Kuoleva Suomi -tulevaisuuden kehitysmaa

Tällä kertaa julkaisen kopioidun tekstin jonka bongasin UUSI SUOMI-verkkolehdestä 22.9.2013.
Teksti ei siis ole omani, mutta löydän kyllä asioita, joista voisin itsekin omakohtaisesti kertoa. Ja ei, en ole rasisti, en väitä, että olisin KAIKESSA samaa mieltä tai että juuri samoin kaikesta kirjoittaisin. Nappasin tämän teille luettavaksi, koska asiaa on paljon!

Julkisia tämän vuoden ja viime vuosien uutisia Suomestamme:

 • Suomen vesi- ja viemäriverkosto on rappiokunnossa. netistä on voinut ällistellä kuvia umpikarstoittuneista putkista, joita ei ole enää ollut Suomessa varaa kunnostaa.
 • Suomen tiet ovat vaarallisen huonossa "kehitysmaakunnossa", koska määrärahoja niiden kunnostamiseen ei muka enää ole, vaikka verorasite per työssäkäyvä kansalainen on huipussaan ja maksamme myös ylimäräisenä rasitteena kiinteistöveroa, joka on joka vuosi noussut. Vaikka ennen ei ollut kiinteistöveroa, uusiakin teitä oli varaa rakentaa ja entisiä pitää kunnossa, koska omat verovaramme käytettiin omien kansalaistemme hyvinvointiin. 
 • Osa kunnista ja seurakunnista on taloudellisesti "kuilun partaalla".
 • Opettajia lomautetaan ja osa kouluista peruuttaa jopa lasten joulujuhlat varojen puutteessa. 
 • Useat koulut ja julkiset rakennukset ovat homehtuneet, koska niiden kunnossapitoon ei ole ollut varaa. Oppilaita, opettajia ym. kuitenkin tekee työtäänkin näissä homerakennuksissa remontteja odotellessa.
 • Sairaanhoitajat nääntyvät työtaakkansa alle.
 • Konkurssien ja loppuunmyyntien määrä kasvaa eivätkä pienet kivijalkayrittäjät enää voi jatkaa, koska se ei kannata.
 • Tavarakauppa ei vedä, vienti ei vedä, tehtaita suljetaan ja Nokia on pääosin myyty ulkomaille Elopin projektina, joka näyttää ikävästi nk. Troijan hevosprojektilta. 
 • Leipäjonot kasvavat ja niissä jonottavat kantaväestön ihmiset.
 • Lasten huostaanottojen määrä on räjähtänyt ja perheväkivaltaotsikot ovat arkipäivää.
 • Suomalaisille kantaväestön nuorille opiskelijoille ja työntekijöille ei enää riitä vuokra-asuntoja ja he päätyvät epämääräisiksi vuosiksi asuntojonoihin, koska hienoimmille ja kalliimmille asunto-alueille pääkaupunkiseudulle ovat päässeet runsain joukoin maahanmuuttaja- ja pakolaisstatuksella asumaan ilman jonottamista ja verovaroin kustannettuna ne, joiden ei edes esim. työn vuoksi olisi lainkaan välttämätöntä ja tarpeellista asua pahimmilla asuntopula-alueilla, koska iso osa heistä elää sosiaalituilla ja käymättä töissä.
 • Suomalaisen nuoren korkeakouluopiskelijan voi pakottaa ottamaan asuntolainaa (jolloin he eivät voi saada vaihtoehtona toimeentulotukea). Sen sijaan Kelan/STM:n tulkintaohjeen (2013:4) ja "oikeuskäytäntömme mukaan mm. maahanmuuttajataustaisuus oikeuttaa kieltäytymään lainanotosta ja valtiontakauksesta. Maahanmuuttajataustaisuus siis oikeuttaa kantaväestöä parempaan kohteluun ja siihen, että kantaväestö velkaantuu jo nuoruudessa, jos viitsii kouluttautua.
 • Maahanmuuttajanainen nosteli Kelalta väärin perustein sosiaalietuuksia 40.000 eurolla, mutta häntä ei oikeuden päätöksellä velvoitettu palauttamaan väärin perustein saamaansa summaa. Jos kantaväestön henkilö tekisi esim. petosrikoksen, jo 10.000 euroa on katsottu toteuttavan törkeän petoksen tunnusmerkistön (ei siis vain "tavallisen" petoksen).
 • Vanhukset ja nuoremmatkin joutuvat muuttamaan pois omakotitaloistaan eli omista kodeistaan, koska heillä ei enää ole varaa maksaa kohonneita lämmityskustannuksia eikä järjettömiä energiaveroja, joita hyvätuloiset päättäjämme mielivaltaisesti määräävät. Heillä ei myöskään ole varaa vaihtaa talojensa lämmitysjärjestelmää.
 • Kun mummot, papat ja muut omakotiasukit yrittävät säästää lämmityskuluissa lämmittämällä puilla, EU yrittää kieltää myös puun myynnin polttopuiksi salaa valmistellulla hankkeella.
