Fazer crisp pita bread

Uutta Suomessa, uutta leivästä. Näin Fazer kertoo uudesta, herkullisesta tuotesarjasta, jossa rasvaiset ja suolaiset sipsit korvataan herkullisilla, kevyemmillä vaihtoehdoilla.
Itse pääsin testaamaan näitä uutukaisia pitaleipä-kolmioita ja haluan ehdottomasti esitellä ne teillekin!

Tästä pääset Fazerin sivulle tutustumaan tuotteeseen : "FAZER"



Fazerin pita bread-lastut ovat 40 % kevyempiä tuotteita, kuin normaalit sipsit johtuen siitä, ettei pita breadsejä ole uppopaistettu, vaan paistettu auringonkukkaöljyssä. 
Maukas merisuola-pippuri maistuu nimensä mukaisesti merisuolan ja pippurin sekoitukselta. Lisäksi pitaleivän maku tulee kivasti mukaan. Sopii hieman mausteisempaan makuun. 


Sourcream maustettu ruohosipulilla on kevyt tuulahdus yrttitarhasta. Ehdottomasti suosikkini ja sellaiseen makuun, jos ei halua kovin tulisia ja vahvoja makuja. 


Tulinen chili potkaisee ensimmäisestä lastusta asti. Nimensä veroinen tuote! Kerrankin tuote lupaa sen minkä antaakin! Ei herkkähermoisille. ;) 


Pussin koko on juuri yhdelle sopiva naposteltavaksi leffassa, kotisohvalla, milloin nyt tekeekään mieli jotain pientä purtavaa tässä muodossa. Pussilla on kokoa 40 grammaa. Tosin kyllä me jaettiin kahteen osaan nämä ja nautittiin kahdestaan, kun nautittiin samalla juustojakin. Toimii siis vaikka lisukkeena, jollei itsestään halua kaikkea syödä. 
Lastut ovat suuri sopivan kokoisia napostella pussista siltään. sopii suuhun ja hyppysiin. :)


Chili oli todella hottia kamaa, joten kaveriksi otin juustot ja punaviinin. TOIMII!


Juustojen "maito" hieman neutralisoi sillä hetkellä herkkiä makunystyröitäni, mikä kertonee juuri sen, että chili ON tulista! Kunhan omat makunystyräni kelpuuttavat taas chilin potkut paremmin, ostan pussillisen ja napostelen ihan yksin. Merisuola-pippuri tulee olemaan seuraavalla leffareissulla mukana.


Suosittelen!

Etenkin rohkeille, hyvien makujen ystäville, dietillä oleville, sokeria välttäville, herkuttelijoille, rentoutujille... 

PS. Haluatko sinäkin olla yksi meistä Hopottajista? Hopottajat.fi tai kysy lisätietoja minulta.

Kommentit

Tuula sanoi…
Näyttää hyviltä. (nimimerkillä sipsiriippuvainen...)