Siirry pääsisältöön

Arvontoja suoritettu!


Inspis-haaste-blogissa kesän tuplahaaste arvottu! 
Käy katsomassa, kuka on voittaja!

Kiitos Apris palkinnon sponsoroinnista!

Myös uusi haaste starttasi käyntiin ja ihanan palkinnon kera! Myös jotain pikkumuutoksia on haasteen tiimoilta tehty. Lisää jännitystä elämään. ;) 
sponsorina tällä kertaa "MerjaHannele"

Ihanat DT-työt esillä myös haastesivulla!

Lisäksi kaupassa oli arvonta tilaajien kesken. Mitään tiettyjä summiahan ei tarvinnut tilata, vaan vaikka 50 sentin tilauksella sai osallistua arvontaan, jossa tällaisia ihanuuksia tarjolla:


Osallistujia oli tasan 3 kappaletta, joten jokaisella oli 33%:n mahdollisuus voittaa. 
Kuka voitti? Löytyy kaupan uutisista. :)

Kiitos kaikille kaikkiin arvontoihin osallistuneille! 
Synttäriarvonta vielä voimassa!


Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…