 • Maahanmuuttajien osuus esim. Suomen raiskausrikoksista on väestömäärään suhteutettuna huomattavasti korkeampi kuin kantaväestöllä. Lehtiuutisen mukaan eräissä ulkomaisissa "kulttuureissa" joka neljäs mies on raiskannut naisen ainakin kerran. Eli sitä pidettäneen ilmeisesti "normaalina" miehisenä oikeutena. 
 • Eräissä Suomen maahanmuuttajaryhmissä nk. huoltosuhde (työssä käyvien suhde niihin, jotka elävät toisten työllä) on 1/10. Toisin sanoen jokaisen työssäkäyvän olkapäällä istuu taakkana 9 ylimääräistä ruokittavaa ja elätettävää. Lisäksi näistäkin osa on töissä, joita ei edes tarvittaisi ilman maahanmuuttoa, kuten maahanmuuttajia varten tarvittavina ylimääräisinä tulkkeina, erityisopettajina ja nk. monitoimikeskuksissa.
 • Maahanmuuttoa puolustellaan sillä, että Suomi muka tarvitsee ulkomaisen työvoiman "moniosaajia". Tosiasiassa kantaväestössäkin on työttömyyttä liikaa, ylisuuri osa maahanmuuttajista päätyy työttömiksi ja nostelemaan runsaasti verovaroin kustannettuja sosiaalietuuksia mm. suurille lapsimäärille, joiden sukulaisuussuhteen dokumentaatiokin on monissa tapauksissa puutteellinen. Maahanmuuttajaväestön työttömyysaste on todistettavasti korkeampi. Tätä on tutkittu mm. STM:n tutkimuksessa, jossa selvitettiin kuntien maksuvajeen syitä. Joidenkin maahanmuuttajien osaamistaso on niin heikko, että heille on pitänyt kädestä pitäen opettaa jopa se, että Suomessa laskut pitää maksaa ja koti siivota itse. Osa ei osaa lukea eikä kirjoittaa, ainakaan suomea. Kuka työnantaja tällaisen työntekijän palkkaisi ja mihin työhön?
 • Virallinen Suomi on jo kahden vuosikymmenen ajan vaiennut edellisen talouslaman todellisista syyllisistä ja väärinkäytöksistä, joiden avulla suomalaisia velkuutettiin ja syistä, joiden vuoksi osa pienyrittäjistä ja muista velkuutetuista teki itsemurhan.
 • Suomi kantaväestöineen velkaantuu järjetöntä vauhtia. Järjettömän maahanmuuttopolitiikan ja muun järjettömän "laskutaidottoman" päätöksenteon seurauksena kestävyysvaje kasvaa.
 • Osa tästä kestävyysvajeesta johtuu selvästikin siitä, että päättäjämme päättivät velkuuttaa Suomen jakamalla Kreikalle rahaa ns. pohjattoman kuilun periaatteella ja osa johtuu mm. epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta. Eräiden lehtitietojen mukaan Suomi elää kuin "hullu mies Huittisista", joka syö enemmän kuin tienaa. Silti tästä rahantuhlaamisesta ei haluta puhuttavan, vaan järkevä faktapuhe yritetään vaientaa väittämällä kritiikkiä "rasismiksi".
 • Kehitysministeri Hautala jäi kiinni muunnellusta totuudesta ja nk. harmaasta taloudesta oman perheensä remonttihankkeissa. Sama Hautala kuului irvokkaasti harmaantalouden vastaiseen työryhmään. Hieman tämän jälkeen Hautala myönsi julkisesti senkin, että kehitysapurahoja on päätynyt väärinkäytetyiksi mm. krokotiilinmetsästysretkiin ja paikallisen eliitin luksusmatkoihin eikä Hautala jatkossakaan osaa näitä väärinkäytöksiä kokonaan estää.
 • Tässä edellä kuvatussa tilanteessa kehitysministeri Hautala esitteli viime viikolla ylpeänä, että hänellä on matkatuomisinaan "iloinen yllätys" Somalialle. Hän aikoo kuulemma tuplata kehitysavun Somalialle. Lisäksi hän junailee tänne Suomeen satoja uusia pakolaisia Syyriasta ja kehottaa "kuilun partaalla" sinnitteleviä kuntia jopa ottamaan heidät avokäsin vastaan. Siis samaan aikaan, kun koko Suomen oma infrastruktuuri ja hyvinvointivaltio on kovaa vauhtia siirtymässä kehitysmaakuntoon Hautalan ja muiden päättäjiemme ohjatessa meidän suomalaisten vaivalla ansaitsemia verovaroja Kreikkaan, Portugaliin, Afrikkaan, Syyriaan ja muihin osoitteisiin, jotka eivät ole hyvinvointimme luomiseen osallistuneet. Samaan aikaan oma kantaväestö kurjistuu, Suomi elää jo nyt velkarahalla eikä mihinkään oman maamme kansalaisten perushyvinvointiin liittyviin kohteisiin ole muka varaa. 
