä mikätahansa kalenteri, vaan...


Rinsessalle oma Rinsessakalenteri! :D 

REPS! 

Tästä riittää iloa pitkäksi aikaa! 
Kiitos Sussu! <3


Toivottavasti kortistanikin on iloa pienelle synttärisankarille, sillä tein hänelle päheen tipu-kortin. 


Jäbä tykkää traktoreista ja angry birdseistä, joten molempia oli hyvä olla kortissakin. 


...Ja kortin taakse nimmarit ja onnitteluviestit. 
voisin wannabeet jo jättää pääni sisältä ja hoilata "oi jospa oisit saanut olla mukaaaaaanaaa!"



Brum brum bruuuuum!

Nyt lepoa. Nuo juhlat veivät mehuja. Huomenna lääkäriin ja tulee taas selvyyttä tulevaisuutta varten. Tälle viikkoa luvassa kaikenlaista erilaista puuhanpuolikasta. 
Sitä minä vaan ihmettelen, ettei paikalliset eläintarvikekaupat myy kissoille kovinkaan paljoa tarvikkeita. Aina vaan koirille ja jyrsijöille. Linnutkin ovat paremmin varusteltuja, kuin kissat. akvaarioihinkin saa kaiken maailman härrävärkit, muttei kissoille esim. ruokakuppien alle muovikaukaloita. Tai pesäpaikkoihin muuta, kuin yksi ainoa malli. Montakos mallia koirille onkaan!? Kymmenen? Siinä olisikin jollekin hyvä markkinarako. Kissatalo! Kisun huoltamo. Mirrin vehkeet... eih! :D 

Ja nyt potun keittoon! 

Joulukalenteriasiasta vielä, jotta ei montaa pakettia puutu enää, joten kohta arvontaa tiedossa! Mutta tarkistathan oletko jo laittanut kaikki luukut omalta kohdaltasi tulemaan! 

Tätä hetken kappaletta en saanut linkitettyä tollai kuvallisesti, joten pelkkä linkki tässä. : "MUURI"

Kommentit

Tuula sanoi…
Perunoiden keitosta tuli mieleen, että olis pitäny postittaa myös perunoita :D
:D Sinulta se ei ideat lopu. :D
Tuula sanoi…
ViliVili vaant... ;D
https://www.youtube.com/watch?v=gJLIiF15wjQ
:D Noi maustelikat vetää eri sanoilla! :D Jotai Wannabeeta! Outoa! vilivilivilivilivannabiii