Tällaiset atc:t sain tehtyä...
Enkuli-ystävä

Happy cat




Eilispäivänä oli ihania asioita taas. Teimme hunajanaamioita koko kropalle ja kävimme terva-hunajasaunassa. Ihanan rentouttavaa ja nukuin pitkät unet ilman heräämisiä kertaakaan! 

Eilen myös sain Tuulan paketin, mikä sai hiljaiseksi minut. Se on harvinaista, että minä hiljaiseksi menen, mutta sanat, jotka kortissa olivat, olivat niin sydämestä ja niin ihania... KIITOS! 

Lisäksi oli kaikenlaista kivaa matskua ja synttärilahjaksi ihana kaulahuivi, jollaista olen toivonutkin, mutten todellakaan uskonut, että saan sen lahjaksi! IHANA! 
Tarpeeseen tuli myös tarra-kansio. Saan lisätilaa tuollakin ja toivomaani järjestystä! 
Lisäksi saimme kauniit ruusupyyhkeet! Minulle pinkki, Muruselle sininen. 

KIITOS TUULA!


Sokerittomuus jatkuu yhä. Tai tuleehan sitä sokeria väkisinkin, jos syö vaikkapa jogurtin, muta en lisää mihinkään sokeria enkä syö karkkia, pullaa jne. Mutta kun mieli teki jotain hyvää eilen! 

Enpäs langennutkaan, vaan laitoin banaanin, mandariinit ja viinirypäleet tehariin ja brum brum bruuuum! 


Ihana hedelmälihaa sisältävä hedelmäpommi-juoma oli siinä! sokeria ei todellakaan tarvinnut lisätä, koska hedelmissä sokeria on itsessään jo niin paljon. Tällä tavoin sain tyydytettyä makeanhimoni ja samalla vitamiinejä ja energiaa. Lisäksi kulhosta pois hedelmien rippeet. Eivätpäs menneetkään pahaksi. Liian usein, liian moni heittää hedelmiä pois, koska ne homehtuvat tai muuten happanevat. Tällainen juoma on hyvä keino saada isompikin määrä pois kerralla. Tai sitten jos pilkkoo hedelmäsalaatiksi tai vaikka sitten jokin sekahedelmäpiirakka. Vaihtoehtoja riittää!

Mukavaa viikonloppua!

Viltsu




Kommentit

Kiitos vierailustasi. Ihana toi sun enkuli kortti. Mulla on askarteluhuone ja koko pöytä nyt sekaisin, siis täynnä tavaroita,alekkain ja päälleikkäin !!!
Mä kun niitä sinisiä :) :) plänttejä peittelen ja teen joulukortteja.
Nyt ei niin enään harmita toi juttu, mutta en koskaan, en koskaan laita ruokakassiin askartelujuttuja. Se on ihan totisen totta :) :) !!!
Tuula sanoi…
Ainahan se tarvittava on kateissa...
Olkaa hyvä :)