Itse käväisin viime viikolla Helsingissä ja Espoossa ja näin mm. seuraavaa: Kaikissa heseissä, mäkkäreissä, kahviloissa ja ostoskeskuksissa maleksi kiireettöminä varsin hyvinvoivan näköisiä (osa jopa selvästi ylipainoisia) maahanmuuttajia, joista pääosa vaikutti olevan Afrikasta.  Kukaan heistä ei ainakaan näyttänyt "hätää kärsivältä pakolaiselta": Naisilla oli uusinta mallia olevat kalliit lastenvaunut ja suurin osa oli tyylikkäästi meikattuja. Koruja, kelloja ja hienoja laukkuja kanniskeltiin ylpeinä ostoskeskusten aleissa shoppailtaessa. Nuorilla miehillä oli muodikkaita merkkivaatteita ja he tuoksuivat vahvasti parfyymille. Kenelläkään heistä ei näyttänyt olevan parhaaseen työaikaan kiire minnekään. Kelassa oli 8 maahanmuuttajaa ja 2 kantaväestöön kuuluvaa.
Lisäksi oma 9 -vuotias lapseni kertoi koulunsa samanikäisen maahanmuuttajalapsen kehuskelleen, kuinka hänellä on oma pankkikortti, ja että hänen maahanmuuttajaäitinsä tallettaa hänelle kuulemma 100 euroa kuussa. Tämä maanahmuuttajaäiti ei kuitenkaan käy töissä, vaan "on vaan kotona", koska ei ole viitsinyt opetella Suomea. Samaan aikaan yhä useampi kurjistuva kantaväestön aikuinen yrittää tulla toimeen 300-500 euron toimeentulotuella kuussa ja osa pätkätyöläisistä joutuu tekemään kahta työtä eikä silloinkaan jää yhtään mitään säästöön itselle saati alaikäisille lapsille talletettavaksi "ylimääräisenä".
Niinhän sitä sanotaan, että on lottovoitto syntyä Suomeen, mutta tämä sananlasku ei enää koske meitä kantaväestön edustajia.
Edellä mainituista kielteisistä faktoista puhuminen yritetään Suomessa väkisin estää ja vaientaa väittämällä jokaista maahanmuuttokriitikkoa "rasistiksi". Se, että rahaa jaetaan todella epäoikeudenmukaisesti ja sen seurauksena kantaväestö kurjistuu, on fakta. Lisäksi tätä epäoikeudenmukaista rahanjakoa toteuttaa nykyisellään kehitysministeri, joka ei edes omissa kotihankkeissaan vaikuta kykenevän pysymään totuudessa. Se, että epäoikeudenmukaisuudesta puhutaan ja tuleekin pitää ääntä, ei johdu kenenkään ihonväristä eikä "rasistisista" syistä, vaanyksinkertaisesti siitä, että edellä kuvaamani kantaväestön ahdinko ja epäoikeudenmukainen Suomen varojen "uusjako" on väärin. Entä miksi ei kysytä,  onko meidän kantaväestön ihmisten syrjintää eli "rasismia" syntyperämme ja ihonvärimme perusteella se, että olemme syntyperäisiä suomalaisia ja ihonvärimme on valkoinen, ja emme siksi pääse tästä "helpon rahan" jaosta osallisiksi?
Hautalan, Kataisen, Urpilaisen ja muiden kantaväestön kurjistumiseen syyllisten päättäjien tulisi joutua vastuuseen oman kansansa tahallisesta velkuuttamisesta, kurjistamisesta ja eriarvoistamisesta. Miksi meillä kantaväestöön kuuluvilla ei olisi syytä pitää heidän tekoaan "maanpetoksena"? Vai mitä muuta on omalle kansalle valehtelu ja se, että oman työmme hedelmät annetaan pois muiden syötäviksi, oma kansa velkuutetaan ja kurjistetaan?
Jaana Pedersen
lakimies, OTK

Kommentit

Unknown sanoi…
Mutta toi on todella totta. Mekin Hesassa käydesä ihmeteltiin kun näitä maahanmuuttajia oli todella paljon keskellä päivää kauppakeskuksessa ja ei ne näyttäneet mitenkään hätää kärsiviltä. Hienot oli kännykät, hienot oli lastenrattaat/-vaunut. Lapsilla merkkivaatteet. Kummallista, perin kummallista. Pitäskö vaihteeksi pitä huolta tästä omasta kansasta, joka tosiaan hometyöpaikoissa ja homekouluissa menettää terveytensä tai kituuttaa sairauspäivärahoilla eikä päätöksiä tule suuntaan ei toiseen.
On asioita, joissa Suomen tulisi olla tarkempi ja tehdä asiat toisin ettei suomalaisten köyhyys lisäänny, mutta on myös asioita, jotka tulisi turvata turvapaikanhakijoille ja pakolaisille. On aina suuri muutos muuttaa pois omasta kotimaasta ja paeta kuolemaa toiseen, vieraaseen maahan, jossa vieläpä uhkaillaan tappamisella tai väkivallalla. Suomi ei ole ihannevaltio enää. Asioihin olisi tehtävä muutoksia